Autor Wątek: Najgorsze sale w woj. śląskim!!!!!!!!!!  (Przeczytany 2317 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline zahary1
  • nowicjusz
  • *
Najgorsze sale w woj. śląskim!!!!!!!!!!
« dnia: 29 Kwietnia 2009, 18:53 »
Witam
Nie polecam sali w klubie HELIKON w Dąbrowie Górniczej tzn nie chodzi o samą sale bo ta po drobnej dekoracji wygląda całkiem fajnie ale chodzi o podnajemce tej sali.  Człowiek jest samozwańczym "mistrzem" gastronomii.  Miałem tam nieprzyjemność wyprawić swoje wesele i w trakcie ustaleń przed weselem za podaną kwotę miał być pełen wypas - tak to powiedział organizator ( ceny nie negocjowałem ).  Jak się okazało w trakcie obiad z 2-ch drugich dań został podany w złej kolejności ( tańczący nie załapali się na niektóre jego części), ciasta było wystawione po 3 kawałki na dwóch krańcach stołu, zimna płyta została wystawiona ok 2 godziny po obiedzie ( goście zagryzali wódeczke ciastem ).  Zimnej płyty było tak mało że goście musieli jej szukać po innych stołach, herbaty lub kawy wiekszość gości nie piła przez cały wieczór, napoje w szklanych butelkach 0,2 l.  musiał roznosić świadek bo puste butelki zalegały na stołach, deser lodowy wcale na stół nie trafił.  Jedzenia miało być w takiej ilości, że to co zostanie mieliśmy dostać do domu-nic nie zostało!!!Na imprezie był 1 kelner na 40 osób, a miało być co najmniej 2.  Wszystkie potrawy nawet smaczne ale zrobione na jedno kopyto (mięso na obiad, w zimnej płycie i to w ciepłych posiłkach smakowało tak samo). Na koniec wymieniając te wady zostałem wyzwany o cwaniaków wiec zapłaciłem resztę umówionej kwoty i nie chce mieć z tym człowiekiem nic nigdy w życiu wspólnego - tak wygląda impreza organizowana przez Pana Pawła ROJKA.
Na koniec coś optymistycznego całą imprezę świetnie prowadził zespół KIM  z centrum Katowic,a Pan Krzysztof kamerzysta  był bardzo rozrywkowy i niezwykle przyjacielsko nastawiony do wszystkich zgromadzonych.  ( film odebraliśmy  w 7 dniu po weselu - tak się starał ponieważ zwyczajnie zajmuje mu to ok 3 miesiące).
Pozdrawiam wszystkich czytających.
« Ostatnia zmiana: 29 Kwietnia 2009, 19:29 wysłana przez liliann »

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
Odp: Najgorsze sale w woj. śląskim!!!!!!!!!!
« Odpowiedź #1 dnia: 30 Kwietnia 2009, 19:27 »
zahary1, ale dowaliłeś :D

Offline Robaczek

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 14.08.2010
« Odpowiedź #2 dnia: 1 Maja 2009, 20:43 »
Bardzo dobrze że tak pojechałeś bo bandzie!!!! Ni znam tego miejsca, ale sorry to jest jeden jedyny dzien w życiu i powinien byc wyjątkowy tym bardziej ze przecież ceny są kosmiczne i wydaje mi się ze jakośc powinna być adekwatna do ceny :| ehhh szkoda słów jacy są cwaniacy na świecie :/ pozdrawiam

Offline aga8207

• bywalec
  • data ślubu: 06.06. 2009 Catamaran :)
« Odpowiedź #3 dnia: 2 Maja 2009, 11:37 »
Jeśli chodzi o salę na Wojska Polskiego to moi rodzice mieli tam ostatnio imprezkę w gronie znajomych (tzw. imprezę zamkniętą) i słowa mojej mamy były takie: " było średnio ale sali przydałby się remont bo nadszarpnał już ją ząb czasu. Być może właściciel dopiero zbiera pieniądze na remont"
Tak czy inaczej uważam, żę w dzsiajszych czasach nie ma wystłumaczenia, że sala ma swoje lata remonty trzeba wukonywać na bierząco i czy się chce czy nie trzeba iść z postępem. Bo wiadomo, że jeden zadowolony klient przyprowadzie drugiego i trzeciego nowego a jeden niezadowolony odradzi to miejsce całej masie innych osób.  :)