Witam
Nie polecam sali w klubie HELIKON w Dąbrowie Górniczej tzn nie chodzi o samą sale bo ta po drobnej dekoracji wygląda całkiem fajnie ale chodzi o podnajemce tej sali. Człowiek jest samozwańczym "mistrzem" gastronomii. Miałem tam nieprzyjemność wyprawić swoje wesele i w trakcie ustaleń przed weselem za podaną kwotę miał być pełen wypas - tak to powiedział organizator ( ceny nie negocjowałem ). Jak się okazało w trakcie obiad z 2-ch drugich dań został podany w złej kolejności ( tańczący nie załapali się na niektóre jego części), ciasta było wystawione po 3 kawałki na dwóch krańcach stołu, zimna płyta została wystawiona ok 2 godziny po obiedzie ( goście zagryzali wódeczke ciastem ). Zimnej płyty było tak mało że goście musieli jej szukać po innych stołach, herbaty lub kawy wiekszość gości nie piła przez cały wieczór, napoje w szklanych butelkach 0,2 l. musiał roznosić świadek bo puste butelki zalegały na stołach, deser lodowy wcale na stół nie trafił. Jedzenia miało być w takiej ilości, że to co zostanie mieliśmy dostać do domu-nic nie zostało!!!Na imprezie był 1 kelner na 40 osób, a miało być co najmniej 2. Wszystkie potrawy nawet smaczne ale zrobione na jedno kopyto (mięso na obiad, w zimnej płycie i to w ciepłych posiłkach smakowało tak samo). Na koniec wymieniając te wady zostałem wyzwany o cwaniaków wiec zapłaciłem resztę umówionej kwoty i nie chce mieć z tym człowiekiem nic nigdy w życiu wspólnego - tak wygląda impreza organizowana przez Pana Pawła ROJKA.
Na koniec coś optymistycznego całą imprezę świetnie prowadził zespół KIM z centrum Katowic,a Pan Krzysztof kamerzysta był bardzo rozrywkowy i niezwykle przyjacielsko nastawiony do wszystkich zgromadzonych. ( film odebraliśmy w 7 dniu po weselu - tak się starał ponieważ zwyczajnie zajmuje mu to ok 3 miesiące).
Pozdrawiam wszystkich czytających.