Autor Wątek: pracownia sukien ślubnych Pearlline  (Przeczytany 2302 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline stokrota86

• uzależniony
pracownia sukien ślubnych Pearlline
« dnia: 3 Czerwca 2009, 16:45 »
Witam. Ostatnio wertuje na allegro przeróżne aukcje w poszukiwaniu ciekawych fasonów sukien. Natknęłam się na oferty firmy Pearlline. Ceny mają na prawdę atrakcyjne. Firma mieści się w Szczecinie, ale na stronie widziałam, że także w Krakowie. Chciałam zapytać czy ktoś z Was był na miejscu, oglądał suknie? Probowałam skontkatować się z firmą na maila w celu ustalenia terminu spotkania, jednak dostałam zwrot z informacją, że adres jest nieprawidłowy. Skorzystałam więc z gotowego formularza, jednak mimo informacji zamiesczonej na stronie, że odpowiadają w ciagu 24h nikt mi nie odpisał a minęły już chyba ze 4 dni. Jestem ciekawa czy któraś z Was drogie forumowiczki miała jakieś doświadczenia z tą firmą, bo ja boje się zaufać jedynie stronie internetowej, gdzie można zakupić suknię (która następnie ma zostać uszyta). Ciekawy jest też fakt, że kiedy weszłam na allegro na profil tego użytkownika to jest zaledwie kilkanaście komentarzy i to nie od osób kupujących, a sprzedających (!). Coś mi tu nie halo. a suknie są na prawdę piękne i już sie napaliłam na oglądanie na żywo.
Stronę firmy łatwo można znaleźć przez google.
Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na odzew :)
« Ostatnia zmiana: 3 Czerwca 2009, 16:50 wysłana przez liliann »

Offline olenka83
  • bywalec
  • data ślubu: 26.06.2010
Odp: pracownia sukien ślubnych Pearlline
« Odpowiedź #1 dnia: 3 Czerwca 2009, 17:20 »
Moja droga- zauważ, że adres podane na www to "adres do korespondencji". Ta firma nie ma nigdzie siedziby a zdjęcia użyte na www to te same zdjęcia, które można zobaczyć na e-bay.pl, jak wpiszesz Wedding Dress...Tyle ze wszystkie pochodzą z Chin... ;d

Pozdrawiam

Offline stokrota86

• uzależniony
« Odpowiedź #2 dnia: 4 Czerwca 2009, 17:17 »
no tak pewnie masz racje. tylko dlaczego na stronie pisza, ze szyja te suknie? brzmi to dokladnie tak:

Uszyj lub Wypożycz u nas Swoją Suknie !!!
Wypożyczane suknie szyjemy specjalnie dla Ciebie !!!

w takim razie wprowadzają klientki w błąd bo dla mnie duza roznica jest czy USZYJA mi suknie na miare i dokonaja poprawek w razie potrzeby, czy tez przywioza ja z chin, nie wiadomo z jakim stanie. i skoro podaja adres to mogliby chociaz odpisywac...
no coz przezorny zawsze ubezpieczony.
dzieki za uswiadomienie :P
pozostaje mi w takim razie pracownia w Pilchowie :)

Offline olenka83
  • bywalec
  • data ślubu: 26.06.2010
« Odpowiedź #3 dnia: 5 Czerwca 2009, 17:04 »
Wiesz Daisy- przede wszystkim - skoro to onisz szyją te suknie to jakim prawem uzywaja zdjec Maggi Sottero czy Demetrios bo takie tam widzialam... Przeciez za to sa sprawy sadowe o plagiat...Nie rozumiem ale ktos odwazny jest :) A Pilchowo Ci polecam bo juz sprawdzilam ich nie raz. pzdr

Offline stokrota86

• uzależniony
« Odpowiedź #4 dnia: 5 Czerwca 2009, 17:39 »
no racja racja. chyba, ze maja pozwolenie na uzywanie tych zdjec...
przeczytalam regulamin i dopiero tam napisali, ze sa salonem internetowym.

dzieki za rade i pozdrawiam :)