Autor Wątek: Zespol z Zachodniopomorskiego  (Przeczytany 8167 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline pioteras

• uzależniony
  • Już jest KUBUŚ... i JULIA też :-)
  • data ślubu: 15.07.2006
Zespol z Zachodniopomorskiego
« Odpowiedź #30 dnia: 4 Listopada 2005, 09:34 »
Olać to. Pani chciała dla nich dobrze  :mrgreen:  ale jej nie wyszło, za grubymi nićmi to było szyte. Nie każdy potrafi być obiektywny i przyjmować krytykę.

Offline anka24

• entuzjasta
« Odpowiedź #31 dnia: 4 Listopada 2005, 12:50 »
ale fakt jest że zbyt pokojowo nastawiona do ludzi to ona nie jest..
Cytat: "pioteras"
Nie każdy potrafi być obiektywny i przyjmować krytykę.

zawsze mi się wydawało że dla zespołu każda uwaga( nawet ta najgorsza) jest cenna bo można cos zmienic..ale widze ze niektóre zespoły uważają że są the best :evil: paranoja..

san-s
  • Gość
« Odpowiedź #32 dnia: 5 Listopada 2005, 22:06 »
uwazam ze tak jak w kazdym fachu kazdy powinien znac swoja wartosc i miejsce w szyku    i to nie jest nic nowego

Offline anka24

• entuzjasta
« Odpowiedź #33 dnia: 6 Listopada 2005, 10:20 »
nawet jeśli ją zna to chyba nei powinien nas do niej przekonywać na siłe..my nie jesteśmy jacyś ograniczeni-tez potrafimy oceniać i poznać wartośc zespołu.. :wink:

Offline Molunia

• entuzjasta
« Odpowiedź #34 dnia: 6 Listopada 2005, 22:29 »
Ja o was czyli o San Sebastian słyszałam wiele pozytywnych opini tylko sposób dyskusji bardzo mi się nie spodobał więc dlatego się wycofałam z telefonem do Was.  Nie wystarczy być dobrym zespołem, równie ważne jest chyba podejście do ludzi i kontakt z ludźmi...... ale to już moja opinia. Zresztą co tu dłużej dyskutować, każdy ma już jakieś zdanie na ten temat i tyle.

Offline pawelsz
  • nowicjusz
  • *
Polecam swietny zespol BAL-LUZ
« Odpowiedź #35 dnia: 3 Listopada 2006, 10:19 »
witam, mialem slub 28.10. i chce sie pochwalic zespolem ktory u nas gral i to nie jest tylko moja opinia ale i wszystkich moich gosci, naprawde wszystkich!!!! Zespol byl swietny, bardzo ladnie grali, spiewali i co najwazniejsze prowadzenie bylo THE BEST, ten zespol to BAL-LUZ ze szczecina, wszystkim polecam jesli chcecie miec wspaniale wesele!!!!

Offline BiK
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.08.2013
Odp: Zespol z Zachodniopomorskiego
« Odpowiedź #36 dnia: 15 Sierpnia 2013, 15:34 »
My polecamy BE FREE ze Szczecina!!!
Pełen profesjonalizm!!! Grali na naszym weselu.   Dodatkowo przygotują dla Was mix muzyczny na pierwszy taniec- dla najbardziej wymagających i zagrają go na żywo, a nie z playbacku- jak inni.  .   Dzięki nim ten piękny dzień był jeszcze piękniejszy! Było rozrywkowo, rewelacyjnie, cudownie.  .   brak słów, żeby to opisać- to trzeba przeżyć!!! Nasi Goście wychwalają ich po dziś dzień.   A to wszystko dzięki nim, bo wesele było pełne zabaw, tańców, śpiewów, niespodzianek, biesiadowania i szybkich zwrotów akcji.   GORĄCO POLECAMY, a nie pożałujecie!!!

Więcej komentarzy na ich stronie internetowej.

Offline misiunciuncia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28.06.2014
Odp: Zespol z Zachodniopomorskiego
« Odpowiedź #37 dnia: 15 Lutego 2014, 18:00 »
Witam serdecznie!
Poszukuję orkiestry na wesele które odbędzie się 28. 06. 2014 roku w Barlinku. 
Zostało już niewiele czasu z związku z tym liczę na Wasza pomoc.  Proszę o propozycje na priv. 
Pozdrawiam Paulina
ps.  Bardzo mile widziana byłaby góralska kapela, które gra  muzykę zbójnicką jaki i klasykę weselną ;)