ojej witajcie dziewczynki
Dlugo mnie nie bylo,brak neta,praca,sesja I DUZO DUZO pierdol do zalatwiania

Dzis na dworzu bylo doslownie pieklo,myslalam ze padne jadac tramwajem(doslownie sauna)
My pomimo ze mieszkamy blisko morza, od 3 lat tam nie bylismy,w koncu w sobote stwierdzilam ze jak nie JUTRO(niedziela)to znow pewnie dlugo nie pojedziemy,noi wyruszylismy z samego rana,powiem wam ze bylismy w Lukęcinie i myslalam ze z zimna mi nogi wykreci

woda jak lod, ale i tak weszlam

;Dale cos strasznego pomimo tego ze na plazy mozna bylo sie doslownie ugotowac(zero wiatru.zero fal)to woda lodowata

Oczywiscie ostro przyplacilam tym wyjazdem,jestem uczulona na slonko i wode nasloneczniona i bez uczulenia i okropnych plam na calym ciele sie nie obeszlo

:(No ale wazne ze sie wykapalam, nastepny raz nad morzem pewnie bede dopiero w podrozy poslubnej-mam nadzieje ze to beda jakies tropiki-mniejmy nadzieje ze sie odczule od tego cholerstwa

AXELA Co to sukni to niesamowicie podoba mi sie ta co wybralas

Jezeli chodzi o dzidzie to po slubie mozliwe ze zrezygnujemy z zabezpieczania sie i zobaczymy co los przyniesie

;)Planuje zalozyc dzialnosc takze mysle ze brzuch wrazie czego mi w niczym nieprzeszkodzi zwlaszcza ze bede musiala pracowinkow zatrudnic

A jezeli chodzi o plec to mi obojetne byle zdrowe a moj Misiek chlopca-maniak pilki noznej tak jak u Ciebie Kacha8609 bedzie chcial go nauczyc w pile grac,by synek spelnil jego niespelnione marzenia

A co do imion to to ustalilismy ze ja wybieram dla dziewczynki a moj PM dla chlopca,mi sie bardzo podoba Nadia, a jemu Alan,ale czas pokaze,
Mi osobiscie dla chlopca podoba sie imie Nikodem