Autor Wątek: Villa Vivian Ustowo - opinie  (Przeczytany 28246 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sylwina

• Chuck Norris
  • Szczescie to wszystko czego chcem
  • data ślubu: 27.09.2008
Odp: Villa Vivian
« Odpowiedź #60 dnia: 2 Marca 2009, 09:09 »
wplacasz zaliczke...miesiac wczesniej ustalasz menü
a orkiestre -zespól placilam dzien przed wraz z reszta sumy za menü

Najlepiej sama porozmawiam z wlascicielka pania Basia!
pozdrawiam..

Offline thaya
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.10.2009
« Odpowiedź #61 dnia: 20 Kwietnia 2009, 14:34 »
Witam :)
z tego, co się orientuję, to płatność za orkiestrę/fotografa/kamerzystę to 50% normalnej kwoty. . .  Takiej informacji udzieliła mi ostatnio Pani Basia . . .

Ps.  Dzieci też 50%. . .

Offline MARTUSIA69
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #62 dnia: 17 Września 2009, 16:28 »
Proszę napisać nową wiadomosc ale bez uzycia capslocka !
I prosze zapoznać sie z regulaminem !
« Ostatnia zmiana: 17 Września 2009, 18:13 wysłana przez ela »

Offline MISIEK

• Nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej
  • zapaleniec
« Odpowiedź #63 dnia: 17 Września 2009, 17:51 »
A Możesz coś więcej na ten temat?   ::) Kiedy mieliście wesele ?   :o bo tak pierwszy post i od razu "z grubej rury" , jeśli mam być szczery (a osobiście korzystałem i w najbliższym czasie ponownie zamierzam skorzystać z usług tego właśnie lokalu) , nie chce mi się wierzyć w tak gwałtowną  przemianę na gorsze  ???,  tylko fakty mnie interesują, nawet jeśli Możesz Pisz na PW
pozdrawiam

Offline Monika_2

• Zostało
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 25.06.2011
Villa Vivian
« Odpowiedź #64 dnia: 27 Marca 2010, 19:46 »
Witam,
Czy ktoś mógłby udzielić mi informacji na temat lokalu Villa Vivian w Ustowie? jak go oceniacie? czy zmieści się tam 70 osób podczas wesela? co sądzicie o jedzeniu, obsłudze itp??? interesuje mnie również orkiestra, którą poleca właścicielka lokalu?
Z góry dziękuje za wszelkie informacje.  ;)

Offline Walkiria
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.03.2010
« Odpowiedź #65 dnia: 5 Kwietnia 2010, 14:50 »
Villa Vivian jest idealnym miejscem na nieduże wesela (50-70 osób). Wiemy, bo sprawdziliśmy 27 marca 2010 na naszym weselu :)
Jedzonko jest wyśmienite!!! (U nas wszyscy goście chwalili, a i my jesteśmy bardzo zadowoleni).
Obsługa- pierwsza klasa. Brudne talerze nie stoją za długo na stole, ciepłe posiłki są szybko podawane, ciepłe (podane na podgrzewaczach), wszystko mają zapięte na ostatni guzik i młodzi nie muszą się w dniu wesela o nic martwić.
Właściciele potrafią również doradzić co do wyboru menu, alkoholu i w ogóle, mozna z nimi porozmawiać o wszystkich wątpliwościach.
My jesteśmy baaaardzo zadowoleni, wszystko udało się świetnie, nikt nie narzekał. To plus dobry zespół (u nas grał PLAYERS) gwarantuje udane i niezapomniane wesele. Szczerze polecamy!

Offline Paaulinkaa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 11.06.2011
« Odpowiedź #66 dnia: 27 Maja 2010, 19:34 »
Mógłby ktoś napisać jaki zespół polecany jest przez właścicielkę? :) Pozytywne opinię już o nich słyszałam, a to najważniejsze, ale interesuje mnie też ich cena  ;)

Offline Nika_19

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 21.08.2010
« Odpowiedź #67 dnia: 3 Czerwca 2010, 22:27 »
My płacimy 2000 zł za skorzystanie z ich usług;)

Offline przemas77
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2010.08.06
« Odpowiedź #68 dnia: 7 Czerwca 2010, 11:12 »
Witam,

My bukowaliśmy tam w marcu termin na 06. 08. 2011 razem z zespołem - wszystkie formalności załatwiłem bez nawet maleńkiego problemiku (choć chyba byłem upierdliwym klientem ponieważ moja ładniejsza połowa nie przebywała w tym czasie w Polsce więc po wizycie lub telefonie zaraz były konsultacje i znowu wizyta lub telefon. . . . . . . . . . ) Ale obie Panie znosiły i nadal znoszą to moje "upierdliwe zachowanie" ;) z uśmiechem na twarzy :) a na dzień dzisiejszy nawiedzamy już ten lokal we dwoje więc atakujemy ze zdwojoną siłą hehehehehe ;)

Także data 06. 08. 2011 - zaklepana była na 100%

Piszę "była" ponieważ postanowiliśmy przyspieszyć nasz ślub o równy roczek, a ponieważ chcieliśmy ślubować właśnie 6 sierpnia - w dniu w którym miłość w nas rozkwitła :) -  więc zmieniliśmy datę i to bez najmniejszego problemu :)

Także data ślubu na dziś ;) to 06. 08. 2010

Walkiria czy możesz mi podesłać na PV swoje menu weselne i ewentualnie swoje rady na co zwracać szczególną uwagę :) - z góry serdecznie dziękuję

Offline Monika_2

• Zostało
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #69 dnia: 7 Czerwca 2010, 21:56 »
Witam,
mam pytanko co myślicie o zespole, który poleca właścicielka Villa Vivian? ja osobiście jeszcze ich nie słyszałam, więc proszę o szczere opinie.
A tak poza tym ja mam tam wesele 25. 06. 2011, liczba gości 70 osób jak myślicie pomieścimy się? a jak liczne będą lub były Wasze wesela tym lokalu?
Poza tym wszelkie opinie są cenne, więc piszcie ile się da:)
Dziękuję

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
« Odpowiedź #70 dnia: 8 Czerwca 2010, 09:52 »
Ja mam wesele w wilii vivian 19 czerwca wiec bede mogla wiecej powiedziec po. Sala jest do 90 osob. Zespol slyszlaam - bedzie gral u nas na weselu - mi sie podobali

Offline Stelek

• zapaleniec
  • data ślubu: 04.09.2010
« Odpowiedź #71 dnia: 8 Czerwca 2010, 13:08 »
Ja mam tam wesele 4 września. Będzie grał zespół polecany przez właścicielkę. Można pójść go posłuchać podczas wesela, które akurat odbywa się w V.V.- my tak zrobiliśmy i od razu go zabukowaliśmy :) Płacimy 2200zł.

Monika_2: mieliśmy do czynienia z dwoma paniami, za każdym razem przyjmowały nas z uśmiechem i cierpliwie słuchały i doradzały. W lipcu idziemy ustalać menu to ewentualnie wtedy mogę napisać coś więcej. Nam chodziło o to, żeby wesele nie odbywało się w centrum i żeby była możliwość wyjścia do ogródka. 70 osób zmieści się tam bez problemu. My mamy ok 60. Jest też możliwość zarezerwowania noclegów w hotelu obok. Pani trochę rozkojarzona, ale bardzo miła- trochę Jej pomarudziliśmy  ::) To chyba wszystko, jak coś to pytaj  :)

Offline Monika_2

• Zostało
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #72 dnia: 20 Czerwca 2010, 21:00 »
Czy ktoś się orientuje jak płaci się za fotografa, kamerzystę i dzieci w tym lokalu?

Offline Stelek

• zapaleniec
  • data ślubu: 04.09.2010
« Odpowiedź #73 dnia: 20 Czerwca 2010, 21:12 »
50% ceny.

