Dzięki wielkie za komplementy
Wiem, że nie wszystkim się aż tak podoba moja sukienka jak mnie

ale to moja sukienka i jest dla mnie najpiekniejsza na świecie

W piatek ja mierzyłam i choć kupowałam ją w grudniu to wciąż się mieszczę bez preoblemu

a już myślałam że bedzie kiepsko bo mój brzuszek się powiększył i to nie z powodu ciąży, ale łakomstwa

No cóż taki ze mnie łasuch jest

No to moze przejde do naszego odliczanka
Na majówkę wybraliśmy się do mojej rodzinki i zawieźliśmy zaproszenia więc puki co prawie cała moja rodzina jest zaproszona
co do Jacka rodziny to mam problem ze zgraniem się z Teściową
cały czas albo jak się wybiorę z zaproszeniami jest zajęta albo wnusia przyjeżdza
( Jacka siostra w grudniu urodziła córeczkę, pierwsza wnuczka mojej teściowej - same rozumiecie )
Ale musimy się w tym tygodniu zgrać bo wypadałoby już rozwieść pozostałe zaproszenia
Weekend później pojechaliśmy po obrączki do złotnika w Trzebieży
O mamo jaka różnica w wielkości pomiędzy moją a Jacka - ten to ma palucha
Zamówiliśmy pół na pół (żółte z białym) żółte połusk i białe mat, ale niestety musieliśmy je spowrotem w zawieźć
w poniedziałek bo mat wyglądał jak śruba - w tym tygodniu odbieramy jestem ciekawa czy tym razem wyglądają tak jak chciałam
W zeszłą niedziele pojechaliśmy do Międzywodzia zobaczyć nasza salę i popytac sie o pewne szczegóły niezbędne do dekoracji
Następny krok jaki nasz czeka to rozdanie zaproszeń do końca, odbiór obraczek i dokończenie kursów przedmałżeńskich
(czeka nas pogawędka z kolesiem z poradni rodzinnej

)
Powiem Wam że z jednej strony nie moge się doczekać, ale z drugiej przeraża mnie to wszystko
Trzeba teraz wszystko dopinać na ostatni guzik