Autor Wątek: A co myślicie o filmie ze zdjęć?  (Przeczytany 2884 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline zdob
  • nowicjusz
  • *
A co myślicie o filmie ze zdjęć?
« dnia: 9 Listopada 2005, 11:27 »
Napiszcie proszę co myślicie o zrobieniu filmu ze zdjęć. Osobiście uważam to za ciekawa formę pokazywania zdjęć ale w innym wydaniu. Takie filmy posiadają muzykę, tekst np. z zaproszeń oraz wiele wiele innych. Dajcie znać co myślicie

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #1 dnia: 9 Listopada 2005, 11:31 »
no nie wiem częto na kasetach ze ślubu pod koniec są własnie zdjęcia z sesji czy pleneru właśnie z podkładem muzycznym a czaem z jakimś tekstem
więc dla mnie jakoś to nie ma sensu
pozatym zdjęcia to zdjęcia

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #2 dnia: 9 Listopada 2005, 11:35 »
Bez urazy.....dla mnie pomysł odpada na starcie.....fotki w albumie, fotki na płytce, fotki na kasecie....jeszcze tylko slajdy i fototapeta i gdzie się człowiek nie ruszy, tam fotki ze ślubu :wink:

Offline zdob
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 9 Listopada 2005, 11:39 »
no tak ale własnego tak wiec żyje narcyzm -hahha :)

Offline okruszek

• maniak
« Odpowiedź #4 dnia: 9 Listopada 2005, 11:48 »
Cytat: "zdob"
no tak ale własnego tak wiec żyje narcyzm -hahha

zdob .... przestań kpić i robić z siebie .....
1 kwietnia 2006 - ślub cywilny

Będą bliźniaki :)

Offline zdob
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 9 Listopada 2005, 11:57 »
Przepraszam jeżeli kogoś uraziłem takim stwierdzeniem. Ja uważam że taka forma ogladania zdjęć jest bardzo ciekawa. Widziałem coś takiego i zamiast ogladać 5 albumów każdy po 3kg obejrzałem film który trwał 16minut i idealnie pokazywał cały przebieg z wesela. Szybko, mile i przyjemnie

Offline anka24

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #6 dnia: 9 Listopada 2005, 12:41 »
a dla mnei to ciekawa forma oglądania zdjęć..mo tata ostatnio namiętnie składa tego typu filmiki (na użytek domowy oczywiście :mrgreen: )..ale strasznie fajnei się je ogląda..ja osobiście nie mam nic przeciwko takim rozwiązaniom a nawet jestem za..

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
« Odpowiedź #7 dnia: 9 Listopada 2005, 12:45 »
Z nami kamerzysta pojechał do fotografa i sam zrobił "stop klatka" i wyszły
super zdjęcia, podobne do tych w albumie a jednak trochę inne ujęcie...

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #8 dnia: 9 Listopada 2005, 13:24 »
Cytat: "zdob"
Ja uważam że taka forma ogladania zdjęć jest bardzo ciekawa.

Może i jest ciekawa, ale jak dla mnie to trochę dużo tego (mówię za siebie)...ale może być tak, że ktoś zdecyduje się na coś takiego zamiast ślubnego albumu, czy płytki  z fotkami...czemu nie:-)))  Ja poprzestanę na tradycyjnym albumie, bo jakoś nie lubie oglądać fotek na komputerze, nie lubie tez ogladać kaset z uroczystości (swoich własnych oczywiscie i to jeszcze nagminnie), więc do tego filmiku pewnie bym również nie sięgała :)

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #9 dnia: 9 Listopada 2005, 15:55 »
Czytam, czytam i oczom nie wierzę... Zdob wysłałeś mi kiedyś wiadomość na PW, że brałam udział w dyskusji na temat, który dopiero teraz poruszyłeś...

Ja oprócz klasycznych zdjęć w zwykłym 3 kg albumie :wink: będę tez miała zdjęcia właśnie w formie filmu, z podkładem muzycznym itp. Razem z moim ukochanym robiliśmy taki pokaz zdjęć z różnych rodzinnych imprez i wszystkim bardzo się podobało...Mówię Wam to świetna zabawa, dlatego zamiast płacić za coś takiego kasę, radzę zrobić to samemu...
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Marta

• phpBB Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #10 dnia: 9 Listopada 2005, 16:13 »
Ja też za bardzo nie lubię oglądać fotek na kompie czy też w tv. Dlatego wszystkie fotki, które mam na cyfrówce zaraz wywołuję do albumu. To może być dobre rozwiązanie dla kogoś kto nie ma kamerzysty na ślubie  i weselu.

Ja wolałabym odwrotnie gdy ktoś nie ma fotografa na całym ślubie i  weselu z nagrania kamerzysty z DVD w jakimś fajnym momencie zrobić stop klatkę i pobrać obraz. To wydaje mi się dużo lepsze, a fotki są bardzo ciekawe, można pobrać ich całe mnóstwo z filmu. I traktować to jako fotki reportażowe. :)

Relacja i fotki z naszego pięknego dnia:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4077

Offline KRZYSZTOF

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #11 dnia: 9 Listopada 2005, 16:19 »
Jak narazie przez tyle lat nie miałem takich zleceń. Może jest to ciekawe, ale w nas tkwi tradycyjna forma ogladania zdjęć.
TRZYMASZ FASON- TO TRZYMAJ GO DO KOŃCA

Offline anka24

• entuzjasta
  • data ślubu: 15.07.2006
« Odpowiedź #12 dnia: 10 Listopada 2005, 13:33 »
Cytat: "KRZYSZTOF"
w nas tkwi tradycyjna forma ogladania zdjęć.

myślę że niedługo już sie to zmieni..ja osobiście wolę włożyć płytke do DVD i oglądać zdjecia w tej formie..inny klimat..no i przede wszytskim format zdjęcia....no i mniej miejsca zajmuje na półce :wink:

Offline agulkaaa
  • Chuck Norris
  • MISIO 13.05.2007, MACIUŚ 21.10.2009
« Odpowiedź #13 dnia: 11 Listopada 2005, 11:59 »
a ja wole oglądac zdjecia normalnie w albumie  sam połysk zdjęc jest jakiś taki fajny tego nie oddaje obraz na monitorze
ale każdy ma to co chce
Cytat: "Agnieszka32"
Może i jest ciekawa, ale jak dla mnie to trochę dużo tego (mówię za siebie)...ale może być tak, że ktoś zdecyduje się na coś takiego zamiast ślubnego albumu, czy płytki z fotkami...czemu nie:-))) Ja poprzestanę na tradycyjnym albumie,

w pełni się z tym zgadzam
może jestem staroświeka ale coż heheh

Offline Molunia

• entuzjasta
« Odpowiedź #14 dnia: 18 Listopada 2005, 22:42 »
Ja też zdecydowanie wolę fotografię tradycyjną, fajnie jest sobie usiąść w fotelu i przekładać kartki albo wymieniać sobie fotki w ramce na biurku lub zrobić fajne tablo i powiesić na scianie np w biurze czy sypialni i zawsze ten moment ślubu pozostaje w pamieci ....