Autor Wątek: Dolnośląskie Targi Ślubne  (Przeczytany 8428 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Ecia

• uzależniony
Dolnośląskie Targi Ślubne
« dnia: 23 Grudnia 2005, 15:53 »
Witam!
O Targach tych przyznam sie wiem niewiele :]
Odbeda sie 29 stycznia 2006 w Hali Ludowej we Wroclawiu. Beda oczywiscie pokazy mody ślubnej, wystepy zespolow, stylizacja, dekoracje i wszystko co na takich Targach jest :)

Mam pytanko do osob, ktore juz byly na takich targach - czy trzeba miec jakies bilety? Jesli tak, to gdzie je dostac? Na stronie z informacjami o tych targach znalazlam tylko date i nic wiecej... I nie mam pojecia czy musze sie jeszcze o cos zatroszczyc :) A szkoda by bylo przegapic takie wydarzenie tylko z powodu nieznajomosci zasad  :mrgreen:

Offline wiolik
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #1 dnia: 25 Grudnia 2005, 20:29 »
Byłam już na takich targach-naprawdę warto :D A sukienek jest sporo,ponadto sa zespoły,Dje,kamerzyści,fotografowie,fajne autka do ślubu,torty,ktore mozna spróbować,fryzjerzy,kosmetyczki...i mnóstwo rzeczy weselnych.
Bilety kupisz przy wejsciu,nie trzeba ichg jakos wczesniej zamawiac.
I nie trzeba się jakoś specjalnie przygotowywać do targów,po prostu idziesz się dowiedzieć tego,co Ciebie dotyczny.Np.nie masz fotografa-to rozmawiasz z fotografami itp.
Pozdrowionka

Offline pixelka

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 25 Grudnia 2005, 21:39 »
Będę na tych targach. Po raz pierwszy i nie wiem jak będzie.

Podpytam o autko jak mi jakieś wpadnie w oko :)

pixelka  :jupi:
22 KWIETNIA 2006
jedyny, wyjątkowy,
niepowtarzalny,
przepełniony magiczną mocą
i miłością
NASZ DZIEŃ :)

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #3 dnia: 25 Grudnia 2005, 23:04 »
Dzięki za informacje :)

Na pewno się tam wybiorę, tylko jeszcze muszę przekonać Grześka, żeby ze mną poszedł... Może to być łatwe lub trudne - nigdy nic nie wiadomo, już parę razy mnie zaskoczył w takich sprawach.

Będę patrzeć przede wszystkim na suknie ślubne (to taka moja malutka obsesja  :luzak: ) no i na sale, bo ślub wstępnie zaplanowany na wrzesień 2006 a sala jeszcze nie załatwiona :D Tylko nie wiem do końca jak to z tym jest - przecież sali mi nie przyniosą ze sobą... ;) Ale będę mogła się o terminy zapytać, no i oczywiście o cene :)

W ogóle mam zamiar zobaczyć tam wszystko co się będzie dało i wziąść oferujących usługi w krzyżowy ogień pytań  :twisted:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4 dnia: 26 Grudnia 2005, 14:38 »
Cytat: "Ecia"
Mam pytanko do osob, ktore juz byly na takich targach - czy trzeba miec jakies bilety? Jesli tak, to gdzie je dostac?

Ecia bileciki są sprzedawane przy wejściu z zależności od miejsca kosztują 5zł i 10zł np. w Sosnowcu bilet kosztował 5zł. (od osoby), a w Katowicach (międzyplanetarne tagri ślubne) 10zł. (od osoby). Przy wejściu dostaje się informator slubno-weselny z wszystkimi firmami, które były na targach. Moim zdaniem warto iść na takie targi, bo mozna załatwić wszystko w jednym miejscu i mieć naoczne porównianie np. fotografów, kamerzystów itd.
 :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline wiolik
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 26 Grudnia 2005, 17:14 »
Ecia,my też mamy slub we wrzesniu,a salę rezewowalismy na początku wakacji...
Jeśli potrzebujesz namiary na sale,pisz na priwa.Z tego,co wiem wrzesień jest dość popularnym miesiącem na śluby we Wro i jakąś fajną salę lepiej szybciej zaklepać :)

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #6 dnia: 31 Grudnia 2005, 02:06 »
wiolik - salę już znaleźliśmy, zaczynam się rozglądać za zespołem :D

A na temat targów - we Wrocku będą jeszcze jedne  - 7-8 stycznia 2006
Hala IASE we Wrocławiu ul. Wystawowa 1
(obok ZOO)

Ja na pewno wybiorę się na wcześniejsze, a jak mi zostaną po nich braki to jeszcze pójdę na te w Hali Ludowej :D Mam nadzieję, że przez dwa dni uda mi się uzupełnić chociaż kilka "braków" w przygotowaniach do wesela :)

Na takich imprezach to pewnie duży ścisk jest? Mam sie nastawiać na rozpychanie łokciami?  :twisted:

wiolik a którego września bierzesz ślub? Możemy w tym samym dniu co ja?  :mrgreen: Moja wielka data to 2 września :)

Offline wiolik
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 31 Grudnia 2005, 17:12 »
My też 2 września :D

Na te pierwsze targi nie idę,ponoc 29.01 ma być więcej wystawców i więcej sukien-bo na większej powierzchni.Ech-może wygramy jakąs nagrodę... :wink:  :lol: W ub.roku moja koleżanka wygrała w Hali Ludowej makijaż :lol:

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #8 dnia: 1 Stycznia 2006, 11:42 »
wiolik no to super - ślubujemy tego samego dnia!  :mrgreen:  :mrgreen: Jaki miły zbieg okoliczności. :)

Cytat: "wiolik"
Na te pierwsze targi nie idę,ponoc 29.01 ma być więcej wystawców i więcej sukien

No to ja się jeszcze zastanowię... W sumie po co płacić 10zeta jak nie ma wiele do zobaczenia.
A jak bym coś wygrała to bym się nie obraziła na pewno. Może makijaż właśnie albo suknie ślubną?  :twisted: W końcu KTOŚ to musi wygrać, więc dlaczego nie ja?

