Autor Wątek: STUDIO FOTO&VIDEO WOX z DG --> Prosze o opinie!!!  (Przeczytany 2152 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Robaczek

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 14.08.2010
STUDIO FOTO&VIDEO WOX z DG --> Prosze o opinie!!!
« dnia: 27 Marca 2009, 17:40 »
Witam Was dziewczynki  :) jestsm z moim M na etapie przygotowań do naszego ślubu  ;D sale juz mamy, zespół tez...teraz poszukujemy foto & video i dlatego chciałam Was zapytac o opinie na temat WOXu z DG, fotki na stronce podobaja nam się i dlatego chciałam zaczerpnąć więcej informacji na ich temat  ??? dziękuje bardzo za wszystkie informacje. Pozdrawiam

Offline anetka1232

• forumowicz
Odp: STUDIO FOTO&VIDEO WOX z DG --> Prosze o opinie!!!
« Odpowiedź #1 dnia: 27 Marca 2009, 17:50 »
Ta firma kręciła moją studniówke, a dokładniej ojciec kręci a syn obrabia filmy bo ojciec nie ma pojęcia jak to robić. ogólnie sporo czekalismy na płyte i nie obyło się bez pomyłek. ale to była studnióka a nie wesele.

Offline ismenka1986

• zapaleniec
  • data ślubu: 17.10.2009
« Odpowiedź #2 dnia: 31 Maja 2009, 15:41 »
Witam. My podpisaliśmy z nimi umowę, ale tylko na video bo zdjęcia już wcześniej mieliśmy zamówione w innym studio. Widziałam wcześniej płytkę z wesela i bardzo mi się spodobało. Obraz był bardzo przejrzysty a wstawki były raczej takie tradycyjne i właśnie tego szukałam. Nie chciałam wstawek typu scenki ze Shreka albo czegoś podobnego. Także jestem zadowolona z wyboru, choć ostatecznie wszystko okaże się po weselu.

Pozdrawiam. :D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline ona240410
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24.04.2010
« Odpowiedź #3 dnia: 30 Czerwca 2009, 11:53 »
można prosić jakies namiary na F&V WOX?