Autor Wątek: DJ  (Przeczytany 34601 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Betti

• uzależniony
  • data ślubu: 2010
Odp: DJ
« Odpowiedź #30 dnia: 21 Października 2008, 13:09 »
My z narzeczonym również jesteśmy za tym, żeby na naszym weselisku zabawiał gości i umilał im czas dobrą muzyka DJ. Tylko, ze kwestia jest taka, ze osobiście nie znam żadnego. Dlatego miałabym prośbę, do wszystkich osóbek (rybkawiedenka, anicka, Cleo, Paolka, kobietka, Evelinel), które miały lub będą miały u siebie DJ'a o namiary na nich. :dj:

Bardzo ładnie proszę  :chinczyk: :Daje_kwiatka:

Offline radkiradki
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #31 dnia: 21 Października 2008, 23:41 »
Rowniez prosze o namiary na dobrego DJa.  My mamy wesele w czerwcu przyszlego roku ale dj-a chcemy na poprawiny wiec moze nie bedzie tak zle z terminami.  Wielkie dzieki :-))

Offline Gwiazdeczka

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #32 dnia: 23 Października 2008, 22:59 »
Hej
Chciałam założyc własnie wątek o DJ-u ale ktos mnie ubiegł  ;).  Dziewczyny błagam jeśli macie jakiegos sprawdzonego Dja ze śąlska lub zagłebia to prosze o namiary.  Wesele mamy w Piekarach w Imperium, więc może tam jest jakis solidny grajek? :)
Pozdrawiam

Offline Olenka84
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: ?
« Odpowiedź #33 dnia: 3 Listopada 2008, 22:35 »
Witam. Poszukuje sprawdzonego,dobrego dj na niewielkie przyjęcie weselne na wrzesien przyszłego roku. Będe bardzo wdzięczna za pomoc:))

Offline aneczka102
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: Październik 2008
« Odpowiedź #34 dnia: 4 Listopada 2008, 15:36 »
Hejka, namiary na mojego DJa wysłałam na priv.
Facet jest odjazdowy.  Wszyscy bawili się super.  Prawie cały czas tańczył komplet gości.  Zabawa była taka, że nawet konkursów żadnych nie musieliśmy robić. 
Przede wszystkim wszystko robi z klasą, żadnych niesmacznych piosenek czy żarcików.

Wysłucha waszych życzeń, ale radzę jego też posłuchać, bo zna się na tym co robi.

Gorąco polecam

Ania

Offline pativiki
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 06-04-2013
« Odpowiedź #35 dnia: 4 Listopada 2008, 22:32 »
Dziewczynki, znowu liczę na Waszą pomoc. Potrzebuję dj, który nie tylko będzie mi na weselu puszczał fajne kawałki, ale też również poprowadzi fajne zabawy, będzie zabawiał, i przede wszystkim nie będzie drętwy. Ostatnio na weselu znajomej dj miał ustawioną playlistę i tylko siedział, i klikał enter ;/ żadnej inwencji, żadnego zaangazowania... no ale coz. Ja takiego właśnie nie chcę. Pozdrawiam Was forumki, i czekam na jakieś namiary.

Offline Lena_2010

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24.07.2010
« Odpowiedź #36 dnia: 27 Grudnia 2008, 14:49 »
Niestety z racji zakazu zamieszczania namiarów na forum :( również jestem zmuszona o poproszenie o przesłanie kontaktów do sprawdzonych Dj'ów, którzy potrafią poprowadzić imprezę na priv

Offline 20_karo
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30 lipiec 2010
« Odpowiedź #37 dnia: 29 Grudnia 2008, 18:57 »
Ja takze poprosze o namiary wszystkich DJ-ow;] Po weselach u znajomych stwiersidzlismy z PM ze wolimy DJ a teraz jest problem bo nie potrafimy znalezc takiego, ktory swietnie poprowadzi zabawe i nie bedzie tlko puszczal muzyki ale takze zacheci gosci do zabaw i poprowadzi je;] wiec wyslijscie mi tez namiary ;];]

Offline 20_karo
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #38 dnia: 9 Stycznia 2009, 23:18 »
Czy ktoras z Was drogie forumowiczki slyszala moze o Dj Pawle Osmańskim, Dj Tomaszu Bielusiak lub Dj Pawle Gluchy? Chcialabym poznac opinie, czy fajnie graja, jak prowadza zabawe na weselach itd. ;D

