Autor Wątek: EDYTA PIECH kosmetyczka  (Przeczytany 2997 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
EDYTA PIECH kosmetyczka
« dnia: 28 Kwietnia 2009, 10:47 »
hej. po nieudanym pierwszym próbnym makijażu szukałam kogoś innego i lepszego i... znalazłam panią Edytę Piech, moje pytanie do was jest takie: czy wiecie coś na temat tej Pani? czy któraś z was się może u niej malowała? czekam na wasze opinie na jej temat, może zdjęcia z próbnych makijaży jeśli posiadacie. pomóżcie, czekam!!!

Offline dziubek26
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19,04,2008
Odp: EDYTA PIECH kosmetyczka
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Maja 2009, 22:00 »
Moja znajoma korzystała z usługi tej pani i powiedziała że makijaż wizualnie prezentował się nawet nawet( mogło by być lepiej świeciła się na zdjęciach trzeba było retuszować je) ,  nie trzymał się długo i kosmetyki drugiej kategori.  Jak na tą cene to zdecydowanie nie poleca

Offline buraczek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #2 dnia: 16 Maja 2009, 22:40 »
a to ciekawe, bo byłam już na próbnym makijażu u tej pani i byłam bardzo zadowolona... poza drobnymi uwagami, którymi się podzieliłam wszystko było ok, kosmetyki w większości były z sephory, więc nie wiem czy to jest ta druga kategoria... dziwna opinia jak na pierwszy post...

Offline dziubek26
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19,04,2008
« Odpowiedź #3 dnia: 19 Maja 2009, 20:18 »
poprostu zpytałaś się to napisałam (potwierdzam bo widziałam efekty )bardziej zastanawiająca jest odpowiedz na mój post Pozdrawiam życzę miłego ślubu

Offline buraczek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #4 dnia: 19 Maja 2009, 20:44 »
masz prawo do własnego zdania, ale nie mogę się zgodzić z tym co napisałaś, bo na sobie widziałam efekty i było ok!!!