Offline Nika_19

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #74 dnia: 23 Sierpnia 2010, 22:40 »
Właśnie jestem po własnym weselu urządzanym w Villi Vivian i muszę bardzo ale to bardzo pochwalić ten lokal ;D Mi jako pannie młodej wszystko się podobało, ale najważniejsze są dla mnie opinie gości którzy bardzo chwalili całe wesele i lokal. Obsługa znakomita, ledwo widoczna a spełniająca swoje obowiązki w 100%, zespól polecany przez właścicielkę oczarował wszystkich, śpiewali prześlicznie-nowe i stare przeboje, żadnych disco polo itp., a przede wszystkim na żywo...oczepiny wywołały salwy śmiechu na sali, bardzo zabawne ;)

Ogólnie polecam wszystkim którzy zastanawiają się nad weselem w ciepłej rodzinnej atmosferze :)

Offline Monika_2

• Zostało
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #75 dnia: 29 Sierpnia 2010, 14:04 »
Nika 19 mam pytanko ile osób gościło na Waszym weselu?
Ja planuje 70 osób w tym lokalu i cały czas zastanawiam się czy nie będzie za ciasno?
Pozdrawiam

Offline Nika_19

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #76 dnia: 29 Sierpnia 2010, 19:53 »
Powiem tak: w sumie to nie widzieliśmy ustawienia-bo spokojnie jeszcze tam zmieściły by się ze dwa stoły, ale u nas było 40 osób i moim zdaniem było w sam raz. Obawiam się ze jest to sale max do 50-60 osób, bo inaczej będzie ciasno,ok można wychodzić na ogród lub z przodu na ulice ale na parkiecie możne się zrobić za ciasno gdy nagle wszyscy zechcą tańczyć. Proponuje dokładnie pogadać z właścicielka i zobaczyć ustawienie stołów przy takiej liczbie gości-pomoże to lepiej wyobrazić sobie całość;)

Offline maggi-80

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19-06-2010
« Odpowiedź #77 dnia: 29 Sierpnia 2010, 21:15 »
U nas było 68 osób i swobodnie można było siedzieć i tańczyć. Ja również polecam ten lokal. Właścicielka jest przemiła i pomocna. Para Młoda nie musi się o nic martwić. Jedzenie było pyszne i jest go całe mnóstwo.

Offline wesele2012
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #78 dnia: 4 Września 2011, 21:54 »
Zdecydowalismy sie na Ville Vivian.  Bedziemy mieli wesele na max 50 osob, w przyszlym roku.  Dziwi mnie troche, ze wszystkie opinie sa sprzed kilku lat.  Czy nikt ostatnio nie robil tam wesela?

Offline Bella1992
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.07.2013 r.
« Odpowiedź #79 dnia: 20 Lipca 2013, 20:59 »
Witam, wraz z moim mężem mieliśmy dokładnie tydzień temu wesele w Villi Vivian i jesteśmy mega zadowoleni.  Sala była ślicznie przystrojona, jedzenia było dużo i było pyszne (to co zostało Panie kelnerki same spakowały i zaniosły do pobliskiego motelu w którym mieliśmy noc poślubną :) ).  Apartament małżeński w tym właśnie motelu był dla nas za darmo co było dla nas bardzo miłą niespodzianką :)
Kelnerki były bardzo miłe i nienachalne, na bieżąco wynosiły brudne naczynia i przynosiły czyste, bardzo sprawnie podawały kolejne dania.  To było najlepsze wesele na którym się bawiłam, goście również byli zachwyceni i wszystko chwalili.  Wielkim plusem było na pewno również to, że Panie z Villi Vivian wszystkim się zajęły i tydzień przed weselem oraz ślubem (gdzie jest najwięcej przygotowywań) bardzo nas odciążyły.

Chcielibyśmy wraz z mężem gorąco polecić ten lokal, ponieważ cała obsługa potraktowała nas serdecznie i profesjonalnie, dzięki czemu niczym nie musieliśmy się martwić i poczuliśmy się jeszcze bardziej wyjątkowi.

Jeszcze raz gorąco polecam! Gdyby ktoś miał jakieś pytania dotyczące lokalu, to chętnie podzielę się wrażeniami z wesela :)

Offline wesele2012
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #80 dnia: 30 Października 2014, 16:41 »
Chcialam troche odgrzac watek. Ciekawa jestem czy ktos w Villi robi jeszcze wesela.

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
Odp: Villa Vivian Ustowo - opinie
« Odpowiedź #81 dnia: 14 Maja 2015, 19:55 »
A w 2015? Z tego co pamiętam, zawsze było tam sporo wesel, ktoś coś ostatnio?