oj Nemezis. . Twoje wesele, slub, wszystko - bylo cudowne

a ja juz doczekac sie nie moge, kiedy zwierzband zagra dla nas w ostromecku

ajjj

tylko raczej wezmiemy nieco wymieszany repertuar, nie wszystko w ciezkim rocku

bo moja rodzina to tak srednio z rockiem;] tzn tym ciezkim;))) ale chlopacy sa nieziemscy

tak jak obiecalam, zdaje relacje z wczorajszego spotkania organizacyjnego w Ostromecku. . .
na samym poczatku musze Wam powiedziec, ze bylam niesamowicie zaskoczona! (mile) jak nas przyjeto:) kawa/herbata, bardzo sympatyczna kobietka, z ktora mielismy przyjemnosc omawiac wszelkie kwestie. Rozwiala wszelkie nasze watpliwosci. . .
Co do umowy, jest ona spisywana na minimum pol roku przed planowanym slubem (w naszym przypadku bedzie to mialo miejsce w styczniu 2012, bo slubujemy we wrzesniu) wowczas to na pismie otrzymujemy gwarancje niezmiennosci ceny i wszelkie inne ustalenia. Czyli z umowa problemow nie ma. Co do cen, wiadomo podatki rosna, wiec tak samo jedzonko rowniez moze byc drozsze, jednak dostalismy zapewnienie ze przy przykladowym najtanszym menu za 195 cena nie podskoczy na wiecej niz 210 zł. Czyli nie jest zle:) przez 2 lata jednak moze sie sporo zmienic. . . acha i od razu z gory nam mowila, ze jezeli przykladowo planujemy wesele na 70 osob, to do umowy mamy podac max 55, nawet mniej, bo zwiekszyc liczbe zawsze mozna, natomiast zmniejszyc nie - placi sie za to co sie podalo. Wiec z gory sama nas o tym uprzedzila, bardzo w porzadku. Ogolnie babeczka byla niezwykle sympatyczna, wszystko nam dokladnie opowiadala ;] ja oczywiscie, nie omieszkalam nie wspomniec o Tobie Nemezis i zespole zwierzband, na co kobitka szeroko sie usmiechnela i powiedziala, ze chlopaki dali czadu!

))))) super:) Widzielismy pokoj dla pary mlodej, kilka do wyboru, calkiem przyjemnie

doglebnie przygladalismy sie salom i do tej pory nie wiemy co zrobic (tj. wieksza sala do tanca, czy żarcia:P) marzy mi sie rozstawienie okraglych stolow, ale niestety te, co maja w ostromecku sa bardzo male. . na 6 osob:/ i to tak, ze zadnego dania sie na tym nie postawi, musi byc bufet obok. Ale podobno trwaja negocjacje w sprawie zakupu wiekszych stolow, wiec przez 2 lata to jeszcze sie moze duzo pozmieniac;) widzielismy przykladowe ustawienie V ale niezbyt mi sie to podobalo szczerze mowiac. . . ale wiadomo, ze to wszystko na sucho. Tak wiec uspokajam tych, ktorzy zamierzaja tam miec wesele, spokojnie mozna o wszystkim pogadac. Szczegoly co do menu - przy spisywaniu umowy, wtedy z gastronomia mozna ustalic wszystko co i jak, spytac, co polecaja, co sie najbardziej sprawdza itd. Wiec uspokoilam zarowno siebie jak i Was;)
a co do mojego zachwytu Pałacem i jego otoczeniem,. . niezmiennie wzrasta. . . naprawde przepiekne miejsce, na tak wspanialy dzien. . . ech:)
nemezis, zaczynam czuc, ze moj slub to bedzie taka Twoja mała kopia:D wesele - ostromecko, slub - bazylika (jednak:D), zwierzband i fajerwerki z twojego polecenia:D heh:P