Autor Wątek: Opalanie natryskowe  (Przeczytany 3221 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline AlicjaK

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.09.2011
Opalanie natryskowe
« dnia: 28 Czerwca 2010, 12:38 »
Czy któraś z Was dziewczyny opalała się może natryskowo? ??? czy może ktoś polecić jakiś fajny salon. . . 
Chciałabym spróbować ale boje się że wyjdzie nienaturalnie i bede pomarańczowa albo żółta :/

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
Odp: Opalanie natryskowe
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Czerwca 2010, 13:54 »
na forum juz ktos poruszal ten temat i o ile pamietam to jeden z fotografow pisal, zeby tego nie robic... skora nie jest jednolicie pokryta, pozostaja smugi i na zdjeciach sa widoczne, zadne programy graficzne tego nie zdolaja usunac, wiec szczerze mowiac nie ryzykowalabym...najlepsze jest naturalne sloneczko a jesli nie ma czasu to mysle, ze nawet solarium wypadlo by pozytywniej niz te natryski...

Offline aganio87

• zapaleniec
  • Z KIMŚ TAKIM JAK TY NA KONIEC ŚWIATA MOGĘ IŚĆ:*:*
  • data ślubu: 9.10.2010r.    Bydgoszcz/Bolumin             k/Dąbrowy Chełmińskiej
« Odpowiedź #2 dnia: 28 Czerwca 2010, 15:13 »
Też słyszałam że raczej fotografowie odradzają bo nie za ciekawe zdjęcia wychodzą....

Lepsze są soolaria lub naturalne słoneczko :) ;) ;) ;)

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Czerwca 2010, 20:17 »
Jeśli nie ma przeciwwskazań zdrowotnych, to lepiej korzystać z solarium, bo:
1) można kontrolować intensywność opalenizny
2) opalasz się jednolicie (zwłaszcza w tubach)
3) opalenizna jest trwała
4) wychodzi duuużo taniej :)

Offline OlaSzelag

• Już na zawsze razem !!!
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 07.08.2010
« Odpowiedź #4 dnia: 6 Lipca 2010, 10:06 »
Żeby nie było smug trzeba zrobić peeling całego ciała przed takim opalaniem i nakremować suche miejsca jak pięty czy łokcie.
Na ulicy Osiedlowej 10 w Fordonie jest salon urody chyba się to tak nazywa i tam jest fryzjer kosmetyczka rooletik i właśnie opalanie natryskowe. To taki kompleks sklepów w jednym pawilonie. Nie powiem Ci ile to kosztuje bo tylko rzuciło mi się że maja taką usługę jak byłam u fryzjera sama z tego nie korzystałam rozmawiałam o tym właśnie z fryzjerka która tam pracuje, efekt ponoć utrzymuje się około 10 dni i jak robi to profesjonalistka i przygotuje się odpowiednio ciało to nie powinno być żadnych smug czy zacieków. Na pewno Ci wszystko wytłumaczą na miejscu ale to droga sprawa jak za efekt który się zmywa po 10 dniach, kojarzę cenę coś około 200 zł.

Offline kamagl@

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 14.08.2010
« Odpowiedź #5 dnia: 31 Lipca 2010, 14:25 »
hej dziewczynki, za 2 tyg moj ślub:)ja od roku opalam się natryskowo i jestem zadowolona.Wazne, by zrobić porządny peeling i oddać się w ręce profesjonalisty.
Ja,  chodzę do zaufanego salonu , na Dworcowej, do kosmetyczki, ktora ma gabinet ponad 20 lat i wie co robi:)
Oczywiście, na swoim ślubie bedę opalona-natryskowo:)
Koszt-90zł

Offline Moniskaa
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #6 dnia: 1 Października 2010, 10:41 »
Przed naszym weselem koleżanka wybrała się na opalanie natryskowe i szczerze mówiąc efekt był "dziwny". Kolor jej skóry był jakiś pomarańczowy, jakby wypiła litry soku marchwiowego, ale może przyczyną było to, że ma bardzo jasną karnację.