Witam w 39 tygodniu!!!
Jak widać wczoraj nie urodziłam

Były jeszcze z 2 skurcze i tyle

Noc była kiepska - co prawda mniej mi się chce do wc ale za to znów masakrycznie boli mnie krocze i spojenie łonowe a do tego okropnię stękam z bólu jak mam się przewrócić na drugi bok czy podnieść... Aż dzisiaj przy tym stękaniu R. podskoczył i pytał się czy już ma się ubierać i jedziemy

Jak ten czas leci !
Patrycja pamiętaj koniecznie aby z Tego dnia wyrwac na pamiatkę kartkę z kalendarza , poprosić kogoś o kupno gazety , zebrać parę listków , wyciąć program tv, oraz zostawić na pamiątkę gazetkę np tesco:) Niech mała wie jak było w dniu w którym przyszła na świat !
Ojejku ta część mi jakoś umknęła

Z listkiem może być problem

Ale kartkę z kalendarza skombinuję

Chociażby kupię nowy kalendarz dla tej jednej kartki
Ania no my już niesamowicie nie możemy się doczekać Natalki

Śmiejemy się, że pewnie jak przyjedziemy do domu to będziemy przy niej siedzieć i się na nią gapić
Ela takie historie są tak niesamowite że aż trudno uwierzyć że się naprawdę zdarzają
Iza do końca dnia jeszcze duuużzo czasu więc wszystko się może zdarzyć

Mamy dzisiaj ksiedza po kolędzie więc może on ją wykurzy
japcio kciuki napewno będą potrzebne ale jeszcze nie trzymaj - w końcu nie wiadomo kiedy zacznę rodzić
Anusia dobra rada - nie będe ich wywoływać

Będę przywoływać skurcze to może zadziała to na wody
Morgan szanse zawsze są

Ja u Ciebie obstawiałam 3 razy i co? I tak nie trafiłam

A jak dzisiaj? No jak narazie ok, ale dół już mnie cały boli, gorzej mi się chodzi, ale zdaje mi się że brzuch jeszcze nie opadł. jak narazie był 1 skurcz ale taki delikatny choć odczuwalny.Więc kto wie?
Typowanie "wielkiego otwarcia":01.01 - Olucha03.01 - Gosiaaa04.01 - ela05.01 - kitki82, pamela06.01 - Gabiś07.01 - *Magda*, Iza22
08.01 - Morgan
09.01 - Jagna77
10.01 - malgosiask, Ewelina_Michał
11.01 - Lemmy, Ninka, Asia-85
12.01 - madziq
13.01 - madziulek
14.01 - aadaa, Asia39
15.01 - loona, tylunia
16.01 - nikola/23
17.01 - Kasia*, Anjushka
18.01 - LilithGoth, zupcia, marzenieee
19.01 - dziubasek, Karolla77