Autor Wątek: 2 Wielka Gala Ślubna 2006  (Przeczytany 22689 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
2 Wielka Gala Ślubna 2006
« Odpowiedź #60 dnia: 16 Stycznia 2006, 17:50 »
Cytat: "okruszek"
Po zdjęciach widać, że reklamujesz siebie jak tylko można ... i to jest fair w stosunku do innych?

Okruszku- chyba troszkę przesadziłaś? Monia zrobiła kilka fotek swojego stoiska, ale przeciez nikogo nie nagabuje zeby przychodzic do jej gabinetu?? Poza tym sami sie domagamy fotek...
A konkurencja skoro zachowuje sie po chamsku to trzeba to wypomnieć. Mogą sobie być, ale niech nie okłamują i nie dezorientują biednych ludzi!

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #61 dnia: 16 Stycznia 2006, 20:45 »
Cytat: "okruszek"
Po zdjęciach widać, że reklamujesz siebie jak tylko można ... i to jest fair w stosunku do innych?

hmm.. akurat nie w tym celu zostały wklejone.. innych nie posiadam.. firma prosiła o wykonanie fotek z banerami żeby wysłąli do stanów do producenta,ze coś się robi w polsce poza ulotkami...pidu machną takie.. nie było forumowiczek więc zabrał aparat i pojechał...  wkleiłam to co miałam  :roll:

pierwsze zdjęcie było z dawidem.. tylko takie jest w moim posiadaniu...

już je wyrzucam...wystarczy, że moje wystąpienia na gali było odebrane jako nietakt przez środowisko lekarskie...
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline AnetaM

• uzależniony
  • data ślubu: 10.09.2005
« Odpowiedź #62 dnia: 16 Stycznia 2006, 22:13 »
Cytat: "monia"
wystarczy, że moje wystąpienia na gali było odebrane jako nietakt przez środowisko lekarskie...

ja już nic nie rozumiem co się na tym świecie dzieje przecież wybielanie ząbków przez każdą parę młodą jest rozpoatrywane przed ślubem bynajmniej wsród moich znajomych dlaczegóż to zatem taki pokaz miały być nietaktem?
czekam aż szczęście powróci...

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #63 dnia: 16 Stycznia 2006, 22:24 »
nie powinnam była się wystawiać jako lekarz na targach.. lekarze nie powinni w ten sposób się reklamować... tak przynajmniej teraz słyszę od kolegow...

qrcze.. z drugiej strony.. why not...  :roll:

Offline AnetaM

• uzależniony
« Odpowiedź #64 dnia: 16 Stycznia 2006, 22:31 »
Ależ dlaczego nie wielkie bilbordy przed prywatnymi przychodniami to też reklama, ogłoszenia w gazecie itd.  :roll: pozatym mówiłaś żeby koniecznie do ciebie na to wybielanie przyjść? Moim zdaniem obopólny jest z tego pożytek bo jeśli ktoś ma już swego dentystę to go zapyta o wybielenie, niektórzy to też z tej zazdrości sobie problemy wymyślają  :roll:

Offline Anielka

• maniak
  • data ślubu: 15.08.2006
« Odpowiedź #65 dnia: 17 Stycznia 2006, 08:21 »
Ja też tego nie rozumiem - dlaczego wystawienie stoiska na targach miałoby być nietaktem?? Nie wiem o co ludziom chodzi naprawdę. Uważam, że to przesada robić z tego taki problem.

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #66 dnia: 17 Stycznia 2006, 08:35 »
A mnie sie wydaje monia, że powinnaś to olac i to tak dokumentnie....nie wystawiałaś się jako lekarz, z gadżetami z sex shopu na noc poślubną, tylko pokazywałaś ludziom, jak dbać o zęby...a przecież o to chyba dentystom chodzi, prawda? o zęby.....jeżeli komuś się będzie marzyło wybielenie przed ślubem, to musi mieć zdrowe ząbki....więc to chyba jest promocja zdrowych zębów, prawda?

Offline Viking
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #67 dnia: 17 Stycznia 2006, 08:45 »
Ja widzac monie z fotelem i pacjentem poczulem sie jak w domu...   :disco:    Szkoda, ze nie puscilas "wiertarki" w ruch  :wink:

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #68 dnia: 17 Stycznia 2006, 08:49 »
te.. pieszczotek...  :twisted: na to trzeba zasłużyć  

zobaczymui co mi zrobią jak mnie złapią :wink:

Offline maryush

• Administrator
  • forumowicz
  • data ślubu: 28/10/2006
« Odpowiedź #69 dnia: 17 Stycznia 2006, 10:02 »
hehehehe, jest pare fotek ale raczej nie do pokazania publicznie :D (Ci co w Chacie byli wiedza o jakie chodzi :P), btw, jak sie czuliscie wczoraj? bo my do dzisiaj mamy zgona :>
-=[ Mariusz 'Ma-rYu-sH' Witkowski the local BOFH ]=-

Offline AnetaM

• uzależniony
« Odpowiedź #70 dnia: 17 Stycznia 2006, 10:05 »
zobaczymui co mi zrobią jak mnie złapią

spoko w razie czego obronimy  :mrgreen:

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #71 dnia: 17 Stycznia 2006, 11:09 »
Kochani!!! następna gala 14 stycznia 2007 - juz teraz zapraszam, czekam na fotki na płycie, - jak tylko do nas dojadą wrzucamy na sieć!

Offline Anielka

• maniak
« Odpowiedź #72 dnia: 17 Stycznia 2006, 11:18 »
Następna Gala w Walentynki....uuuu....co to się będzie działo;) ja bym tam chciała żeby była częściej niż raz w roku. Podobało mi się;)

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #73 dnia: 17 Stycznia 2006, 11:21 »
walentynki  :serce:  :serce: są przecież w lutym

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #74 dnia: 17 Stycznia 2006, 11:25 »
Cytat: "agulkaaa"
są przecież w lutym

Moga być dwa razy :wink:  :serce:

Offline pioteras

• uzależniony
  • Już jest KUBUŚ... i JULIA też :-)
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #75 dnia: 17 Stycznia 2006, 11:51 »
Spoko, Anielka obchodzi w styczniu  :mrgreen:

Zibi, Sylvi - redakcjo
A jak tam Wasze odczucia i wrażenia? Wiem że jesteście jeszcze zajęci mocno po imrezie ale w wolnej chwili trzeba się odezwać  :mrgreen:

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
« Odpowiedź #76 dnia: 17 Stycznia 2006, 15:36 »
lekarze nie powinni w ten sposób się reklamować

Ja też o tym słyszałam...ale osobiście nie mam nic przeciwko twojemu występowi, bo każdy przynajmniej dowiedział się i mógł zobaczyć to "na  żywo"....

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #77 dnia: 17 Stycznia 2006, 18:07 »
przecież nie reklamował się lekarz,
tylko system firmy Beyond, służący do wybielania ząbków,
mam nadzieję że Monia nie będzie miała problemów,
a ząbki u panien młodych powinny być śnieżnobiałe jak suknia

Cytat: "pioteras"
Zibi, Sylvi - redakcjo
A jak tam Wasze odczucia i wrażenia?

Noo Pioteras,
baardzo pozytywne, a to wynik takich samych odczuć naszych klientów,
może troche konkurencja zachowywała się jak... nie napiszę głośno...
ale wiele firm wyciągnęło wnioski i wycofało się z ich Gali... a te które zostały i tak były u nas.... (więc powtóka z rozrywki) - ale nie drążmy tego bolesnego tematu.

padaliśmy ze zmęczenia, ale warto było, tłumek zwiedzających przez cały dzień, no może troszkę więcej ujawnionych forumowiczów by się przydało...
ale słyszałem że na spotkaniu po gali było sporo!!! to milutko,

hotel się sprawdził, nie jest może tak łądny jak Radisson, ale ma sporo zalet, m.in. mniej ciasne ciągi komunikacyjne...

teraz teramy nad opracowaniem press info, zdjęć, fakturologii, nagród i innych tego typu .....

no i mamy już kilka nowych pomysłów na przyszły rok,
ale to na razie tajemnica

wkróce w serwisie obszerna relacja z targów,

Offline kamyk4
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 12.10.2002
Troche krytyki
« Odpowiedź #78 dnia: 18 Stycznia 2006, 00:39 »
Obawiam sie ze nie podzielam waszej euforii dotyczacej tej gali:
-jak na 400 tysieczny Szczecin to bylo troszke malo tych wystawcow a mi najbardziej brak bylo lokali
-nie wiem jakie byly pokazy bo bylam w stanie zobaczyc tylko modelki od biustu w gore
-za to zobaczylam pokaz florystyczny-Adam Slodowy poleca! dodam ze w okropnym wykonaniu egzaltowanego prezentera, ktory mial niewiele do powiedzenia
Najfajniej rozmawialo mi sie z kucharzem hotelu Neptun ktory przebijajac sie przez watpliwej jakosci prezentacje zespolow opowiedzial mi o menu weselnym, trendach i sugestiach oraz z ludzmi promujacy wino.
Mozna tez wyjsc z zalozenia: jaki klient takia gala:)

Offline Anielka

• maniak
« Odpowiedź #79 dnia: 18 Stycznia 2006, 08:16 »
Kamyczku nie krytykuj tak z góry... wielu osobom się podobało i to jest najważniejsze, a poza tym bierz pod uwagę, że to dopiero druga impreza organizowana przez ten portal. Ja sama kiedyś organizowałam róznego rodzaju imprezy i wiem, że nie jest to wszystko takie łatwe, ale z roku na rok przybywało mi doświadczenia i byłam coraz lepiej przygotowana. Ja osobiście uważam, że było OK i naprawdę mi się podobało.

PS. A co do Walentynek - dlaczego 14 od razu kojarzy mi się z Walentynkami ;) hehehe to chyba przez miłość;) :serce:

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #80 dnia: 18 Stycznia 2006, 10:27 »
Cytat: "kamyk4"
jak na 400 tysieczny Szczecin to bylo troszke malo tych wystawcow

gdyby było więcej to by musieli być na suficie!

pokaz florystyczny-Adam Slodowy poleca!

ten Adam Słodowy to aktualny wicemistrz Polski we florystyce, więcej szacunku....

bylam w stanie zobaczyc tylko modelki od biustu w gore

nawet jak schodziły po schodach???

Offline kamyk4
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 12.10.2002
« Odpowiedź #81 dnia: 18 Stycznia 2006, 14:00 »
Jezeli by bylo wiecej wystawcow to trzeba by bylo zmienic miejsce gali i tyle. Nie interesowaly mnie studia fotograficzne, orgnizatorzy wesel i kapele w zwiazku z tym po godzinie obeszlam wszystkich wystawcow. Stad wrazenie nieiwelkiej ilosci.
Chwala za fotel dentystyczny choc obawiam sie ze ludzie ktorzy potrzebuja dentysty i tak nie zwrocili uwagi na taki detal.
Nawet mistrz swiata musi miec predyspozycje do mowienia!!!! Ja w ogole nie mam zastrzezen co do jakosci bukietow ale okraszone to bylo takim smeceniem o drucikach ze az sie czlowiekowi cos robilo!!! Na potwierdzenie moich slow przypomnijcie sobie ilu ludzi ogladalo pokaz sukien a ilu ludzi ogladalo pokaz florystyczny! To swiadczy o tym ze facet byl nieciekawy!!!!!
A pokaz sukien:gdyby mozna bylo posadzic widownie chociaz ze cztery rzedy od razu pokaz nabralby powietrza i rozmachu.
Kochani moderatorzy-organizatorzy nie badzcie typowymi Polakami ktorzy na slowa krytyki dostaja piany na ustach! Posluchajcie, przemyslcie i wyciagnijcie wnioski zeby po przyszlej gali taki malkontent jak ja mogl powiedziec: jezooooo bylo super i nawet taka wies jak szczecin zablysnal!

