Autor Wątek: Studio Na Piętrze, Studio Este  (Przeczytany 38886 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pioteras

• uzależniony
  • Już jest KUBUŚ... i JULIA też :-)
  • data ślubu: 15.07.2006
Studio Na Piętrze, Studio Este
« Odpowiedź #30 dnia: 23 Listopada 2005, 08:43 »
Nooooo ale fajosko ma ta Anka... :D sam jej zazdroszczę  :mrgreen:
Jeśli chcę miec na cokolwiek wpływ (chociażby minimalny :D ) to musze działać :P

Offline anka24

• entuzjasta
« Odpowiedź #31 dnia: 23 Listopada 2005, 14:03 »
Cytat: "Molunia"
Anka ale i tak masz fajnie bo się udziela na forum a większość to chowa głowę w piasek

fakt jestem szczesciara..najfajniejsze jest to że to właśnie Piotrek pierwszy odkrył to froum i zaczął sie tu udzielac..ja dołączyłam znacznie póżniej :mrgreen:
a jesli chodzi o same przygotowania to owszem tu zdobywa informacje ale jak przyjdzie co do czego to jeszcze ma czas, bo to tyle miesiecy zostało.wiec jak widzisz Molunia pod tym wzgledem chyba nie odbiega od reszty facetów :mrgreen:  ( wybacz kochanie :serce: )

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #32 dnia: 23 Listopada 2005, 17:04 »
Chyba schodzimy z tematu. :|

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #33 dnia: 23 Listopada 2005, 20:59 »
Cytat: "anka24"
wybacz kochanie

Cytat: "Marta"
Chyba schodzimy z tematu.
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline Violka

• bywalec
  • data ślubu: 27.08.2005
« Odpowiedź #34 dnia: 24 Listopada 2005, 21:18 »
My robiliśmy zdjęcia w studio na piętrze w sierpniu (zamawialiśmy w styczniu) i cena całej  sesji w studio (czyli 30 zdjęć) bo tam mieliśmy była taka sama 700 zł
A moja koleżanka brała ślub rok przedemną czyli 2004 i cena była taka sama. Więc cena jest raczej stała ( to znaczy nie idzie w górę)

Offline pioteras

• uzależniony
  • Już jest KUBUŚ... i JULIA też :-)
« Odpowiedź #35 dnia: 1 Grudnia 2005, 17:00 »
Dlatego my  wszystko załatwialiśmy z panem ze studia na pietrze :D

Offline Anamon
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #36 dnia: 8 Marca 2006, 13:28 »
Goraco polecam studio na pietrze. Mielismy zdjecia przepiekne na plazy, na wydmach, w kosciele, po kolei ze wszystkimi goscmi oraz na weselu (dynamiczne, roztanczone). Na wiele ujec namowil nas fotograf, bo my bylismy dosyc sceptycznie nastawiona do wiekszosci pomyslow i calej idei pozowania, a teraz jestesmy mu za to wdzieczni. Totalny profesjonalizm, bylam naprawde milo zaskoczona praca fotografa, przygotowaniem i oczywiscie efektem.
Koszt sesji 1000 zł w tym 3 plyty z wysokiej jakosci zdjeciami ponad 400 oraz ok 100 wydrukowanych.
Pozdrawiam

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #37 dnia: 8 Marca 2006, 13:29 »
Anamon skoro tak zachwalasz co powklejaj trochę Waszych fotek i ocenimy je. :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline didi

• entuzjasta
« Odpowiedź #38 dnia: 8 Marca 2006, 13:45 »
Co do Este i Studia na piętrze ceny niewiele od siebie odbiegają. i tu i tu super i zdjęcia będą napewno extra :D  
Pani Ania była dla kogos niemiła :?: Ona zawsze tak symaptyczna i uprzejma za to Pan Jacek potrafi zajść za skórę swoimi pomysłami zdjęciowymi hihihi :wink:
Bezwarunkowo kocham tylko zwierzeta bo ludzie czasami mnie wkurzają !!!!