Offline mucha
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 5.06.2010
« Odpowiedź #39 dnia: 21 Stycznia 2009, 08:12 »
Ponawiam prośbę o namiary na dj ze śląska i zagłebia , ważne żeby był sprawdzony -najlepiej z autopsji , umiał rozbawić gości -był równocześnie dj i wodzirejem , elastyczny i bez pomysłów na głupie zabawy;)Podzielcie się dziewczyny namiarami , będe wdzięczna;)

Offline kabama

• forumowicz
  • data ślubu: 23.05.2009
« Odpowiedź #40 dnia: 21 Stycznia 2009, 12:33 »
Czy ktoras z Was drogie forumowiczki slyszala moze o Dj Pawle Osmańskim, Dj Tomaszu Bielusiak lub Dj Pawle Gluchy? Chcialabym poznac opinie, czy fajnie graja, jak prowadza zabawe na weselach itd. ;D

Na naszym weselu będzie DJ Paweł Głuch więc będę mogła pod koniec maja udzilić więcej informacji jak wypadło wesele :)

Offline 20_karo
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #41 dnia: 23 Stycznia 2009, 23:17 »
Na naszym weselu będzie DJ Paweł Głuch więc będę mogła pod koniec maja udzilić więcej informacji jak wypadło wesele :)

Bede czekala z niecierpliwoscia ;] Prawde mowiac umowilismy sie z narzeczonym z nim na niedziele wiec szkoda, ze nie masz predzej wesela aby powiedziec jak gra;] Nie wiem jak u niego jest z umowami...czy jak cos mozna sie wycofac i czy kase odda itd. jednak mam nadzieje, ze nie bedzie to potrzebne;]a tak  kiedy podpisalas z nim umowe?

Offline kabama

• forumowicz
  • data ślubu: 23.05.2009
« Odpowiedź #42 dnia: 23 Stycznia 2009, 23:31 »
Umówilismy sie na spotkanie kilka dni po targach w Katowicach. Poprosiliśmy wówczas żeby zarezerwował nam termin na kilka dni ponieważ musimy jeszcze sprawę przemyśłeć, przedyskutować-nie było z tym problemów. Na naszą prosbę, przesłał nam też na maila wzór umowy, jaką się z nim podpisuje. Tydzień temu podpisaliśmy umowę, nie pytaliśmy niestety jakie sa warunki wycofania się. Nam spodobał się na targach, niestety nie znamy nikogo, kto mógłby powiedzieć nam jak gra. Ale jesteśmy pelni nadziei, ze wszystko będzie dobrze :)

Offline myszkaaa

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: CZERWIEC2010
« Odpowiedź #43 dnia: 26 Stycznia 2009, 17:39 »
Dużo osób jest zadowolonych z DJ Pawła Osmańskiego, i właśnie dzisiaj się dowiedziałam że na przyszły rok za wesele bierze 1600zł i nie wiem czy to nie za dużo itd.  W tym roku bierze 1200zł. . . .  może ktoś z was poleci mi dobrego i tańszego. . .

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #44 dnia: 27 Stycznia 2009, 10:51 »
Niektórzy DJ-e życzą sobie nawet 3,5 tyś. zł.  Lekka przesada :klnie:

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #45 dnia: 27 Stycznia 2009, 13:34 »
DJe naprawdę przesadzają...  ::) ::)

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #46 dnia: 27 Stycznia 2009, 14:06 »
Niestety, ale na szczęście nie każdy ;)

Offline Mayaa
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09.05.2009
« Odpowiedź #47 dnia: 31 Stycznia 2009, 23:32 »
a ja potrzebuję dj'a jedynie na poprawiny... Nie wiecie jakie są szanse na znalezienie takiego? zazwyczaj chyba chcą,żeby rezerwować 2 wieczory (wesele + poprawiny). A może któraś z Was ma jakiegoś fajnego (i żeby nie przeginał z ceną...) na wesele a na poprawiny już nie potrzebuje?? :D

Offline MagdaMa

• zapaleniec
« Odpowiedź #48 dnia: 31 Stycznia 2009, 23:47 »
mam fajnego, u mnie na poprawinach będzie DJ Deska :-) wiem,wiem śmiesznie - ale jest super koleś;
i teraz dziwna rzecz -zawsze bierze 300zł - czy gra 2 godziny czy całe wesele :-) ale pokręcony nie? super się ludzie bawią,

ale namiarów nie mam teraz przy sobie - postaram się jutro wieczorem wrzucić - tylko proszę przypomnijcie na priv jak coś
« Ostatnia zmiana: 2 Lutego 2009, 15:08 wysłana przez Maja »

