Autor Wątek: Goleniów :)  (Przeczytany 2008 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline zyrafa.m

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.07.2010
Goleniów :)
« dnia: 27 Maja 2009, 20:11 »
Witam wszystkie narzeczone i mężatki :D Zaręczyłam się 01. 05. 2008 i już zaczęliśmy przygotowania :D wesele będzie tak na 110 osób i zdecydowaliśmy się na wesele w Maszewie "Pod dębami" 17. 07. 2010 (chcieliśmy 24. 07. 2010 ale termin już był zarezerwowany  :zdziwko:).  Sala nam się bardzo podoba i jedzenie jest smaczne :D kilkoro znajomych też tam już świętowało swój jeden z najważniejszych dni w życiu :D o Duecie nie myśleliśmy (Goleniów), bo kilka razy już tam byliśmy i nie mamy miłych wspomnień :/ ale dobrze, przejdę do konkretów. 

Poszukuję zespołu, ale dość nietypowego, bo chcemy samych chłopów (nie pytajcie dlaczego :D) znalazłam zespół Belweder z samego Maszewa, ale po demach jakoś tak nam nie pasuje :/ Jakieś propozycje?

Ślub mamy w goleniowskim kościele św.  Katarzyny.  Organistka przepięknie tam gra i na pewno skorzystamy z jej usług, ale ktoś kojarzy jakąś osobę grającą na skrzypcach?

Musimy zakupić jeszcze alkohol (wiem że jeszcze ponad rok do wesela, ale wolę już teraz popytać).  Ktoś kojarzy jakąś hurtownie napojów wyskokowych, prócz tej która jest w bazie?

Z góry dziękuję za każdą odpowiedź :D

Offline zyrafa.m

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.07.2010
Odp: Goleniów :)
« Odpowiedź #1 dnia: 2 Czerwca 2009, 20:57 »
Dziewczyny na prawdę nikogo nie znacie? Najbardziej zależy mi na samym męskim zespole. . .  Znalazłam Belweder, ale tak kiepsko. . .  Słyszałam o PRESTO. . .  Ale trochę wysoko cenowo półka, a i tak pewno już nie będzie wolnych terminów za rok. . .  Dajcie znać cio?