Autor Wątek: I JUŻ PO CHŁOPIE;-)))  (Przeczytany 32067 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Odp: I JUŻ PO CHŁOPIE;-)))
« Odpowiedź #480 dnia: 6 Października 2009, 16:56 »
Oooo dobry pomysł - tylko nie ide w zadymione miejsca, po pierwsze nigdy nie lubilam dymu papierosw a po drugie gdyby moj maz dowiedzial sie ze ide tam gdzie pala papierosy to mnie nie pusci  :P :P :P

Daria a do kiedy zostajesz?

Ooo i albumy swoje zobaczymy  :P :P heheh ale fajnie  :P
O albo spotkamy sie u mnie i przy okazji obejrzymy chociaz urywki filmow  :P :P :P
Wyczaimy moment kiedy moj mezulek bedzie w pracy i bedzie git  ;D
Heheheh ale juz mam plany  :P :P :P :P

Buziaki na mily wiczor  ;)

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #481 dnia: 6 Października 2009, 17:49 »
o ranyyyyyyyy ale dziś u Nas pada.......jakby normalnie ktoś wiadrami lala prosto na Nasze łepki;-)byliśmy właśnie na mieście,chcieliśmy pokupować jakieś prezenciki dla najbliższych takie już świąteczne ,zapakować i zostawić Gwiazdorowi co by obdarował tych co potrzeba;-)no ale oczywiście oprócz cukierasów nic nie dostaliśmy  >:( >:( >:( >:( >:( nic po prostu nic,taaaka tu kicha,że aż słabo się robi....nie pozostanie nam nic innego jak wybrać się na zakupki jak już w Polsce będziemy. Chcieliśmy tez kupić jakiś prezencik dla Mojej Mamy bo ma niedługo 60 urodziny i tez nawet u jubilerów nic specjalnego......także i to zostawiamy jak juz w Bydzi będziemy....teraz to sobie nawet myślę,może poradzicie coś,co kupić na takie święto????chciałab zorobic drzewo genealogiczne,ale jak tak nei mam za bardzo kontaktu z ciotkami to sama na odległość tego nie zrobię,a zresztą już za mało czasu.....a może jest gdzieś jakieś miejsce w Bydzi godne polecenia może jakiś karnet na jakiś zabieg odprężający.....,albo zrobić coś ze zdjęcia ślubnego(moich rodziców) kiedyś myślałam o jakiś puzzlach albo co??????????macie kochane jakieś propozycje? a jeśli chodzi o spotkano to ja jestem jak najbardziej chętna;-)w końcu tyle już ze sobą gadamy....to chętnie się mogę z wami umówić. ja przylatuję 5 listopada to jest czwartek i wylatuję 11 listopada w środę także przystępuję na Wasze propozycje,a ty Jabolku to nie bądź taka pewna ,że się napijesz czegoś innego jak soczku,bo i może się okazać....przecież masz jeszcze szanse w tym miesiącu pobaraszkować co nie?????a może wczoraj jednak coś bylo;-)))w każdym razie kochane jestem otwarta na wszelakie propozycje i jak dla mnie miejsce dla niepalących jak najbardziej na tak;-)ja nie jestem w ciąży ale i tak strasznie mi to przeszkadza,a tu zupełnie się od palenia w miejscach publicznych odzwyczaiłam.......zaraz będą jakieś kolejne fotki,idę tylko zajrzeć co u was;-)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #482 dnia: 6 Października 2009, 17:53 »
Hmm.. 60 urodziny... Może jakieś ładne kolczyki i do tego jakiś masaż relaksujący? :) Mojej mamie na urodzinki z siostrą zafundowałyśmy wizytę  u kosmetyczki i bardzo się ucieszyła :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #483 dnia: 6 Października 2009, 18:08 »
no właśnie myślimy o tym masażyku ,a kolczyki odpadają ,mama nie nosi,raczej coś na szyjkę;-)
na sesji robiło się coraz zimniej,a nawet zaczął popadywać deszczyk,było niezbyt przyjemnie,ale zdecydowaliśmy ,że już dokończymy to co mamy;-)pojechaliśmy więc do Biskupina....oczywiście wstęp do grodu był płatny,ale Pani jak zobaczyła,że my na sesję to wpusciła Nas jeszcze z najlepszymu życzeniami za free;-)
a kuku.....

w tym zimnie staliśmy sobie tacy biedni na konarze drzewa i patrzyliśmy na stawik jak się krople deszczu w nim rozmywają.....

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #484 dnia: 6 Października 2009, 18:16 »
Fajny pomysł z Biskupinem :)

Daruda, ja raczej będę alko pić.... mój mąż nawet nie zauważył dziś, że u fryzjera byłam :( Włosy podcięte, zmieniony kolor...... nie rozumiem facetów :(

Co do spotkania, to może do Sowy na lody? Czwartek mam wolny popołudniu, piątek też. Łikend także. Poniedziałek i wtorek już nie za bardzo :( A pomysł z obejrzeniem filmów super :) Właśnie jutro odbieramy nasz :) Zdjęcia też mam nadzieję, że już niedługo.

