Autor Wątek: ASPERA model Verona...poszukuję fotki!  (Przeczytany 4268 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
ASPERA model Verona...poszukuję fotki!
« dnia: 10 Grudnia 2005, 19:34 »
Dziewszuki moje kochane- mobilizuje wszystkich chętnych do szukania w necie fotki sukienusi Aspery model Verona- mierzyłam ją w CMŚ i czułam się w niej świetnie, a do tego Pani z CMŚ powiedziała, że wszelkie dodatki i duperelki na sukienusi zrobi tak jak mi się będzie podobało (orginalna jest ciut za bogata jak dla mnie). Na stronie Aspery niestety nie ma tego modelu :( Obiło mi się o uszy, że to model z nowej kolekcji...więc może dlatego go jeszcze nie ma na necie? W każdym razie jeśli się natkniecie na niego to prosze bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo o wklejenie go w tym wątku :) Z góry dziękuję :!:

Pozdrawiam ciepło!

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Grudnia 2005, 20:04 »
często firmy nie zamieszczają aktualnych kolekcji bojąc się kopiowania modeli przez konkurencję.. z tego co wiem także mamade zaremba nie umieszcza nowej kolekcji w necie.. pewnie też tak jest w przypadku aspery...

następnym razem zrób fotkę ...
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Grudnia 2005, 00:24 »
No następnym razem już zrobię... choć byłam pewna, że przyjdę i bez problemu ją wyszukam na necie- w końcu miałam i nazwę firmy i model... ah :(

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Grudnia 2005, 12:16 »
Poprzygladaj sie dobrze tym fotkom w necie, bo ja mam tez ASPERE i poczatkowo jak ogladalam fotki na stronie, to tez nie zauwazylam mojej sukienki (te fotki maja kiepska jakosc), pozniej dopiero jak sie dobrze przygladnełam, to okazało się, że moja kiecka tam jest, a to tez jest model na 2006

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #4 dnia: 11 Grudnia 2005, 12:35 »
Przeglądam i nic... kurcze.. chyba na dniach wybiorę się do CMŚ zrobić fotkę tej susienki bo zwariuję  :shock:  Ale dzięki za pomoc :D

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #5 dnia: 11 Grudnia 2005, 12:38 »
Ja w CMS widziałam 2 kiecki ASPERY, moja i taka jeszcze jedna ecru....masz na mysli ta ecru?

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #6 dnia: 11 Grudnia 2005, 13:25 »
Wiesz co... ja już zgłupiałam totalnie! Aż dziś po pracy podjade tam sprawdzić bo jest ona na wystawie po lewej stronie. Na manekinie prezentuje się średnio...na mnie dużo lepiej  :P Po prostu sam fason jest dla mnie idealny! Poza tym jak dla mnie jest ciut za zdobna, ja wolę delikatną koronkę, a ona ma jakieś koraliki i świecidełka na sobie, ale przemiła Pani z CMŚ powiedziała, że uszyje mi śnieznobiałą i gładziudką sukienkę właśnie w tym fasonie, a ozdoby, haftki itd razem dobierzemy tak jak będzie mi się podobało:) Tym mnie kupiła :D

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #7 dnia: 11 Grudnia 2005, 13:31 »
no ja tam widziałam biało srebrną (tą co ja bede miała) i jeszcze jedna ecru, taka wlasnie z koralikami, perełkami, kryształkami itp. Nie wiem, w ktorym miejscu wystawy teraz jest, bo te ppanie czesto przestawiają te suknie:):) ale całkiem mozliwe, ze teraz juz jest ich tam wiecej, ja mowie o tym co było 2 tygodnie temu

Offline Molunia

• entuzjasta
« Odpowiedź #8 dnia: 11 Grudnia 2005, 15:16 »
Panie z CMŚ nie pozwalają robić zdjęć :(  niestety, kiedyś wspomniałam że przyjdę z aparatem po zdjęcia to ona na to że nie można ...... pewnie boja się że będzie można uszyć gdzieś taką samą tyle że taniej

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #9 dnia: 11 Grudnia 2005, 15:21 »
No wiem, mi tez nie pozwoliły robić fotek na pierwszej przymiarce, ale to chyba nie tak do końca, bo np. Demka robiła fotki z przymiarki. Wydaje mi sie, że nie pozwalaja do momentu jak nie zamówi się konkretnej sukni u nich....pozniej juz chyba wolno.

Offline Molunia

• entuzjasta
« Odpowiedź #10 dnia: 11 Grudnia 2005, 15:23 »
pewnie tak, później to mają gdzieś bo już zapłącone przynajumniej w jakiejś części

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #11 dnia: 11 Grudnia 2005, 21:41 »
Niestety nie ma jej już na wystawie :( A jechałam dziś specjalnie po pracy by ją dorwać i jeszcze obejrzeć bo kurcze coś mi się wydaje, że już ją "przerobiłam" w mojej główce i nie pamiętam wszystkich szczegółów :P W tygodniu jak mi się uda wyrwać to podskoczę do CMŚ żeby jeszcze raz na nią spojrzeć :D Wstyd się przyznać  :oops: ale teraz to ja już nawet nie wiem czy ona była biała czy ecru... wydaje mi się że biała... ah :P Za dużo emocji przy tych pierwszych przymiarkach :D

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #12 dnia: 12 Grudnia 2005, 13:04 »
Cytat: "Molunia"
Panie z CMŚ nie pozwalają robić zdjęć  niestety, kiedyś wspomniałam że przyjdę z aparatem po zdjęcia to ona na to że nie można ...... pewnie boja się że będzie można uszyć gdzieś taką samą tyle że taniej

Cytat: "Agnieszka32"
No wiem, mi tez nie pozwoliły robić fotek na pierwszej przymiarce, ale to chyba nie tak do końca, bo np. Demka robiła fotki z przymiarki. Wydaje mi sie, że nie pozwalaja do momentu jak nie zamówi się konkretnej sukni u nich....pozniej juz chyba wolno.

jak wpłacisz zaliczke to możesz robic fotki :D
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #13 dnia: 20 Grudnia 2005, 10:31 »
demka gdzie są twoje fotki z przymiezalni??
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #14 dnia: 20 Grudnia 2005, 10:51 »