Witam Wszystkich zainteresowanych organizacja jakiegokolwiek przyjecia w w/w restauracji - zycze powodzenia.
Mialam nieprzyjemnosc organizowania tam wlasnego wesela w czerwcu tego roku - niestety jestem bardzo niemile rozczarowana. Powiem tak, budynek piekny, nowoczesny, czysty, schludny, polozony w ladnej i odnowionej okolicy - na tym sie koncza zalety tej Restauracji. Gdy decydowalismy sie na organizacje wesela wlasnie tam, poszlismy na obiad, aby sprawdzic jakosc jedzenia - bylo pyszne. Niestety po podpisaniu umowy nikt Nas nie poinformowal, ze restauracja zrezygnowala z wlasnej kuchni i utrzymuje sie przy pomocy cateringu - dowiedzialam sie o tym w dniu slubu i to od obslugi, a nie od kierownictwa - skandal - nie to dopiero poczatek. Ceny sa strasznie wygorowane. Wyglada to tak jakby wlascicielki chcialy jak najszybciej splacic kredyty wziete na wybudowanie lokalu, a klient jest najmniej istotna osoba w tej sytuacji, mimo, ze to on placi. Z mojego cateringu bylo wszystko, chociaz dokladnie nie jestem pewna poniewaz nie stalam przy kuchni i nie pilnowalam czy na pewno wyszly salatki, czy sledzie, itd, ale ilosc jedzenia byla ogromnie mala. Mlodziez byla nawet zadowolona, ale bardziej z zabawy niz z jedzenia, natomiast starszyzna byla zniesmaczona - jeden maly polmisek sledzi na 5-6 doroslych osob. Potrawy byly letnie, wydawane w tepie zolwim. Miedzy rosolem a drugim daniem czekalismy 15min. Kawa byla letnia, podobnie jak alkohol i napoje. Klimatyzacja, przynajmniej na gornej sali, znajduje sie na srodku nad stolami, za to nad parkietem nie ma nic - plywalismy wszyscy, a osoby siedzace przy stolach odchorowywaly przyjecie w domu. Z jedzenia nie zostalo prawie nic - nie dziwie sie, bo przeciez prawie nic nie bylo, mimo iz zapewniano mnie ze wystarczy dla wszystich gosci i jeszcze zostanie. Hitem calej sytuacji, byla postawa kierownictwa - cala noc obie wlascicielki byly w lokalu, ale nie interesowaly sie tym, jak obdywa sie przyjecie i jak pracuje personel - siedzialy w swoim biurze i tyle. Na drugi dzien, gdy poszlam zaplacic pozostala sume, uslyszalam, ze jak mi sie cos nie podobalo, to mialam przyjsc - wydaje mi sie ze cos jest nie tak. Na drugi dzien mialam zamowiony obiad dla 14 osob - osobno doplacalam oraz kawe i herbate do ciasta - niestety rowniez za kawe i herbate musialam doplacic po 15 zl od dzbanka - wydaje mi sie, ze jesli w lokalu zostawia sie 10000 za wesele to juz takie cos powinno byc gratis - widocznie sie pomylilam.
Ogolnie moja ocena lokalu jest na nie - mozna znalezc restauracje o wyzszym poziomie za te same pieniadze.