Autor Wątek: Witam serdecznie  (Przeczytany 10334 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ada1988

• Chuck Norris
Odp: Witam serdecznie
« Odpowiedź #30 dnia: 11 Sierpnia 2009, 21:45 »
A ja czekam na jakąś relacyjkę ze spotkania i nic :(

Offline aneczka81

• forumowicz
  • data ślubu: 25.09.2010
« Odpowiedź #31 dnia: 12 Sierpnia 2009, 17:24 »
Hej Ada Tak sobie pomyslalam, ze jak teraz wszystko napisze, to nie bede miala o czym pisac w odliczanku ;D

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #32 dnia: 12 Sierpnia 2009, 18:36 »
no dobra niech Ci będzie ;)

Offline aneczka81

• forumowicz
« Odpowiedź #33 dnia: 12 Sierpnia 2009, 19:32 »
Dzieki :)

Offline aagatkaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #34 dnia: 20 Sierpnia 2009, 13:27 »
Witaj aneczka! :-*
Powodzonka w przygotowaniach życzę! :)
Pozdrawiam ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #35 dnia: 20 Sierpnia 2009, 14:13 »
a kiedy planujesz odliczanie ??

Offline kasia22

• uzależniony
  • "Kocha się za nic"
  • data ślubu: 17.04.2010 godz.12.00
« Odpowiedź #36 dnia: 23 Sierpnia 2009, 13:30 »
Hej Wszystkim :)
Jestem Kasia:)Dzięki forum mam teraz jeszcze więcej pomysłów na mój ślub:)
pozdrawiam ;)

Offline słonik

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #37 dnia: 18 Września 2009, 20:37 »
witajcie!!!!!!!!!!!
ja tez zaczynam szukanie sali, restauracji na 2010 sierpien albo wrzesien w szczecinie
z racji tego ze jestem w UK rodzice musza nam sporo pomagac
fajnie tylko ze  mamy nauki przedmalzenskie z czasow liceum, ktore jak ksiadz zapewnial sa wazne caly czas ale z tego co slyszalam i tak na jakies pogaduszki bedzie trzeba przyjsc ale juz nie tyle co na prawdziwe nauki
a i tak planujemy na 8-9 a tu nawet sali nie ma a osob bedzie okolo 80
jesli uda nam sie znalezc sale kucharki badz restauracje z gotowym menu to wtedy rodzice do ksiedza pojda ale nie wiem czy bez nas moga zaklepac termin
wszystko przez internet musimy zalatwiac a w polsce bedziemy dopiero w maju i wtedy myslalam ze sukienke wypożycze i obraczki kupimy(nie chcemy miec robionych na zamowienie tylko po prostu isc i kupic)
ale czy damy rade w tak krotkim czasie?
pozdrawiam

Offline aneczka81

• forumowicz
« Odpowiedź #38 dnia: 18 Września 2009, 22:51 »
Hej Dziewczyny kochane :-* witam  serdecznie nowe kolezanki aagatkaa kasia22 slonik dzieki wielkie za zagladanie tutaj. Ja musze byc tutaj czestszym gosciem :oops:
U mnie z nowosci- zaliczylam juz pierwszy salon sukien slubnych. Musze przyznac racje tym dziewczynom ktore mowia,ze suknie zupelnie inaczej wygladaja w internecie, gazetach a jeszcze inaczej na wieszaku a  wreszcie na nas samych. Szlam do salonu z przekonaniem, ze wiem co mi sie podoba a co nie, w czym czulam bym sie i wygladala dobrze, a w czym nie. I... zupelnie mi sie moje wyobrazenia przewrocily do gory nogami. Na razie wiecej szczegolow nie zdradze. W niedziele przyjezdza moja mama, wiec w czwartek i piatek (z przyszla tesciowa na dokladke) zamierzamy nawiedzic trzy salony, w tym jeden, w ktorym znajduje sie suknia, ktora podobala mi sie do tej pory najbardziej podczas moich internetowych poszukiwan.
Slonik A musi koniecznie byc sierpien? moze byc ciezko, szczegolnie ze masz pokazna liste gosci. My zareczylismy sie w lipcu i ja pocztkowo myslalam, ze slub zostawimy na 2011 rok (marzyl mi sie czerwiec). Zadzwonilam wiec do Maciejewa, ale oni nie przyjmowali jeszcze rezerwacji na 2011 za to mieli dwa terminy na wrzesien wiec postanowilam, ze we wrzesniu tez moze byc piknie ;D

