Bosz

dziewczyny, banialuki wypisujecie.., ale oczywiście nie wasza wina tylko tych którzy nas uświadamiają..
Z rzęsami jest tak.. -zakłada je się na każdą dorosłą rzęsę
- płacenie za sztukę to jakaś totalna bzdura i niezgodna z filozofią oryginalnych firm produkujących rzęsy ( wynik: Ci co tak robią to jakieś chińskie podróby)
- efekt rzęs trzyma się około 4 tygodni +, -, bo później za dużo naszych wraz ze sztucznymi wypadnie i nie wygląda to już tak efektownie
- więc trzeba uzupełnić i jeżeli uzupełni się je do 5 tygodni, płaci się za ODNOWĘ- tam gdzie ja zakładam 150 zł i w każdym innym normalnym salonie również
-nie niszczą się nasze rzęsy i nie odklejają się sztuczne- nie ma takiej opcji! chyba, że zakłada się chińczyznę albo jakieś inne badźiestwo
- zabieg trwa najdłużej 3,5h - jak są gęste nasze rzęsy lub duże oczy, a normalnie około 2,5h
- tam gdzie ja chodzę rzęsy kosztują 600 zł - pierwsze założenie, ale teraz trwa promocja i kosztują tylko 360 zł
- rzęsy wyglądają cudownie, nie powodują uczuleń, nie odkształcają się i POLECAM gorąco!
Jak coś chcecie więcej wiedzieć to piszta i namiary porządnym salonów też mogę dać i to w różnych miastach.