mozesz podzielić się wrażeniami
Nie za bardzo lubie motyw "starego filmu" z podkladem dźwiękowym w stylu charlie chaplina itp co jest teraz bardzo modne i co się panu z Video Kadru bardzo podba na początek filmu. szukałam czegoś co byłoby alternatywą... i myślę że zdecydujemy się na zdjęcia:) Nasze "osobne" fotki z dzieciństwa, potem jak już byliśmy parą (jesteśmy razem już prawie 5 lat i mamy mnóstwo zdjęć z tego okresu, nawet jeszcze z czasów "przyjacielstwa"

) no i na koniec fotki z przygotowań ślubnych, jak się ubieramy, szykujemy itp a wszystko oczywiscie z dobranym podkładem muzycznym (jeszcze nie wiem jakim) i ubrane w odpoweidnia szatę graficzną (mam nadzieję że tu inwencją wykaże się nasz kamerzysta

) Potem oczywiście film z uroczystości- błogoslawieństwo, kościół (ale nie cała msza.... powiedzmy- najważniejsze fragmenty ), chwilunia ze składania życzeń no i imprezka

. W czasie imprezy (to akurat zaproponował nam nasz kamerzysta) będzie kilka krótkich wywiadów (pojawiających się w małym okienku w rogu ekranu, żeby także były widoczne hulanki na parkiecie) naszych przyjaciół rodziny, na koniec wymordowani, ale szcześliwi zaprosimy naszego kamerzystę do naszego pokoju (tak jakby to już było po weselu...myślę że kamerzysta zostanie z nami gdzieś do godzinki 2) i podziękujemy gościom za uczestniczenie w tym ważnym dla nas dniu. Chciałabym, żeby tez pojawiła się zdjęciowa lista gości - to jest pomysł Video Kadru, ale nie wiem co na to nasz pan Piotr... Może za dopłatą już na prawdę na samiutki koniec damy mu materiały z kamerki amatorksiej która będzie na poprawinach żeby zmontował dwie minutki także z tego dnia... No... to narazie tyle;) Myślę, że jeszcze pare szczególów się pozmienia w przeciągu tych 7 miesięcy... ale już jakiś szkic jest!
Pozdrawiam