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #82 dnia: 18 Stycznia 2006, 14:23 »
Wyciągamy wnioski.... jasne, że tak
ale odnoszę wrażęnie, że nie widziałaś imprez tego typu w ubiegłych latach...
taka polemika jest bez sensu,
każdemu się wydaje, że wystawcy czekają w kolejce na targi, nie macie pojęcia ile to wymaga rozmów handlowych i spotkań, przygotowanie takiej imprezy to pół roku pracy,
o ile pokaz mógł Ci się nie spodobać, ok rozumiem,

i wyciagnijcie wnioski zeby po przyszlej gali taki malkontent jak ja mogl powiedziec:

malkontentów nigdy się nie zadowoli, gdyby jednak malkontenci spróbowali sił na polu przygotowania takiej Gali - pewnie by nam wręczyli medal za odwagę...
ja osobiście odebreałem to nie jako konstruktywną krytykę, tylko krytykanctwo,
i nie wiem czy nie ma to słuzyć dyskredytacji imprezy.

Offline pioteras

• uzależniony
  • Już jest KUBUŚ... i JULIA też :-)
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #83 dnia: 18 Stycznia 2006, 14:49 »
Hahaha ale mnie rozbawiłaś kamyk4. Ja wiem że to Twoje prywatne odczucia itd. ale argumentacja na poziomie rozkapryszonej uczennicy. A może Ty masz coś wspólnego z tamtym samochodem co stał za neptunem i miał takie fajne duuże głośniki i banery na bokach  :mrgreen:  ?
Przesadzasz i to ostro, ja byłem wręcz zaskoczony ilością wystawców i ilością oglądających.

Nie interesowaly mnie studia fotograficzne, orgnizatorzy wesel i kapele w zwiazku z tym po godzinie obeszlam wszystkich wystawcow

To co Ty chciałas oglądać na takich targach? Dentystów więcej? Piszesz że Ci sie podobało to stoisko więc... To były targi ślubne więc były głównie o tym co Cie nie interesowało  :mrgreen:  Straciłaś czas.

Offline caysee
  • nowicjusz
  • *
Do kamyka.
« Odpowiedź #84 dnia: 18 Stycznia 2006, 15:46 »
Ja tez nie jestem zachwycona ta gala i nie mam zamiaru jak co niektorzy pisac jaka cudowna byla, ach och, jednak uwazam, ze troche przesadzasz.

Ciebie nie interesowali fotografowie albo kapele, a ja akurat glownie dla kapeli i fotografa tam poszlam. I akurat kapel to bylo tam wg mnie za malo, natomiast fotografow bylo w sam raz tyle, zeby zorientowac sie w cenach, nie latajac po miescie porozmawiac osobiscie z kilkoma i wyciagnac swoje wnioski, a moze nawet juz sie zdecydowac. Tak wiec to, ze ty nie znalazlas tego co szukalas, nie znaczy ze nie znalezli tego inni. Widzialam ludzi, ktorzy wlasnie z fotografami podpisywali umowy, wiec jednak niektorzy na tym skorzystali dosc konkretnie.

Co do pokazu florystycznego, to nie widzialam go, ale nie dziwie sie ze ogladalo go duzo mniej ludzi niz pokaz sukienek. W koncu ladna sukienka jest dziesiec razy wazniejsza od ladnego bukietu, wybiera sie ja tygodniami, szyje miesiacami. A nad bukietem ile sie mysli? Godzine jak podliczyc wszystkie ogladniete fotki na necie? Ja nawet nie zwrocilam uwagi na ten punkt programu, jak pewnie wiele osob, wiec nie rozumiem czemu podajesz to jako argument, ze targi byly nieudane.

Mnie przede wszystkim zirytowaly opoznienia i zmiany w programie, ktore wyszly na jaw juz jak tam bylam. Nie wiem co sie stalo z pokazem makijazu i fryzur, ktory mial byc o 11, akurat to chcialam zobaczyc. A poza tym bylo calkiem fajnie, przede wszystkim ucieszyla mnie mozliwosc ogladniecia sukienek z wielu firm na jednym miejscu oraz swobodnego porozmawiania sobie z obslugujacymi stoiska. Normalnie zeby moc pogadac z kilkoma fotografami czy dekoratorami, musialabym zlatac pol Szczecina i stracic na to pol dnia.

