Autor Wątek: Sprzedam piekną suknie ślubną - ASPERA BRIDE  (Przeczytany 2720 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline k.ignalewska

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.08.2008
Sprzedam piekną suknie ślubną - ASPERA BRIDE
« dnia: 7 Czerwca 2009, 10:51 »
Witam,
Mam do sprzedania suknie ślubną szwedzkiej firmy Aspera z serii ASPERA BRIDE color ecru, rozmiar 42/44, jednoczęściowa.  
Suknia wykonana z satyny.  Została kupiona w salonie - Centrum Mody Sukien Ślubnych w Szczecinie.   Używana tylko w dniu ślubu.   Suknia jest w stanie idealnym.  Suknia jest niezwykle lekka i wygodna.   Nie ma oddzielnej halki ani sztywnego koła, przez co suknia jest niesamowicie komfortowa! Suknia dla dziewczyny o prawdziwie kobiecych kształtach tzn.   szerokie biodra, wąska talia, średni lub spory biust.  
Suknia nie ogranicza ruchów i świetnie sprawdza się podczas całonocnych tańców.   Ja nie przebierałam się o północy tak mi było wygodnie.   Gdybym mogła chodziłabym w niej cały czas .  Suknia ma przepiękny, podpinany tren, wyszywany kamieniami i koralikami.  ; Ma również piękną wstążkę w kolorze brudnego różu.  Suknia była szyta na wzrost 165 cm + obcas.  
Jest to suknia dla dziewczyny, która chce wyglądać wytwornie i elegancko w dniu ślubu.  
Suknia w salonie kosztuje 3400 zł.  Ja chce za nią 1700 zł.  Kontakt: gg 704466 lub meil:kbuko@o2.  pl.
Więcej zdjęć prześle na meila
P.  S.   Do sukni dodaje welon,bolerko, bizuterie
Jeśli ktoś jest zainteresowany to prosze pytac na meila.  
Mam problem z załadowaniem zdjęc.  Także prosze podawać meila to będe wysyłała zdjęcia.  :)
Można tez obejrzeć zdjęcia na:
www. mkwiatkowski. pl/inne/swjakub -  :)