Autor Wątek: DJ Tomek Ratajczak z Zabrza - czy ktoś zna?  (Przeczytany 2268 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Klementynka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.10.2010
DJ Tomek Ratajczak z Zabrza - czy ktoś zna?
« dnia: 14 Lipca 2009, 10:43 »
Dziewczyny czy któraś z was ma jakieś doświadczenia z ww DJ`em Tomkiem?
My znaleźliśmy go w internecie, więc nie jest to DJ z polecenia i prawie nic o nim nie wiemy, może wiecie jak wygląda współpraca z nim i prowadzone przez niego wesele?
Umówiliśmy się z nim na spotkanie, proszę powiedzcie na co zwrócić uwagę, o co zapytać?
Jestem pełna obaw.

Offline anulkak1982

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 09.05.2009
Odp: DJ Tomek Ratajczak z Zabrza - czy ktoś zna?
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Lipca 2009, 14:55 »
U nas na weselu grał:) jeżeli chodzi o muzykę to grał ok, goście stwierdzili że się trochę obijał ze trochę wysiłku z jego strony i mógł poprowadzić wesele super a trochę mu się nie chciało natomiast mój brat był nim zachwycony polecił go swojej znajomej. Myślę że jak będzie wypoczęty (u nas był po imprezie dzień wcześniej hehe) i jak ustalicie wszystkie szczegóły to będzie ok, jak podpisywaliśmy umowę to miał mnóstwo umów w segregatorze nawet na przyszły rok już:) Aha i raczej wszystko kulturalnie żadnej wsi nie zrobił typu głupie prostackie teksty, żenujące zabawy.

Offline Klementynka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.10.2010
« Odpowiedź #2 dnia: 16 Lipca 2009, 17:54 »
Anulka dziękuję za informacje!!
My się chyba na niego zdecydujemy.
A powiedz mi jakie szczegóły z nim ustalaliście? Bo powiem szczerze, że ja na razie jeszcze jestem słabo zorientowana co do wszelkich weselnych szczegółów, na razie załatwiamy te najważniejsze rzeczy ;p

Offline anulkak1982

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 09.05.2009
« Odpowiedź #3 dnia: 18 Lipca 2009, 10:11 »
Wydaje mi się że najważniejsze to cena ale ona będzie na umowie, godz do której będzie grał i ilość zabaw wszystko dokładnie aha i przerwy tzn jak długo gra i potem jaka długa przerwa i na to powinniście zwrócić uwagę i chyba tyle  :D