Pokaz sukien slubnych mi sie podobal. Fakt ze srednio sie to miejsce na takie cele nadaje i bylo troche zbyt tloczno, ale mozna bylo ogladnac suknie na dziewczynach na zywo, a nie na monitorze czy na manekinie i to za darmo. Dla mnie to, ze istnieje taka mozliwosc jest juz samo w sobie bardzo dobre i jestem wdzieczna organizatorom za to, ze zadali sobie trud wprowadzenia takiej gali w zycie (chociaz pewnie non-profit to to nie bylo;))  i za to wlasnie jestem w stanie wybaczyc im wszystkie niedociagniecia, ktorych moze w przyszlosci, nauczeni doswiadczeniem naucza sie unikac.

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #85 dnia: 18 Stycznia 2006, 16:10 »
ktorych moze w przyszlosci, nauczeni doswiadczeniem naucza sie unikac.

i to jest jakaś konstruktywna krytyka,
dzięki caysee,
na pewno będziemy wyciągać wnioski, zawsze coś można zrobić lepiej i z pewnością będizemy sie poprawiać

swoją drogą szukałaś zespołów jak pewnie wiele osób, a ja miałem ciężkie rozmowy z kapelami, które broniły się jak mogły żeby tylko na targach się nie znaleźć...
najczęściej padał argument, że takie uczestnictwo jest bez sensu....
tłumaczyłem im że ludzie chcą ich zobaczyć na zywo... posłuchać, pozrozmawiać itp
może jak poczytają takie wypowiedzi na forum, to za rok zechcą się pokazać w większej ilości.....

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
« Odpowiedź #86 dnia: 18 Stycznia 2006, 18:20 »
cos mi się wydaje, ze moze te zespoły nie chcą brac udziału w Gali z 2 powodów:
 1) albo są tak słabe, ze nie chcę by zbyt wielu ludzi ich słuchalo
 2) lub wręcz odwrotnie.. nie potrzebuję reklamy, poniewaz mają ją "pocztą pantoflową", nie mają kłopotów ze zdobyciem klientów, więc udzial w Gali ogą uważac za stratę czasu  :)

np. nasz zespól tez się nie wystawił, bo jak twierdzą nie ma po co.. klientów mają az nadto.. a jak ktoś jest dobrze zorientowany to i na Gali dotrze do jednego z członków, bo wystepuje on zawsze w innym chatarakterze  :lol:

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #87 dnia: 18 Stycznia 2006, 18:53 »
masz rację Madzialena ten drugi powód jest częsty...
zresztą wielu wystawców powołuje się na niego, nie tylko zespoły...
więc zebranie tylu wystawców wcale nie jest łatwe..

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #88 dnia: 18 Stycznia 2006, 21:40 »
Chwala za fotel dentystyczny choc obawiam sie ze ludzie ktorzy potrzebuja dentysty i tak nie zwrocili uwagi na taki detal.

eeeeeeeeeee.. kosmetyczny... fotel unitu stomatologicznego wygląda inaczej...  :roll:

ja nawet nie widziałąm pokazów sukien czy innych dodatkowych atrakcji.. nawet nie wiem jakie limuzyny stały przed hotelem... cały dzień bez jedzenia na 2 kawach.. udręka.. ja miałam dość... za to po było superrrrrr  :mrgreen:

Offline maryush

• Administrator
  • forumowicz
  • data ślubu: 28/10/2006
« Odpowiedź #89 dnia: 18 Stycznia 2006, 22:23 »
nom ja caly dzien zasuwalem bez jedzonka, ale nie zaluje, bylo sympatycznie i po calej imprezie odczuwalem takie wewnetrzne spelnienie, wystawcow bylo sporo, odwiedzajacych bylo momentami tyle ze nie szlo przejsc miedzy salami... poza 20 minutami jak sobie posiedzialem i pogadalem z Arturem to od 4:30 do 1:20 non stop na nogach...

Monia nie Ty jedna nie widzialas pokazow, ja dopiero zobaczylem na zdjeciach co na scenie sie dzialo... A to trzeba bylo komus pomoc, a to wyjrzec czy pewne osoby nie kreca sie i nie zachowuja sie jak dzieci w piaskownicy ktorym zabrano foremki, a to kogos znalezc, a to tamto a to siamto i tak caly dzien :) ci co byli to wiedza jak zesmy zasowali - ale patrzac na foty stwierdzam ze bylo warto :)
-=[ Mariusz 'Ma-rYu-sH' Witkowski the local BOFH ]=-