alikaj - wrzucę jak tylko włącze kompa w domu - zwykle nie mam czasu na odpalanie komputera w domu, a w pracy nie mam zdjęć

No to teraz nadrobię tych kilka dni nieobecności
Oczywiście w ową sobotę nie znalazłam sukienki

Była jedna śliczna w salonie sukien ślubnych, taka różowa, ale
niestety zawąska i wszystkie fałdki było widać.
W związku z czym w tygodniu jak była moja mama w Szczecinie się wybrałyśmy i kupiłam gorset biały z dużą ilością srebnych wzorków. Na wieszaku wygląda nieszczególnie bo tak troszkę pstrokato ale za to jak go założyłam - suuuuuuper.
Brak mi niestety spódnicy do tego. Chciałabym jakąś taką stalową. Wiem że brąz by wygladał do tego zabójczo
i mam taką spódnicę, ale ją kilka razy już nosiałam i chciałabym coś innego.
W pierwszy weekend sierpnia zabraliśmy mamy i pojechaliśmy na ośrodek dopracować szczegóły wesela. Powiem Wam foremki że na taką cenę to jest duuuuuużo jedzonka, aż się zdziwiłam.
Mam nadzieje że dobrze będą gotować bo musi być pyszniutkie.
Wybraliśmy tez tort bo mamy w cenie wesela - będzie jagodowo - brzoskwiniowy

aż mi ślinka cieknie

Znów w zeszły weekend wybraliśmy się z Jacentym na zakup garnituru. Kupiliśmy taki ciemno szary, do tego tradycyjnie kamizelka biała i biały musznik. Będzie wyglądał sexy

Pan Młody obkupiony, ja również, ale tylko bielizny nam obojgu brakuje

Dałam też swoją sukienkę do poprawek. W sumie narazie skrócili ją w salonie na długość. Jutro idę by mi w biuście dopasowali. Najprawdopodobniej będę miała dwie pary bielizny - z push-upem na wesele by jak najmniej ją zwężać, bo im bardziej oryginalny rozmiar tym łatwiej ją później będzie sprzedać, a na noc poślubną to będzie taka sexy. Dzisiaj idę do galaxy popatrzeć za tą sexy, jak znajdę taką dodatkowo z push - upem to będzie jedna bielizna na wesele.
Ruszyły tez przygotowania wieczoru panieńskiego. Moja świadkowa ma wolna rękę więc będzie śmiesznie. Załatwiłam jej pomocnice. Moja koleżanka ze studiów ma teraz dużo czasu i się mocno zaangażowała. Mam nawet zaproszenia na wueczór panieński.
Pozdrawiam