Autor Wątek: zna ktoś dobrą krawcową w Gliwicach?  (Przeczytany 2679 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Olinqa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2010
zna ktoś dobrą krawcową w Gliwicach?
« dnia: 28 Lipca 2009, 20:37 »
Czy zna ktoś dobrą krawcową zajmującą się sukniami ślubnymi w Gliwicach lub w okolicy Gliwic? Podoba mi się kilka modeli sukien które znalazłam w internecie lecz ich ceny są z reguły powalające lub modele te są ze starych kolekcji i są już niedostępne.  Poszukiwałabym więc poleconego zakładu krawieckiego któremu można przynieść zdjęcie sukni i który w miarę możliwości wiernie ją odtworzy (oczywiście zdaję sobie sprawę że materiał, koronki i detale będą się w jakimś stopniu różnić).  Bardzo proszę o wszelkie informacje.

Offline Nomisława

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 20.06.2009
Odp: zna ktoś dobrą krawcową w Gliwicach?
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Sierpnia 2009, 12:04 »
Witam!
mogę w  100% polecić krawcową z Pyskowic (czar bieli) !! szyje pieknę suknie! ja osobiscie przyniosłam jej mój szkic sukni i wytłumaczyłam czego oczekuję.  Suknia wyszła idealnie tak jak chciałam.  Ceny bardzo przystępne.  Polecam gorąco!

Offline gniecha2
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: pazdziernik 2009
Odp: zna ktoś dobrą krawcową w Gliwicach?
« Odpowiedź #2 dnia: 23 Października 2009, 13:11 »
W Łabędach przy ul.  Przyszowskiej (ale tylko do konca pazdziernika, bo pozniej sie przenosi i nie wiem gdzie) jest krawcowa, ktora szyje piekne suknie. 
Kuzynce uszyla suknie, a mi tylko bolerko.  Bylo ono jednak uszyte doskonale! Zdecydowanie moge polecic ta pania.  Niestety nie mam numeru telefonu, ale moze uda mi sie zdobyc.  Ale moze najlepiej tam pojechac - Jak jedzie sie od ul.  Toszeckiej i skreci w ulice Przyszowska to trzeba minac kosciol (bedzie po prawej) i zaraz pozniej ale tym razem po lewej jest Pani Krawcowa (tam tez jest chyba solarium).  Polecam