W ostatniej chwili zorientowalismy sie ,ze nie obkleilismy alkoholu i co teraz??

Nic P.Basia kazala mi sie wyluzowac i isc spac!
Obsluga wykonala wszystko za mnie!
Dzien wesela
Rodzice czekli na nas na progu ..dom weselny zalatwial wszystko za nas .
Przygotowali chleb i kiliszki na powitanie ...informujac rodziców jak mialo by to byc najlepiej...
Super akcja!
Wejscie do sali przez próg...: obsluga uwazala na kady nasz krok aby nie bylo nic zle..
szampanik zimniutki ..obsluga swieza,elegancko ubrana i przemila!
Zespól przejal dalsza akcje i wykonal to po prostu swietnie..
Czulam sie jak w bajce..wszystko bylo schludnie podane i na czas tak jak umówione!
Kelnerek nie bylo widac chociaz skakaly przy nas jak jakies przczólki.
Goscie chwala do dzisiaj!!!!
Jedzonko :
MAX WYPASIK!!
Stoly sie od jedzenia uginaly...nigdy nic niczego nie brakowalo,donoszono non-stop!
Stoly do konca wesela byly pelne!
Wódeczka zawsze zimna i bylo jej zawsze wystarczajaco na stolach ,tak ze nikt nie musial sie o nic prosic.
Kawki czy cherbatki byly z checia wykonywane w mgnieniu oka!
Tort!
Choc mielismy extra zyczenia co do smaczków...wyszlo wszystko super!
Smakowal jak nic ...ja sama z wrazenia nie wiem ,ale goscie byli pod wrazeniem maxymalnym!
Wystrój sali
Super!
Bez obaw i luz...bylo pieknie i szykownie..
Koniec wesela
Co wazne!!
W innych lokalach zaczynaja sprzatac..jak goscie gina!
TU NIE!!!
Zal mi sie nad ranem zrobilo jak juz dobitki siedzialy i poprosilam dziewczyny aby juz sobie sprzataly.
A one wdzieczne ...delikatnie bez jakis szybkich ruch´w nie rzeszkadzajac nam robily porzadeczek!
Poprawiny
Smaczniutko i czysciutko...ja nawet objadlam sie ze hoho!
Nie bylo problemów nigdy i z niczym!
Nic nie ginelo i nawet pozostawiane na dlugo rzeczy byly nam na drugi dzien oddane !
Jestem wraz z naszymi goscmi pod wrazeniem.
Balam sie i nie bylo o co!
Zaswiadczam ,ze nie jestem spokrewniona ani zaprzyjazniona z wlascicielka tak abym musiala slodzic na sile!
Moja relacyjka z fotami jest do wgladu!
Jezeli ktos z was ma jakies watpliwosci to moge powiedziec ,ze ja tez je mialam i to jakie!
Czytalam tu to i owo!
Nie wierzcie takim bzdura! Ja sama sie przekonalam jak wyglada wesele jak z bajki!
A zespól jaki!
Wodzirejka i solistka w jednym!Polecam!!!
Co tu wiecej pisac..popatrzcie na moje foty....histeryk jestem max ale na weselu bylam nonstop usmiechnieta
i zadowolona!

Nie zaluje mojej decyzji!
Na wsele do 60 osob jest to super rozwiazanie!
pozdrawiam milusio!!

P.S
Ogród domu weselnego jest przepiekny na plenerek -POLECAM!!!