Offline słonik

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #39 dnia: 19 Września 2009, 00:14 »
aneczka81
 A musi koniecznie byc sierpien? moze byc ciezko, szczegolnie ze masz pokazna liste gosci.  My zareczylismy sie w lipcu i ja pocztkowo myslalam, ze slub zostawimy na 2011 rok (marzyl mi sie czerwiec).  Zadzwonilam wiec do Maciejewa, ale oni nie przyjmowali jeszcze rezerwacji na 2011 za to mieli dwa terminy na wrzesien wiec postanowilam, ze we wrzesniu tez moze byc piknie ;D

aneczka81 no myslimy o 2010 roku bo w koncu nigdy nam nie bedzie pasowalo a sierpien wrzesien bo tak jakos mi te miesiace pasuja slub ewentualnie poczatek pazdziernika albo grudzien ale to juz w ostatecznosci
juz tyle jestesmy razem i teraz zalujemy ze nie wyprawilismy wesela 3 lata temu a teraz z roku na rok tylko ceny leca w gore
zareczyliosmy sie w sierpniu tego roku i juz chcemy miec wszystko "uregulowane"
na innych topikach znalazlam wzmianke na temat restauracji FETA na prawobrzezu i moze tam spróbujemy
pozdrawiam

a i maciejewo troche drogo 320 za osobe a my mamy 92os wiadomo ze nie wszyscy sie pojawia ale i tak za 320 za os to tyle na wesele nie chce naciagac rodzicow bo mysle ze bezsensu tyle kasy wydawac na weselicho

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #40 dnia: 20 Września 2009, 10:54 »
słonik spokojnie dacie radę a co do obrączek to podejżewam że i tak nie przejdzie bez zamawiania... może być tak że akurat Waszych rozmiarów nie bedzie u jubilera...

nooo.... 320  to naprawdę masakra :D

Aneczka81 a kiedy planujesz zacząć odliczanie

Offline aneczka81

• forumowicz
« Odpowiedź #41 dnia: 20 Września 2009, 23:12 »
Adus mysle, ze jeszcze mam czas ;Dmoze rowno sto dni przed?

Offline gosiek 8513:)

• zapaleniec
  • Ja jestem jak noc Ty jesteś jak dzień...:*
  • data ślubu: 11.o9.2o1o
« Odpowiedź #42 dnia: 25 Września 2009, 19:21 »
Witam wszystkich serdecznie :)
Nazywam się Gosia i ślub biorę 11. 09. 2010 na forum trafiłam przypadkowo bo właśnie jestem chora i leżę w łóżku więc sobie przeglądałam stronki i tak trafiłam :)
Troszkę poszperałam po stronce i wielu rzeczy można tu się dowiedzieć jest super.
My już mamy załatwioną salę i zespół  :koncert:
Czekają nas jeszcze trudne przygotowania bo ślub jest na mazurach skąd pochodzę a obecnie mieszkam na śląsku skąd pochodzi mój narzeczony
na jakim etapie jesteście z przygotowaniami???
pozdrawiam

Offline aneczka81

• forumowicz
« Odpowiedź #43 dnia: 26 Września 2009, 11:51 »
Witajcie dziewuszki
 gosiek :hello:
U mnie wczoraj minal dokladnie roczek do slubu  ;D. Bylismy z tej okazji na uroczystej kolacji z najblizsza rodzinka. Moja Mama przyjechala z Polski na tydzien wiec super sie zlozylo.
Gosiek ja mam juz sale, DJa, fotografa, kamerzyste. Suknia... juz wybrana :skacza:
nie obylo sie bez dylematow i troche ciezko bylo ale mama i przyszla tesciowa przyszly mi z pomoca. Wybralam suknie , z przepieknego jedwabiu i koronki. Jeszcze jej ostatecznie nie zamowilam, bo mialam umowione przymiarki w dwoch innych salonach, ale  jeszcze w tym tygodniu zadzwonie do babeczki by oznajmic jej moja ostateczna decyzje.
Pozdrawiam serdecznie :-*

Offline gosiek 8513:)

• zapaleniec
  • Ja jestem jak noc Ty jesteś jak dzień...:*
  • data ślubu: 11.o9.2o1o
« Odpowiedź #44 dnia: 26 Września 2009, 15:07 »
Witam ;)
Aneczka81 normalnie się przeraziłam w sumie suknie też już przymierzałam i z babeczką się umawiałyśmy że przyjdę na konkretne podpisanie umowy ale gdzieś pod koniec października pozostaje nam kamerzysta bo fotografa nie będziemy mieć mamy kilku amatorów w rodzince :grin:
ale wierzę że się uda dopiąć wszystko na ostatni guzik :ok:
A jak planujecie przed weselem jakaś kosmetyczka czy zabiegi???kilka miesięcy wcześniej???
ja chcę kilka kilogramów zgubić
tylko jak na razie nie mam takiej motywacji
ale może się uda POZDRAWIAM
« Ostatnia zmiana: 26 Września 2009, 15:16 wysłana przez gosiek 8513:) »