Witam. Ostatnio wertuje na allegro przeróżne aukcje w poszukiwaniu ciekawych fasonów sukien. Natknęłam się na oferty firmy Pearlline. Ceny mają na prawdę atrakcyjne. Firma mieści się w Szczecinie, ale na stronie widziałam, że także w Krakowie. Chciałam zapytać czy ktoś z Was był na miejscu, oglądał suknie? Probowałam skontkatować się z firmą na maila w celu ustalenia terminu spotkania, jednak dostałam zwrot z informacją, że adres jest nieprawidłowy. Skorzystałam więc z gotowego formularza, jednak mimo informacji zamiesczonej na stronie, że odpowiadają w ciagu 24h nikt mi nie odpisał a minęły już chyba ze 4 dni. Jestem ciekawa czy któraś z Was drogie forumowiczki miała jakieś doświadczenia z tą firmą, bo ja boje się zaufać jedynie stronie internetowej, gdzie można zakupić suknię (która następnie ma zostać uszyta). Ciekawy jest też fakt, że kiedy weszłam na allegro na profil tego użytkownika to jest zaledwie kilkanaście komentarzy i to nie od osób kupujących, a sprzedających (!). Coś mi tu nie halo. a suknie są na prawdę piękne i już sie napaliłam na oglądanie na żywo.
Stronę firmy łatwo można znaleźć przez google.
Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na odzew