Offline parasolka8

• nowicjusz
  • *
Studio na piętrze - POLECAM
« Odpowiedź #39 dnia: 7 Października 2006, 21:28 »
Ja i mój mąz :D zrobilismy sobie sesje w Studiu na piętrze. Na początku mial byc sam plener ale potem zdecydowalismy sie tez na pare fotek w samym studiu. Chcialam powiedziec ze jezeli chodzi o studio to wlasnie na pietrze jest jak dla mnie najlepiej wyposazone. No ale do rzeczy :D Przerazona bylam co nie miara bo sesje zrobilismy sobie w poniedzialek czyli dzien po poprawinach a tu wstac trzeba z rana, uczesac sie, makijaz itd. Ale warto bylo!!
Zdjecia przepiekne!!! Widzialam zdjecia moich kolezanek, ktore tez w tym roku wychodzily za maz i zadne nie zrobily na mnie takiego wrazenia. Wszyscy co je ogladaja sa zachwyceni. Generalnie pan Jacek usiadl wczesniej z nami, przedyskutowal charakter zdjec jakie maja powstac, czyli czy maja byc spontaniczne, czy bardziej pozowane. Zdecydowalismy ze pare ma byc pozowanych - to tak dla babć i dziadkow zeby sobie postawili na kredensie :D - a reszta spontaniczne. I te wyszly bosko. Przesada bo jeszcze ich nie powklejalam do albumu tylko conajmniej 3 razy dziennie ogladam wte i wewte :D Super i na prawde polecam.
Jak chcecie to moge powklejac pare ale to najpierw musze rozkminic jak to sie robi bo jakby jestem nowa na forum i nie mam pojecia jak to sie robi na razie.

Offline parasolka8

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #40 dnia: 7 Października 2006, 21:35 »
gosia_kwiecień,
gosia_kwiecień czy ty masz moze Kwiecień na nazwisko? Bo to zupelnie tak jak ja :D
Teraz po mężu jestem Ania Kwiecień. Moze jakas rodzina?? :D
Pozdrawiam

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #41 dnia: 15 Października 2006, 19:35 »
Cytat: "parasolka8"
Jak chcecie to moge powklejac pare ale to najpierw musze rozkminic jak to sie robi bo jakby jestem nowa na forum i nie mam pojecia jak to sie robi na razie

byłoby super gdybyś kilka zdjęc wkleiła...
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #42 dnia: 15 Października 2006, 19:52 »
w technikaliach masz opis jak wklejac foty..
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline anetka161
  • 16.06.2007-nasz wspaniały dzień
  • maniak
  • data ślubu: 16.06.2007
« Odpowiedź #43 dnia: 15 Października 2006, 20:12 »
Ale jak dobrze pamiętam to parasolka8 wklejała juz swoje zdjęcia ślubne w swoim wątku powitalnym :roll:

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
« Odpowiedź #44 dnia: 15 Października 2006, 22:25 »
Cytat: "anetka161"
Ale jak dobrze pamiętam to parasolka8 wklejała juz swoje zdjęcia ślubne w swoim wątku powitalnym

sprawdziłam i obejrzałam...faktycznie wkleiła. to teraz nie rozumiem skąd pytanie a pomoc we wklejeniu zdjęc... :|
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

Offline parasolka8

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #45 dnia: 15 Października 2006, 22:29 »
Pytalam sie jak jeszcze nie wiedzialam, ale moj zaradny mąz mi pomogl powklejac :D Takze jak ktos inny chce zobaczyc to zapraszam na razie na "Poznajmy sie", temat "Czesc dziewczyny i chlopaki".
Buziakii

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #46 dnia: 15 Października 2006, 22:56 »
atak tak tak.. już widziałam ..  :mrgreen:

Offline bride1

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.10.2007
Odp: Studio Na Piętrze, Studio Este
« Odpowiedź #47 dnia: 27 Października 2007, 22:02 »
my mielismy zdjecia robione wlasnie w Studio na pietrze i jestesmy baaaaaaaaardzo zadowoleni, faktycznie troszke pienizkow trzeba wydac ale naprawde warto, za reportaz ze slubu + wesela + 5 godzinna seske zdjeciowa w 2 plenerach zaplacilismy 1400 zl (do tego album i plyta) wiec nei tak zle a jakos zdjec SUPER. Naprawde panowie maja tam oko. Zdjecia z pleneru tak fantastyczne ze chyba ze 2 godziny sie zastanawialismy z tkorych zdjec zrezygnowac. Polecam

Offline parasolka8

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #48 dnia: 4 Listopada 2007, 21:19 »
Bride wstaw pare fotek zsesji niech nacieszymy oko. Uwielbiam oglądać ich zdjęcia. Z mężem nawet postanowiliśmy że jak będe w ciąży to też koniecznie zrobimy sobie u nic wspólną sesje. Do tej pory co jakiś czas wchodze na ich strone internetową żeby obejrzeć te cudne przyszłe mamy z brzuszkami  ;D  ;D  ;D

