Autor Wątek: DEKORACJA SALI MAXIM  (Przeczytany 9247 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline doris21

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.2009
Odp: DEKORACJA SALI MAXIM
« Odpowiedź #30 dnia: 4 Lutego 2011, 18:44 »
 :D Jeszcze jedna uwaga do Obserwatora.
W między czasie zerknęłam na twoje bardzo liczne wpisy i z całą szczerością i przyjemnością stwierdzam, że jesteś bardzo O. K.
Robisz to wg mojego spojrzenia uczciwie.  Doradzasz to co wiesz osobiście a jak kogoś urazisz to potrafisz przeprosić i się wycofać.  To już bardzo rzadka cecha.  Nie jestem może jeszcze wiekowo aż tak dorosła ale potrafię docenić takie osobowości.  Myślę, że mógłbyś być moją bratnią duszą.  :koncert:czy Ty przypadkiem nie masz coś wspólnego z muzyką ? (to nie jest żadna docinka)

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #31 dnia: 6 Lutego 2011, 21:34 »
Muszę Ci podziękować "obserwator" za zaliczenie mnie do właścicieli.  Gdybyś dokładniej spojrzał na mój profil, to powinieneś sie zorientować po moim wieku, że to jest mało prawdopodobne .....

Czy to byłoby ujmą dla Ciebie? Być właścicielką takiej sali to nie hańba, a sama przyjemność :D.

:D Jeszcze jedna uwaga do Obserwatora.
W między czasie zerknęłam na twoje bardzo liczne wpisy i z całą szczerością i przyjemnością stwierdzam, że jesteś bardzo O. K.
Robisz to wg mojego spojrzenia uczciwie.  Doradzasz to co wiesz osobiście a jak kogoś urazisz to potrafisz przeprosić i się wycofać.  To już bardzo rzadka cecha.  Nie jestem może jeszcze wiekowo aż tak dorosła ale potrafię docenić takie osobowości.  Myślę, że mógłbyś być moją bratnią duszą.  :koncert:czy Ty przypadkiem nie masz coś wspólnego z muzyką ? (to nie jest żadna docinka)

Cieszę się, że tak o mnie myślisz. Niestety, są na Forum osobnicy, którzy (mówiąc delikatnie) są innego zdania. Nie podoba im się to co piszę, a piszę prawdę, która nie zawsze im pasuje. Z tego co przeczytałem w Twoich postach też mogę stwierdzić, że nie owijasz w bawełnę, potrafisz zajść za skórę każdemu, kto Cię wkurzy. I bardzo dobrze, tak trzymaj :D.

Offline werlimex

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: Nie dotyczy
« Odpowiedź #32 dnia: 7 Lutego 2011, 10:00 »
Starczy wazeliny do pracy ......

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #33 dnia: 7 Lutego 2011, 11:37 »
Naukowo:

Wazelina - substancja mazista, dość rzadka, bezwonna, niskotopliwa, nie wysychająca, koloru od białego poprzez żółty do brązowego - we wszystkich wypadkach dość prześwitująca. Jest mieszaniną węglowodorów parafinowych (alkanów) z pogranicza stałego i ciekłego stanu skupienia w normalnych warunkach otoczenia - głównie są to dokozan (C22H46) i trikozan (C23H48).

Złośliwie:

Wazelina - , dzięki której możesz umilić komuś życie, podlizać się szefowi lub też po prostu posłodzić drugiej połówce.

O pierwsze skojarzenie Cię nie podejrzewam, o drugie tak. Czyżbyś czuł się niedoceniony?.

Offline werlimex

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: Nie dotyczy
« Odpowiedź #34 dnia: 7 Lutego 2011, 20:02 »
Hahahahahahaha  to dobre było Pozdrowienia dla obserwatora.Dobry jesteś .To taki żarcik był na począek dnia ,mam nadzieje że cię to nie uraziło.

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #35 dnia: 7 Lutego 2011, 20:14 »
Skądże, jestem człowiekiem przyjaznym i ceniącym żarty :D. Ludzi z ponurą i poważną miną nie cierpię >:(. Mówiąc szczerze doceniam Twoją fachowość :Kucharz: (to nie jest wazelina! :obiad:)