Autor Wątek: Stary Młyn-ul. Młyńska i Klub Garnizonowy-ul. Andersa KOSZALIN  (Przeczytany 2223 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline niusiak
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.10.2009
Witam.

Chciałabym poznać Wasze opinie na temat tych dwóch sal weselnych : Stary Młyn-ul.   Młyńska i Klub Garnizonowy-ul.   Andersa KOSZALIN.

Może sami uczestniczyliście tam w weselu, może organizowaliście tam wesele? A może coś słyszeliście na temat tych miejsc?

Będę bardzo wdzięczna za wszelkie opinie.

Dziękuję

Offline martik
  • nowicjusz
  • *
Odp: Stary Młyn-ul. Młyńska i Klub Garnizonowy-ul. Andersa KOSZALIN
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Września 2009, 10:19 »
witam Cię:) Ja tym roku miałam wesele w Starym Młynie w Koszalinie i jestem baaaardzo zadowolona.  Lepiej chyba nie mogłam trafić.  Jedzenie wprost rewelacja, ponieważ chciałam jedzenie takie typowo swojskie na wesele, dużo mięska i nie zawiodłam się, wszystko było pyszne i ciepłe.  Jeśli chcesz dac coś od siebie na stół to nie ma problemy. . . my zrobiliśmy sobie dodatkowo wiejski stół. Goście byli zachwyceni jedzeniem.  obsługa również była rewelacyjna.  Dużo również zależy od Ciebie, ponieważ musisz powiedzieć co chcesz, jak chcesz wtedy oni spełnią Twoje oczekiwania.  Aha tylko wystrój sali jest w Twoim zakresie.  Sala niby jest na 120 osób, u mnie było 100 i było w sam raz.  Polecam ten lokal wszystkim, ja miałam tam na prawdę udane wesele i mogę przyznać ze to był mój najszczęśliwszy dzień w życiu i oni to ułatwili:)
P. S.  polecam również zespół muzyczny NASZA MUZA z Koszalina:) Gwarantowane udane weselisko pełne zabawy i śmiechu:)

Offline niusiak
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.10.2009
Odp: Stary Młyn-ul. Młyńska i Klub Garnizonowy-ul. Andersa KOSZALIN
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Września 2009, 14:20 »
Dziękuję za rady :) pozdrawiam