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #49 dnia: 27 Października 2008, 14:51 »
mam straszny problem w wyborze.  jeszcze nie bylam ani w este ani na pietrze ale ogladajac fotki na stronkach nie wiem co wybrac.  bardzo podoba mi sie este.  chyba tylko wizyta mi pomoze
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #50 dnia: 28 Października 2008, 09:13 »
skoro  bez różnicyto wybierz to studio które da lepsz warunki albo milej ciebie obsłuzy ;).. no musisz jakoś  wybrać  ;)

Offline asashia

• entuzjasta
  • ~so be it~
« Odpowiedź #51 dnia: 28 Października 2008, 12:58 »
zgadzam się z monią
obydwa studia są na podobnym poziomie-"artystycznym" jak i sprzętowym-od niedawna:)
jeśli chcesz sesję studyjna-to może pod tym kątem powinnas przejrzec oferte-bo tylko w tym może tkwi różnica
my bierzemy tylko plener-wiec wybraliśmy "na piętrze"
reportażu zaś nie robiłabym ani w este ani na piętrze-warto się zainteresowac np "fotoniedzielą"-ma świetne oko
Niezmiennie rozczula mnie etykietka-którą zabrałam z porodówki z łóżeczka córeczki: "Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba." Algernon Charles Swinburne... Zostałam Mamą! Mam w końcu swoje upragnione niebo!

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #52 dnia: 1 Listopada 2008, 22:11 »
my po rozpoznaniu zdecydowalismy sie na studio s4 , i za 1550zl jest 30zdjec duzych i 70 mniejszych (10x15) jest to reportaz (blogoslawienstwo,kosciol ,wesele,) i plener w inny dzien , i jak dla mnie najwazniejsze wszystkie zrobione fotki dostaje sie na cd :)

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #53 dnia: 1 Listopada 2008, 22:45 »
a ja bym pogadała, na waszym miejscu,  z agą poradą..

Offline ziele
  • nowicjusz
  • *
Szczecin STUDIO NA PIETRZE skandaliczne zachowanie "fotografa"
« Odpowiedź #54 dnia: 30 Czerwca 2009, 12:57 »
Jeśli komuś naprawdę zależy na tym by mieć wymarzone zdjęcia z tego szczególnego dnia polecam się mocno zastanowić czy na pewno warto zlecić tą usługę tej firmie.
Osobiście bardzo odradzam, gdyz to ca nas spotkało w dniu ślubu w tym "profesjonalnym" studiu można okreslić tylko tak :ŻENADA

Przed uroczystością ślubna udaliśmy się do tego studia mimo umówionej godziny od 1,5 roku "fotograf" rozpoczął naszą sesje z 15 min opóźnieniem a zakończył ją po 35min ( umowa była sporządzona na godzinną sesję zdjęciową)
Przy pierwszej scenie ustawił panne młodą następnie mnie mówiąc jak mam się ustawić w tym samym czasie pani asystentka mówiła że mam ustawić się inaczej i na to wszystko znowu pan fotograf prawie w tym samym momencie kazał ustawić sie w jeszcze innej pozie, wiec już sam nie wiedziałem jak mam stanąć i kogo mam posłuchać.  Wiec pan "fotograf" bardzo się oburzył że nie współpracuję i nie mógł zrozumieć że znalazłem się pierwszy raz w życiu w roli modela i nie potrafię stać jednocześnie w 3 pozach :/.  Po tej wymianie zdań pan "fotograf" się na mnie obraził i juz praktycznie nie robił mi zdjęć.  Mojej żonie wykonał kilka ujęć ze mną jeszcze 2 wszystkie w podobnych pozach, do tego jeszcze jedno ujecie ze świadkami i zakończył sesję przed czasem.
W rezultacie zdjecia studyjne ma tylko moja żona, gdyż w rozmowie telefonicznej z nią oznajmił że moje zachowanie było skandaliczne i jak chcemy jakieś dodatkowe ujęcia musimy dopłacić.

