Witam. Dziewczyny mam do sprzedania piękną i bardzo oryginalną suknię ślubną Justin Alexander model 8348. Suknia jest po prostu piękna. Wykonana jest z koronki i zdobiona kryształkami Swarovskiego. Ja noszę rozmiar 36 i mam 164 cm wzrostu, ale przymierzała ją dziewczyna o wzroście 170 cm i suknia też była dobra. Istnieje także możliwość skrócenia jej. Suknia jest dość skromna ale niezwykle elegancka. Jest idealna dla dziewczyn, które cenią sobie oryginalność i w tym ważnym dniu pragną wyglądać zjawiskowo i zrobić oszałamiające wrażenie na gościach. Suknia posiada tren, który w prosty i szybki sposób można podpiąć podczas zabawy weselnej. Tył sukni zapinany jest na suwak oraz cudowne zdobione koralikami guziczki-misterna robota. Do sukni dołączam również specjalnie uszytą do tego modelu halkę, jednak pałąk usztywniający nieco się zdeformował, dlatego wymaga on wymiany. Ale z tego co wiem nie jest to problem i koszt rzędy kilkudziesięciu złotych. Poza tym oddam również gratis welon średniej długości (do pasa) ozdobiony cyrkoniami oraz stroik do włosów. Suknia posiada również odpinane ramiączka (nowe, gdyż nie miałam potrzeby używania ich, bo suknia doskonale leżała). Suknia jest po profesjonalnym ręcznym czyszczeniu i nie ma na niej śladu użytkowania. W salonie za samą suknię zapłaciłam 4500zł a sprzedam ją za 2900zł (wraz ze wszystkimi dodatkami)- do negocjacji. Istnieje możliwość przymierzenia sukni w Sosnowcu. Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Zapewniam, że suknia jest oszałamiająca i jedyna w swoim rodzaju.