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #485 dnia: 6 Października 2009, 18:28 »

a gdzie tam zaglądasz??????

a tam taaaak pada.....

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #486 dnia: 6 Października 2009, 19:56 »
Daria zdjecie 086 cudowne  ;D ;D ;D
Zreszta wszystkie sa super :)

Co do prezentuuu, hmmmmm ja dałam mojej mamie na zeszłosobotnie imieniny ramke na 5 zdjec, roznej wielkosci i tam zdjecia gdzie jestesmy wspolnie z siora i rodzicami, kazdy wnuk osobno (od mojej siostry) + moja siostra z mezem i ja z moim mezem - cieszyla sie ogromnie - mysle ze zdjec nigdy nie za duzo !!

Co do Sowy i lodów jestem zaaaaaaaaa  ;D ;D ;D ;D ;D
Mozemy isc  ;D ;D ;D ;D ;D

Japcio daj mezowi do zrozumienia ze " jest Ci dzisiaj potrzebmy" - moze nie jest za pozno ... !!
A jakies zdjatko nowej fryzury ?? Ale to moze u siebie zebu Darii sie nie wtryniac  :P :P :P

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #487 dnia: 6 Października 2009, 20:32 »
hmmmm z ramką Natalko pomyślę,tylko,że rodzice dostali w prezencie na podziękowania Naszą ślubną fotkę w ramce, teraz dostana fotoksiążki,i  jeszcze kolejne??????? hmmmmmm a ja tez mam nowa frykę- włoski ścięlam trochę ,pocieniowałam noi są teraz ekstra blond;-)jeszcze raz nałożę pasemka i będę już miała zupełnie,zupełnie blond;-)))))

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
« Odpowiedź #488 dnia: 6 Października 2009, 20:36 »
Buziaki zostawiam!!! Zdjęcia jak zwykle cudne!!!

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #489 dnia: 6 Października 2009, 20:40 »
No faktycznie, ramka, fotoksiazka i jeszcze kolejna ramka to za duzo  :P
Hmmmmm to mozeeeeee ...... wlasciwie nie wiem, 60 urodziny to musi byc cos ekstra ...... !! Ale co  ???

No to szbciutko pokaz nowe wsloski .....  ;D

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #490 dnia: 6 Października 2009, 21:31 »
włoski jeszcze nie maja swojego zdjęcia,a zresztą przed chwilą właśnie umyte;-))))ale kupiliśmy bilety  :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #491 dnia: 6 Października 2009, 21:39 »
Ja bym kupiła bon na jakiś super zabieg kosmetyczny :)

:-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #492 dnia: 6 Października 2009, 21:55 »
super pomysł z biskupinem! ;)

wg mnie dobrym prezentem byłby wykupiony masaż ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #493 dnia: 8 Października 2009, 15:35 »
Zdjecie 86 super! :) Piękne jest, podoba mi się najbardziej ze wszystkich :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #494 dnia: 11 Października 2009, 18:42 »
tu robiło już się coraz bardziej nieprzyjemnie,mokro i zimnooooooooooooooo ......siedzieliśmy i czekaliśmy na słoneczko....

siedzenie jednak nic nie dało i poszliśmy dalej....

kolejne a kuku;-))))

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #495 dnia: 11 Października 2009, 19:22 »
motyw z filmu....wiadomo jakiego;-)))

a tu na sianku została parasolka.....przypomnieliśmy sobie o tym dopiero jak wracaliśmy .....

smutno mi....

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #496 dnia: 11 Października 2009, 20:55 »
Zdjecia sa rewelacyjne ..... normalnie bomba  ;D ;D ;D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #497 dnia: 11 Października 2009, 21:19 »
Ooo, i kolejna porcyjka super zdjęć! :) Z czego jak z czego, ale z fotografii jesteście na pewno zadowoleni :)

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #498 dnia: 11 Października 2009, 21:43 »
jeśli chodzi o fotki to powiem tak-mi bardziej podobają się zdjęcia z dakoty w dniu wesela, ponieważ; pogoda była świetna,miejsce nowe i super,oryginalne,dobre humory po obiadku pysznym;-)))) stroje nienaganne ,makijaż ,fryzurki....sesja druga-poniedziałkowa-byliśmy wyrwani ze snu,pogoda była hmmmmm niezbyt;-) makijaż własnej roboty podobnie fryka....te fotki zarówno z Dakoty jak i z pleneru które tu wklejam są ponadto nie podrajcowane jeszcze przez fotografa;-) ja się z tym jeszcze nie bawiłam,zobaczę jaki będzie efekt pracy kamerzysty;-)))jeśli w końcu się do niego dodzwonimy bo cholerka nie odbiera od Nas telefonów i mamy z tym problem ,jakieś 4 tygodnie temu odebrał telefon od A. i powiedział,że zabiera się już za fotoksiążkę i film,mieliśmy mu tylko przypomnieć za kilka dni i co????i nie odbiera......jeszcze mama z Polski będzie próbować...och mówię Wam ,jeszcze do tego dojdzie,że będziemy w Bydzi 5 listopada i filmu nie będzie  :'( :'( :'( :'( :'( [color]

