Zgadza sie nie widzialam tej imprezy w latach ubieglych wiec trudno mi porownywac i trudno dyskutowac nad tym czy byla lepsza czy nie ale chyba dobrze jest miec jakies oczekiwania?
Doceniam wysilek! W porownaniu z np. z targami turystycznymi w Szczecinie wasza gala to mistrzostwo swiata!
Jezeli zespoly nie chca wystepowac (a fajnych brzmien tez mi brakowalo) to moze stworzyc tylko prezentacje tych zespolow? Nagrac ich na video i puszczac to na jakims duzym telewizorze? Oni nie beda musieli sie fatygowac, zaplaca mniejsza kase za taka prezentacje a klienci beda na pewno szczesliwi mogac choc troche posluchac i porownac zespoly.
Ja nie jestem malkontentem (i zgadzam sie, ich nikt nei zadowli). Ja jestem czlowiekiem ktory by chcial zeby wies Szczecin przerodzila sie w piate co do wielkosci miasto w Polsce, zeby mial gdzie zagrac taki zespol jak U2, zebym na fajny basen nie musiala jezdzic do Gryfina a na Gale Slubna przyjezdzali i wystawcy i ludzie z calego wojewodztwa, a najchetniej z POlski. Za duzo?

to poprosze jeszcze gwiazdke z nieba....