Offline epata

• forumowicz
  • data ślubu: 03.07.2010
« Odpowiedź #49 dnia: 1 Lutego 2009, 11:19 »
Cytat: myszkaaa link=topic=1665. msg809212#msg809212 date=1232987971
Dużo osób jest zadowolonych z DJ Pawła Osmańskiego, i właśnie dzisiaj się dowiedziałam że na przyszły rok za wesele bierze 1600zł i nie wiem czy to nie za dużo itd.   W tym roku bierze 1200zł.  .  .  .   może ktoś z was poleci mi dobrego i tańszego.  .  . 

hej a ja do niego napisałam mail i na przyszły rok powiedział mi 1400 wesele bez ogfraniczen czasowych, poprawiny 700 do 22:00
to chyba nie jest źle.  A był ktoś na weselu które on prowadził??

Offline myszkaaa

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #50 dnia: 1 Lutego 2009, 14:59 »
A jakim  DJ-u mówisz??? Dj Deska??
« Ostatnia zmiana: 2 Lutego 2009, 15:08 wysłana przez Maja »

Offline MagdaMa

• zapaleniec
« Odpowiedź #51 dnia: 1 Lutego 2009, 15:24 »
o Osmańskim;
dj Deska - 300zł; wiem, bo będzie grał u mnie na poprawinach:-) i jest super koleś, świetnie prowadzi imprezy:-)
jakby ktoś chciał to znalazłam już numer do DJ Deski :-)

Offline martusia83

• uzależniony
  • data ślubu: 30.08.2008
« Odpowiedź #52 dnia: 13 Lutego 2009, 23:11 »
Powiem, że byłam na weselu kuzynki gdzie grał DJ Paweł Ormański i bardzo mi sie podobało, mój M to nawet do niego polazł i chciał go na nasze wesele :)

Na weselu u niej byłam w marcu 2008r. i płaciła 800zł (tylko jeden dzień wesela) bo te ceny co podajecie to chyba za dwa dni czy aż taka podwyżka ceny od zeszłewgo roku

Offline epata

• forumowicz
« Odpowiedź #53 dnia: 16 Lutego 2009, 19:07 »
z tego co ja widze to bierze on 400zł więcej każdego roku, skoro w 2008 było 800, w tym jest 1200, a na 2010 zyczy sobie 1600 to zastanawia mnie co tak bardzo podbija ceny. to 1600 jest za 1 dzien w lipcu (a propozycja DJ'a to 10 godz. czyli od 17-3 w nocy - DZIWNIE)

Offline Magda K
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.12.2009
« Odpowiedź #54 dnia: 9 Marca 2009, 01:36 »
Witam

Ja również poproszę o namiary na sprawdzonych dj na s. madzia69@wp. pl

A czy ktoś słyszał o dj Pawle Zięba z Knurowa?

Serdeczne dzieki

Offline myszkaaa

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #55 dnia: 9 Marca 2009, 08:23 »
Ja z Pwałem rozmawiałam wszystko drożeje niestety... A w tamtym roku za 800zł brał bo coś tam mówił że jak ktoś w ostatnią chwilę załątwia to dlatego cena była za 800zł.. od nas bierze za 1600zl

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #56 dnia: 30 Marca 2009, 19:04 »
MagdaMa prosze o namiary na wyżej wymienionych dj, to nie dla mnie więc to nie wązne że mamy tą sama datę ślubu  ;) proszę  , bardzo mi zalezy  ;)
bądź może ktoś inny ma namiar na jakiegoś dj - będe bardzo wdzięczna  :D

Offline kocisko
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.2010
« Odpowiedź #57 dnia: 24 Kwietnia 2009, 00:35 »
a czy ktoś słyszał o DJ "Śmieszku" - słyszałam, że dobry, tylko nie mogę nigdzie nic o nim znaleźć ???

Offline anekbu
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.08.2010
« Odpowiedź #58 dnia: 26 Kwietnia 2009, 19:45 »
Również poszukuje DJ-a na wesele.  Szukałam w internecie i znalazłam kilka ofert ale nie wiem czy te osoby są tak dobre jak piszą.  Bardzo prosiłabym o namiary na jakiegoś dobrego, sprawdzonego dj-a!!

Offline epata

• forumowicz
« Odpowiedź #59 dnia: 27 Kwietnia 2009, 08:47 »
a z jakiego miasta miałby być ten DJ?