Teraz tez czytałam opinie na temat maxisa i sa rozne normalnie im blizej tym bardziej sie boje...
Też czytałam na temat zespołu Maxis różne opinie i szczerze mówiąc intersowałam się tym zespołem ale również i obawiałam. Brak mojego terminu temat zakończył.
Myślę jednak Jolu, że nie możesz myśleć w tych kategoriach, ile osób tyle opinii i na temat każdego zespołu znajdą się i pozytywne i negatywne spostrzeżenia. To co podoba się jednemu, niekoniecznie musi podobać się drugiemu. Dlatego trzeba też na tę sprawę tak spojrzeć. Będzie dobrze

mam juz i zespół własnie maxis i kamerzyste razem z fotografem z cinema studio i w czasie gdy juz umowy podpisane okazalo sie,ze nasz kamerzysta i zespol sie nie trawia boje sie czy wszystko wyjdzie ok podczas wesela zeby nie bylo miedzy nimi żadnych spięć....
Jeśli chodzi o kwestię tego, iż kamerzysta i zespół się nie tolerują to myślę, że też nie ma sobie czym zawrać głowy. Oni przychodzą do pracy, muszą solidnie wypełnić swoje obowiązki i tylko to do nich należy. Przecież nikt nie każe im się uwielbiać i ze sobą rozmawiać. Zresztą do wesela jeszcze czas może się polubią

a może to po prostu jakaś plotka i żadnego konfliktu nie ma

justys0101 u mnie tak samo.
A Pan Pałka naprawdę ma ładne zdjęcia ale moi znajomi na przyszły rok byli nim zainteresowani i niestety nie potraktował ich miło ;/
O kurczę, no to dałaś mo do myślenia...
Sprawdź jeszcze Sebastiana Wronę, ceny też przystępne. W studiu w albumach zdjęcia ładniejsze niż na stronie internetowej.
Ma różne pakiety więc można wybrać, poza tym sympatyczny Pan.
Zdjęcia pana Wrony na stronie internetowej faktycznie nie rzuciły mnie na kolana, ale zawsze lepiej obejrzeć albumy niż sugerować się stroną. A jaka jest cena jego usług?