Offline wiolik
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 1 Stycznia 2006, 12:28 »
Cytat: "Ecia"
wiolik no to super - ślubujemy tego samego dnia!  :mrgreen:  :mrgreen: Jaki miły zbieg okoliczności. :)

Na te pierwsze targi nie idę,ponoc 29.01 ma być więcej wystawców i więcej sukien

No to ja się jeszcze zastanowię... W sumie po co płacić 10zeta jak nie ma wiele do zobaczenia.
A jak bym coś wygrała to bym się nie obraziła na pewno. Może makijaż właśnie albo suknie ślubną?  :twisted: W końcu KTOŚ to musi wygrać, więc dlaczego nie ja?

Ecia-moze się tym wygranym makijażem jakoś podzielimy :wink:  :roll:  8)  :lol:

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #10 dnia: 8 Stycznia 2006, 10:27 »
moze się tym wygranym makijażem jakoś podzielimy

No pewnie - ja będę mieć pomalowaną lewą, a Ty prawą połowę twarzy :lol: ;)

Wybrałam się jednak na te pierwsze targi wczoraj. Ogólnie bez rewelacji. W sumie my już mamy salę, DJa i fotografa (a raczej fotografkę ;) ), więc zbierałam przede wszystkim ulotki salonów sukien ślubnych i przeglądałam zaproszenia.

To co mi przeszkadzało to bardzo głośna muzyka na dole... Prezentowały się różne zespoły, ale według mnie, było to zdecydowanie za głośno jak na tak mała powierzchnię. Trzeba było krzyczeć, żeby być usłyszanym.

Offline wiolik
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: 8 Stycznia 2006, 20:28 »
Ja nie byłam,ale była moja świadkowa,która również ślubuje w tym roku.I jest niemile zaskoczona-przede wszystkim ciasnotą tych targów,małą liczba wystawców i strasznym hałesem jaki tam panował.
Mam nadzieję,ze po tych targach te 29 okażą sie lepsze i ciekwsze,choćby ze wzgledu na wielkośc Hali Ludowej i jej możliwości akustyczne :lol:

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #12 dnia: 9 Stycznia 2006, 18:13 »
małą liczba wystawców

a wiesz może ilu było?

Offline inna
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #13 dnia: 30 Marca 2006, 13:50 »
Kolejne targi ślubne odbędą się w maju.

Offline cmonia

• forumowicz
  • data ślubu: 27.07.2007
« Odpowiedź #14 dnia: 30 Marca 2006, 17:04 »
a dokładnie którego maja i gdzie bedą sie odbywać?  :wink:

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #15 dnia: 30 Marca 2006, 17:15 »
Fotografiainna dzięki za informacje, nawet nie wiedziałam :) Może się wybiorę, dla samej przyjemności oglądania tylu ślubnych rzeczy w jednym miejscu hehe Albo może sobie zrobię jakąś fryzurkę próbną... Coś wykombinuję :D

Offline cmonia

• forumowicz
« Odpowiedź #16 dnia: 5 Maja 2006, 20:41 »
już wiadomo że targi są 21 maja w hotelu Mercury na placu Dominikańskim
pozdrawiam :)

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #17 dnia: 6 Maja 2006, 00:42 »
cmonia dzięki za informację - może sie jeszcze wybiorę, chociaż do ślubu już tylko 4 miesiące :) Ale może jakaś fryzurka próbna albo coś...

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #18 dnia: 20 Maja 2006, 00:13 »
Targi już w niedzielę. Ktoś coś wie? Zna jakieś szczegóły? Bo ja się wybieram, może znajdę dobrą florystkę.
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline wiolik
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #19 dnia: 20 Maja 2006, 14:58 »
Ja nie ide,wszystko co najwazniejsze już mamy.
Azzura-a nie masz dobrej kwiaciarni u siebie na osiedlu.Te na targach raczej słono sobie liczą,a widziałam bukiet od pani florystki ze znana nazwą,który nie dotrwał do...obiadu.

Offline Ecia

• uzależniony
« Odpowiedź #20 dnia: 21 Maja 2006, 00:19 »
Ja nawet chciałam iśc, ale nie dam rady - w poniedziałek mam dwa kolokwia, a jutro jeszcze spotkanie rodzinne :) Więc na 100% mi się nie uda...

Offline azzurra
  • maniak
« Odpowiedź #21 dnia: 22 Maja 2006, 17:31 »
No i byłam. Jestem rozczarowana! Mało było wystawiających, właściwie to głównie usługi foto-video, szkoły tańca i kilka sal. Dla nas nic tam nie było, bo my właściwie wszystko już mamy załatwione. Żadnej florystki nie było. Właściwie to szkoda było kasy, żeby tam iść. Ale pewnie osoby na początku przygotowań mogły tam coś dla siebie znaleźć.
Na babskim forum wcześniej czy później do głosu dochodzi zazdrość...

Offline m.a.r.t.a
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #22 dnia: 22 Grudnia 2006, 22:33 »
14 styczen hala ludowa wrocław

Offline cmonia

• forumowicz
« Odpowiedź #23 dnia: 28 Grudnia 2006, 20:07 »
tak m.a.r.t.a,  są w hali a może orintujesz sie jaka jest cena biletu i w jakich godzinach beda sie te targi odbywać?