Uważam że w żadnym profesjonalnym studio taka sytuacja by nas nie mogła spotkać.  Sprawa jest o tyle szczególna że dzień slubu jest jedynym w życiu, i nie ma możliwości powtórzyć tego w żadnym innym terminie chociażby ze względu na ślubny makijaż fryzurę czy to że suknia po weselu poprawinach i sesji plenerowej nie będzie już tak nigdy wyglądała jak w tedy.

Dlatego warto rozważyć wykonanie ślubnej sesji zdjęciowej w profesjonalnym studio, w miłej atmosferze, z prawdziwym fotografem, który nie jest nastawiony na masówkę i potrafiącym współpracować. 

Offline studionapiętrze
  • nowicjusz
  • *
Odp: Szczecin STUDIO NA PIETRZE skandaliczne zachowanie "fotografa"
« Odpowiedź #55 dnia: 1 Lipca 2009, 14:03 »
Jak to zwykle bywa ,złe wiadomości rozchodzą się bardzo szybko . Informacja o ,,skandalicznym zachowaniu fotografa” dotarła więc do nas błyskawicznie.
Postanowiliśmy więc ustosunkować się publicznie do wypowiedzi naszego klienta ,p.  Pawła Zielińskiego, występującego na forum jako ,,Ziele”.

Prawdą jest ,że sesja rozpoczęła się o godz. 14:15 i to jest jedyna prawdziwa informacja ,która padła w tym poście.
Sesja zakończyła się o godz. 15:05 ,a zatem trwała przez 50,a nie jak twierdzi nasz klient 35 minut.  Biorąc pod uwagę ,że w tym czasie fotograf nie miał żadnych przerw i pomagało mu 2 asystentów ,jest to optymalny czas do wykonania sesji.  Dane dotyczące czasu nie są gołosłowne ,lecz potwierdzone na  plikach cyfrowych.

Codziennie mamy do czynienia z parami młodymi i doskonale zdajemy sobie sprawę ,z tego,  że  to nie są zawodowi modele.  Dziesiątki naszych klientów może potwierdzić ,że pomagamy ,doradzamy i robimy wszystko ,aby efekt końcowy był jak najbardziej naturalny.  Czasem para młoda jest zaskoczona, że efekt naszego wspólnego wysiłku jest aż tak dobry.

Niestety raz na jakiś bardzo długi czas zdarza się klient taki jak p.  Paweł ,czyli od  początku nastawiony na ,,nie, niechętny do współpracy i doszukujący się złych intencji w naszych wskazówkach.

Nie jest też prawdą, że fotograf się obraził i nie robił już zdjęć panu młodemu.  Z dokumentacji cyfrowej wynika, że para ma wykonane 105 ujęć(!) wspólnych, a zatem jak wyraźnie widać nasz klient nie mówi prawdy i chce nas oszkalować.

W poniedziałek otrzymaliśmy telefon, z żądaniem dorobienia zdjęć, gdyż para nie jest zadowolona z sesji sobotniej.  Oczywiście jeszcze nie oglądali zdjęć(!)…Na takie żądanie nie przystaliśmy, ponieważ my uważamy, że swoją pracę wykonaliśmy dobrze i para na pewno otrzyma dobre jakościowo zdjęcia.  Efekt pracy jest naprawdę zadowalający.  Myślimy, że właśnie na tym polega nasz profesjonalizm(w który nasz klient tak powątpiewa), że nawet przy braku współpracy i dobrej woli ze strony  „modela” potrafimy zrobić niezłe zdjęcia.
Żeby nie być gołosłownym chętnie opublikujemy efekty sobotniej sesji na łamach forum.  Oczywiście do tego potrzebna nam zgoda państwa Zielińskich.  Mamy nadzieję, że para się zgodzi i forumowicze sami ocenią efekty naszej pracy.

Anna i Jacek Kacprzak ze STUDIO NA PIĘTRZE

Offline ziele
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #56 dnia: 2 Lipca 2009, 01:34 »
no to proszę opublikować te 105 ujęć

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
« Odpowiedź #57 dnia: 2 Lipca 2009, 13:28 »
 :shock:

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline .:Anka:.
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #58 dnia: 2 Lipca 2009, 13:36 »
żeby umieścić zdjęcia na forum trzeba mieć min. 10 postów
sama chętnie zobaczę zdjęcia  ::)

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #59 dnia: 2 Lipca 2009, 14:22 »
i ja... pierwszy raz słusze zeby ktos był niezadowolony z tego studia.. .:Anka:. ma racje.. musisz miec 10 postów zeby wysyłać  foty...