Autor Wątek: Karczma Rzymska  (Przeczytany 2880 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ewelina_m
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04.09.2010
Karczma Rzymska
« dnia: 2 Kwietnia 2009, 13:54 »
Mam pytanko czy ktos zna karczme Rzymska bawil sie tam na weselu i moglby podzielic sie opinia, jak wyglada z jedzeniem (czy dobre, czy duzo :)) i  jak obsluga itd.
Pozdrawiam

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Odp: Karczma Rzymska
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Kwietnia 2009, 12:28 »
Chodzi o Karczme Rzym ?? W drodze na Nakło ??

Bylam tam coprawda nie na slubie ale na obiedzie na 10 rodznicy slubu mojej siostry.
Jedzenia bylo mało, nikt sie nie najadl i co najwazniejsze bylo ono bardzo przecietne.
Porównujac inna karczme goralska (Gazdowke) to Rzym wypadl o wiele słabiej.

ALe to jest tylko i wylaczmie moje zdanie :)

Buziaki  :-*

Offline ewelina_m
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04.09.2010
« Odpowiedź #2 dnia: 16 Kwietnia 2009, 18:41 »
dzieki bardzo :)choc i tak juz wyeliminowalam ta karczme ze wzgledu na to, ze pomiesci ona tylko 60 osob.
Pozdrawiam

Offline zygi28
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #3 dnia: 28 Czerwca 2009, 20:10 »
Ja jestem zupełnie innego zdania. Mieliśmy tam małe przyjęcie weselne (jak braliśmy cywilny), a potem chrzciny córki i gdybym nie potrzebował większej sali, to na pewno weselicho też by tam było. Jedzenie super i dużo, a obsługa rewelacyjna. Jedyna wada to ceny - wysokie :(((

Offline tola84

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.06.2010
« Odpowiedź #4 dnia: 6 Lipca 2009, 22:40 »
Witam :) a ja jednek robie wesle 05. 06. 2010 w Karczmie Rzym :) Miałam robic w Chacie Mysliwskiej ale stwierdziliśmy z narzeczonym ze w Karczmie poczulismy po prostu to cos :) Plusem bylo to ze maja na miejscu pokoje.  Fakt tylko 15 ale zawsze cos :) ja niestety musze przenocowac gdzies w chotelach ok 50 osob. 
Wiec tak robimy wesele na ok 72 osoby moze uda sie jescze upchnac gdzies 2 dodatkowe ale moze byc ciezko :( Zespoł dzisiaj juz załatwiony w tym tygodniu podpisuje umowe :) Tez sie meczyłąm dluga z wyborem ale mam nadzije ze moj wybor był sluszny.  a co do Karczmy to jezdzilam tam na obiady jakies male rodzinne imprezy i uwazam ze jedzonko jest super do tego piekny ogrod (oby dopisala pogoda) minusem jest to ze mogla by byc wieksza sala ale jak to mowia nie mozna miec wszystkiego :P

Offline Agii_87

• użytkownik
  • **
  • Otworzyłeś moje serce i uratowałeś moją duszę :*
  • data ślubu: 17.07.2010
« Odpowiedź #5 dnia: 7 Lipca 2009, 23:45 »
szkoda:( bo myślałam ze podzielisz sie ze mną relacjami z chaty myśliwskiej :( życzę udanego wesela :)