Autor Wątek: Podgrodzie  (Przeczytany 2470 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nuage
  • forumowicz
Podgrodzie
« dnia: 7 Sierpnia 2009, 10:59 »
Niewiele znalazłam informacji na forum o tym miejscu, może ktoś coś wie o weselu w Podgrodziu k.  Nowego Warpna nad zalewem?  ???
Będę wdzięczna za opinie.

Offline malavi

• maniak
  • On zawsze "kuma" o co mi chodzi :)
  • data ślubu: 3.06.2010
Odp: Podgrodzie
« Odpowiedź #1 dnia: 29 Sierpnia 2009, 17:01 »
Ja co prawda nie uczestniczyłam w weselu tam, ale byłam tam osobiście. Położenie sali jest bardzo ładne, rzut beretem do zalewu i generlanie troche na odludziu (mimo dwóch domków na przeciwko). Sala spora, ładne toalety, obok głównej sal nieco mniejsza, z siedzeniami. Styl troche dizałkowy, ale porządnijesza. Bardzo miła Pani prowadzi. Mozna na prawde niedrogo wykupic domki dla gości, minusem są wiloosobowe pokoje. Mają także pokój dla nowożeńców.
To tyle, mam nadzieję że chociaz trochę pomogłam

Offline alikaj
  • entuzjasta
  • data ślubu: 4.07.2009r.
« Odpowiedź #2 dnia: 30 Sierpnia 2009, 14:17 »
Ja tam byłam dobre kilka lat temu wiec za wiele nie moge powiedziec, zwlaszcza ze wtedy nie myslac jeszcze o slubie nie zwracalam uwagi na konkrety. Jednak z tego co tak ogolnie pamietam to bylo ok. Jedzonko mi smakowalo, miejsce bardzo fajne, plusem sa domki, w ktorych mozna przenocowac gosci. A ze pokoje wieloosbowe to chyba nie mialo dla nas wiekszego znaczenia, przynajmniej wspolnie moglismy kontynuowac wesle :)

Jestem szczęśliwą mamą.....

Offline nuage
  • forumowicz
« Odpowiedź #3 dnia: 1 Września 2009, 14:56 »
Pojechaliśmy tam w końcu i jednak nie zdecydowaliśmy się na Podgrodzie, ale sala trzeba przyznać bardzo ładna, Pani też miła i ciekawe propozycje menu, ale jakoś dziwnie tam ogólnie było, nie podpasował nam klimat "osady na odludziu". . . 

Offline alikaj
  • entuzjasta
  • data ślubu: 4.07.2009r.
« Odpowiedź #4 dnia: 2 Września 2009, 16:27 »
Fakt, w centrum to to nie jest :)

Jestem szczęśliwą mamą.....