Sprzedam prześliczną, niesamowicie szykowną suknię ślubną w kolorze śnieżnej bieli, stworzoną w salonie Angel na bazie modelu Lena z kolekcji 2008. Rozmiar 38/40 (z możliwością dopasowania), wzrost 178cm + 5cm obcas. Suknia jest dwuczesciowa. Gorset nieprzeźroczysty, wykonany z, uwierzcie, naprawdę przepięknej koronki (którą specjalnie ściągałam z zagranicy za dodatkowe pieniądze), zdobionej opalizującymi koralikami i kryształkami. Ma wszyte miseczki rozmiar B (+push up) - ładnie eksponujący biust, posiada dodatkowo zamocowane usztywnienie, jest elegancko sznurowany z tylu - to wszystko daje możliwość regulacji rozmiaru i możliwość korekcji swojej figury;))). Dół sukni uszyty jest z jedwabnej tafty w całości pięknie zdrapowanej, tworzącej z przodu rozcięcie, które ozdobione zostało delikatnymi kwiatami z tiulu. Z rozcięcia wychodzi koronka z koralikami i kryształkami (identyczna jak w gorsecie) opierającą się na dwóch warstwach. Suknia posiada dodatkowo drapowany tren, który prezentuje się w Kościele niesamowicie elegancko, a na sali weselnej jest bez problemu podpinany - nie przeszkadza w tańcu, a suknia nabiera zupełnie nowego kształtu. Suknia jest niezwykle efektowna, elegancka i romantyczna. Dzięki wykończeniu kryształkami całość wygląda szalenie subtelnie i kobieco. I co niezmiernie ważne robi duże wrażenie na gościach weselnych.
Suknia jest w stanie idealnym. Do sukni mogę gratis dołączyć:,
- szyte specjalnie na zamówienie bolerko
- welon z delikatnymi kryształkami pasującymi do gorsetu, dwuwarstwowy (krótsza i dłuższa warstwa)
- halkę z dwoma kołami,
- buty rozmiar 39 z satyny.
Jestem pierwszą właścicielką. Suknia była tworzona w warszawskim salonie Angel i kosztowala 3400zl ( + 600zl dodatki). Moja proponowana cena to 1600 zł. Moj mail : kaisa5@op. pl, telefon 605 44 09 44
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany suknie można zobaczyć i przymierzyć w Warszawie. Zdjęcia mogę przesłac na maila
Cena do negocjacji