Autor Wątek: Ślub w Kadrze - Wygraj rejs promem POLONIA  (Przeczytany 10319 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
Ślub w Kadrze - Wygraj rejs promem POLONIA
« Odpowiedź #60 dnia: 14 Stycznia 2006, 09:56 »
u nas nie da rady bo mój Marek jest w pracy do 14

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
« Odpowiedź #61 dnia: 14 Stycznia 2006, 13:04 »
Cytat: "agulkaaa"
u nas nie da rady bo mój Marek jest w pracy do 14

UUU :( Jakoś na pewno uda się to pogodzić :) Na forumkowym torciku streścimy Wam co było na początku pokazu filmowego więc będziecie się mogli chwilkę spóźnić;)

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #62 dnia: 14 Stycznia 2006, 13:29 »
tylko ten pokaza to chyba 2 godziny trwa co? tak wniosukuje z godzin chociaż mam nadzieje że nie nie bo mi tyłek wrośnie heheh

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #63 dnia: 14 Stycznia 2006, 14:19 »
no co Ty!!!! 2 godziny???? eee...no to ja w takim razie wyjde wcześniej.... :/

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #64 dnia: 20 Stycznia 2006, 15:50 »
Zwracam się z pytaniem do tych, którzy byli na pokazach, ciekaw jeste, Waszych opinii, jak się podobało, co było ok, co nie,
żeby wyciągnąć jakieś wnioski na przyszłość....

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #65 dnia: 22 Stycznia 2006, 10:38 »
Pokaz był fajny, choć ja go oglądałam troszkę pod innym kątem- kamerzyste mamy już zaklepanego ale szukałam pomysłów na nasz film... moze to troche nie fair...ale co tam  :wink:
Myślę, że sam pokaz był bardzo ciekawy, a pan prowadzący bardzo sympatyczny. Na pewno tego dnia podpisał kilka umów! Gdyby nie to, że już wplaciliśmy zaliczkę u kogoś innego to na pewno Video Kadr by był wykonawcą naszego filmu :)

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #66 dnia: 22 Stycznia 2006, 10:46 »
Cytat: "dziubasek"
szukałam pomysłów na nasz film...

mozesz podzielić się wrażeniami?
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline dziubasek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #67 dnia: 22 Stycznia 2006, 12:44 »
Cytat: "okruszek"
mozesz podzielić się wrażeniami

Nie za bardzo lubie motyw "starego filmu" z podkladem dźwiękowym w stylu charlie chaplina itp co jest teraz bardzo modne i co się panu z Video Kadru bardzo podba na początek filmu. szukałam czegoś co byłoby alternatywą... i myślę że zdecydujemy się na zdjęcia:) Nasze "osobne" fotki z dzieciństwa, potem jak już byliśmy parą (jesteśmy razem już prawie 5 lat i mamy mnóstwo zdjęć z tego okresu, nawet jeszcze z czasów "przyjacielstwa"  :wink: ) no i na koniec fotki z przygotowań ślubnych, jak się ubieramy, szykujemy itp a wszystko oczywiscie z dobranym podkładem muzycznym (jeszcze nie wiem jakim) i ubrane w odpoweidnia szatę graficzną (mam nadzieję że tu inwencją wykaże się nasz kamerzysta :) ) Potem oczywiście film z uroczystości- błogoslawieństwo, kościół (ale nie cała msza.... powiedzmy- najważniejsze fragmenty ), chwilunia ze składania życzeń no i imprezka :). W czasie imprezy (to akurat zaproponował nam nasz kamerzysta) będzie kilka krótkich wywiadów (pojawiających się w małym okienku w rogu ekranu, żeby także były widoczne hulanki na parkiecie)  naszych przyjaciół rodziny, na koniec wymordowani, ale szcześliwi zaprosimy naszego kamerzystę do naszego pokoju (tak jakby to już było po weselu...myślę że kamerzysta zostanie z nami gdzieś do godzinki 2) i podziękujemy gościom za uczestniczenie w tym ważnym dla nas dniu.  Chciałabym, żeby tez pojawiła się zdjęciowa lista gości - to jest pomysł Video Kadru, ale nie wiem co na to nasz pan Piotr... Może za dopłatą już na prawdę na samiutki koniec damy mu materiały z kamerki amatorksiej która będzie na poprawinach żeby zmontował dwie minutki także z tego dnia...  No... to narazie tyle;) Myślę, że jeszcze pare szczególów się pozmienia w przeciągu tych 7 miesięcy... ale już jakiś szkic jest!

Pozdrawiam :mrgreen: