Autor Wątek: [Sprzedam] Suknię ślubną Justin Alexander 8232  (Przeczytany 2228 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline delpiero
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.08.2009
[Sprzedam] Suknię ślubną Justin Alexander 8232
« dnia: 20 Września 2009, 11:08 »
Oferuję przepiękną suknię ślubną amerykańskiego producenta - Justin Alexander.  Jest to model 8232.  Suknia jest niestandardowa.  Nie ma falban, czy koronki, ale w swojej prostocie jest na prawdę elegancka i zjawiskowa.  Kolor sukni to popularna obecnie śmietanka (ivory).  Suknia była założona jeden raz :).  Rozmiar sukni to 38, będzie odpowiednia dla osoby o wzroście 175 + 5 cm obcas bucika.  Suknię można powiększyć, jak i zmniejszyć.  Przy dopasowywaniu nie była cięta, więc nie będzie problemu z jej skróceniem.  Ozdobą sukni jest aplikacja z kryształków Svarowskiego, które umieszczone są na biodrze.  Suknia ma kształt rybki, z tyłu posiada szereg guziczków również ozdobionych kryształkami, które jednocześnie maskują zamek błyskawiczny.  Marszczony gorset wyszczupli i podkreśli talię.  Suknia posiada długi, podpinany tren, wspaniale układający się podczas zdjęć, czy uroczystości ślubnej.  Do sukni dodaję oryginalny szal w tym samym kolorze oraz długi, dwuwarstwowy welon.  Suknię można nosić samą, albo z halką z dwóch małych kół, którą również dodaję do sukni.  Suknia w salonie kosztowała ponad 2500 zł.  Mój numer telefonu to:609 308 360 Suknię można obejrzeć w Częstochowie. 

Offline ela

• Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
Odp: [Sprzedam] Suknię ślubną Justin Alexander 8232
« Odpowiedź #1 dnia: 20 Września 2009, 11:11 »
Piszesz  , że kosztowała 2500 ale nie pdoajesz ceny ?
Raczej kazdego interesuje cena :)

.....a juz chyba znalazłam Twoje oferty na necie :)
1100 zł ?  tak ?
« Ostatnia zmiana: 20 Września 2009, 11:23 wysłana przez ela »
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline delpiero
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.08.2009
Odp: [Sprzedam] Suknię ślubną Justin Alexander 8232
« Odpowiedź #2 dnia: 20 Września 2009, 20:17 »
Tak, 1100 zł, moje niedopatrzenie, że nie podałam.  Gorąco przepraszam.