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #499 dnia: 12 Października 2009, 12:49 »
A zapłaciliście mu już całą sumę, czy jesteście umówieni na dopłatę po odbiorze fotoksiążki?
Dzwońcie ile tylko się da, niech nie myśli, że sobie odpuściliście. A najlepiej, to niech mama czy ktoś, pójdzie do niego do salonu i zapyta co i jak.

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
« Odpowiedź #500 dnia: 12 Października 2009, 16:30 »
a może ktoś z rodziny by spróbował osobiście gagatka złapać?

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #501 dnia: 12 Października 2009, 21:40 »
dziś po setnym telefonie mamy w końcu odebrał....powiedział,że się wywiąże ze zlecenia,że nie mamy się co martwić.....mam nadzieję,że nie da nam więcej powodów do nerwów....

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
« Odpowiedź #502 dnia: 13 Października 2009, 06:53 »
ukatrupić! przeprosił chociaż? ślub był w czerwcu ::)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #503 dnia: 13 Października 2009, 12:02 »
No właśnie ::) A mamy już październik, jakby nie było. My nasz film dostaliśmy pięknie obrobiony itd, już 10 dni po ślubie ::) Więc się da, jeśli się chce...

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #504 dnia: 13 Października 2009, 14:01 »
my tego faceta znamy,on filmował u mojego brata także,był świetny dlatego zdecydowaliśmy się na niego,wiedzieliśmy że będziemy czekać wieki;-))))byliśmy na to przygotowani,tylko po prostu bardzo nam się nie podobało ,że on nie odbierał od nas telefonów!!!!!!wiemy ,że ma on mnóstwo roboty-sama nasza randka trwała chyba z 4 godziny,plener pół dnia,on ma więcej takich par przecież(pary mają różne kosmiczne pomysły) ,a facet ma rodzinę i ja to rozumiem. ma tyle pracy ,że jak kręciliśmy plener to dopiero obrabiał I Komunie z maja!!!!!!  szczerze mówiąc bałabym się filmu,który był obrobiony w 10 dni po weselu;-) bez urazy madziu,mam nadzieję,że jesteś zadowolona z płyty. a teraz apel do babek z Bydzi;-))) kochane-gdzie się bierze wnioski o nowe prawko i paszport????noi jakie są kwoty za zmianę????pozdrawiam ,jak sprzątnę wkleję troszkę fotek ,mam dwa dni wolnegoooooooooooooooooooooo!!!!!!!

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #505 dnia: 13 Października 2009, 14:30 »
Jestem MEGA zadowolona :) A ze mną to jest tak, że ja od razu powiedziałam, że pani ma czas do listopada, bo dopiero wtedy będę w Polsce i wszystko odbiorę... :) Ale jej akurat odpadło jedno wesele, i powiedziała że się zajmie nami byśmy nie musieli tak długo czekać. No cóż, my się ucieszyliśmy, ona też miała nas z głowy, a film? :) Film jest super :) No i wiem że nie zrobiła nic na odpiernicz, bo widziałam wiele filmów wykonanych przez nią i nasz wcale nie jest gorszy :)
Ale masz rację, w niektórych firmach lepiej poczekać, bo jak się coś chce na szybko, to robią to na odpiernicz. Nam się udało, i się z tego cieszę, ale słyszałam wiele historii o tym jak para dostawała film po krótkim czasie i był fatalny ::) Choćby nawet siostra A. - dostali film po miesiącu, ale na ich miejscu oddałabym to im z powrotem, żeby to zrobili do porządku, bardzo mi się nie podobał ::) Tak więc w sumie nie ma na to reguły, wszystko zależy od kamerzysty :)
Ale się rozpisałam :P :P :P

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #506 dnia: 13 Października 2009, 15:20 »
Kochana, papierki na prawko to na pewno w Wydziale Uprawnień Komunikacyjnych na Grudziądzkiej :)   :kierowca:

Buziaki  :-*

Offline Daruda

• Chuck Norris
« Odpowiedź #507 dnia: 13 Października 2009, 16:09 »
a teraz chodź tu do mnie....

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #508 dnia: 13 Października 2009, 16:12 »
Pięknie :)

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #509 dnia: 13 Października 2009, 20:03 »
a my dostalismy film w czwartek po slubie i jest zrobiony swietnie, wiec da sie zrobic szybko i porzadnie.