Autor Wątek: Targi ślubne w Zagłębiu i Śląsku!!!  (Przeczytany 26437 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline żania
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 24.01.2009
Odp: Targi ślubne w Zagłębiu i Śląsku!!!
« Odpowiedź #90 dnia: 24 Listopada 2008, 07:04 »
lovelusia   :) gratulacje. pozdrawiam

Offline monijane

• maniak
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #91 dnia: 24 Listopada 2008, 07:57 »
Gratuluję :)
Szkoda, że mój Łukasz nie dał się naciągnąć na ten konkurs...
Powiedział, że gdyby wiedział jaka będzie konkurencja, nie wahałby się ani chwili.
P.S. Te targi to była jedna wielka porażka i w sumie żałuję, że wogóle tam się wybraliśmy...
Moje Szczęścia :-)
On 2011
Ona 2015
On 2017

Offline mikoala

• Chuck Norris
« Odpowiedź #92 dnia: 24 Listopada 2008, 07:59 »
A wogóle na czym polegał konkurs, bo jak się zaczoł to ja już właśnie wychodziłam z targów!!

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
« Odpowiedź #93 dnia: 24 Listopada 2008, 08:09 »
lovelusia gratuluje. :)
nas tez nic specjalnego nie zachwyciło na targach.Może dlatego że najwięcej było fotografów i kamerzystów a my juz od dawna mamy ten problem z głowy.Wizażystka no cóz troche z daleka była.A ciastami i tortami akurat zajmuje sie moja przyszła teściowa bo pracuje w cukierni.W sumie pojechałam niewiem po co hehehe.
a ten pokaż o 15 porażka :dno:
Miłego dnia  :)

Offline noona

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.2010
« Odpowiedź #94 dnia: 24 Listopada 2008, 09:03 »
lovelusia gratuluję ! :ok: przynajmniej wiem, że na kolejnych targach muszę brać udział w konkursach  ;D

Offline lovelusia

• bywalec
  • * LoVe * FaMiLy * ;*
  • data ślubu: Już razem ;*
« Odpowiedź #95 dnia: 24 Listopada 2008, 09:22 »
A wogóle na czym polegał konkurs, bo jak się zaczoł to ja już właśnie wychodziłam z targów!!

mikoala trzeba było zadzwonić na numer telefonu podany w Organizerze Ślubnym, tym który dawali przy wejściu, i kto był pierwszy ten wygyrywał :) moj narzeczony tak sie postarał, więc muszę przyznać, że to jego zasługa ;)
My też nie chcieliśmy brać udziału w tych żałosnych konkurencjach bo ani ja ani moj narzeczony nie chcieliśmy się osmieszać.

Poza tym ja nabrałam do domu full makulatury, zaraz zacznę to pzeglądać i segregować co się przyda a co nie.

Offline lovelusia

• bywalec
  • * LoVe * FaMiLy * ;*
« Odpowiedź #96 dnia: 24 Listopada 2008, 09:27 »
Justys851 teraz to większość która była będzie wiedziała jak wyglądam ;D
tylko ja taka sierotka nieobeznana w tym kto jak wygląda ;D hihihi ;)

Offline Iza464
  • forumowicz
  • data ślubu: 05.06.2010
« Odpowiedź #97 dnia: 25 Listopada 2008, 14:27 »
oj ja się do Was dziewczyny dołączam. Te targi to naprawdę straszna porażka!  :-\  Ulotek pełno leżą i czekają na przeglądanie. Kamerzystów mało, mało salonów z sukniami  ::)
mam nadzieje że o wiele lepiej będzie w Katowicach w spodku  :)

Offline mikoala

• Chuck Norris
« Odpowiedź #98 dnia: 25 Listopada 2008, 18:24 »
W Katowicach napewno będa większe to nie ulega wątpliwości!!

Offline Katrinka
  • My:)
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.08.2007
« Odpowiedź #99 dnia: 25 Listopada 2008, 20:25 »
Ja polecam targi w Spodku! Naprawdę znajdziecie tam wszystko ..nawet są biura podróży oferujące podróże poślubne!! Ja byłam 2 razy na targach i byłam zadowolona...i jeszcze dostałam ulotkę z rabatem na suknię ślubną!! Teraz jedzie moja siostra bo w 2010r. ma wesele :)

Offline Betti

• uzależniony
  • data ślubu: 2010
« Odpowiedź #100 dnia: 26 Listopada 2008, 09:52 »
lovelusia - gratuluję :D
Jak mój narzeczony dowiedział się, że, żeby wygrać suknię trzeba wziąć udział w jakieś konkurencji (byliśmy popołudniu), to stwierdził, że nie będzie się ośmieszał za 800 zł i już woli sam mi ta suknię kupić.
trzymam go za słowo ;) :D
Z ta makulaturą to fakt - ja też całe mnóstwo tego nazbierałam.. W Katowicach pewnie nazbieram jeszcze więcej ;)

Offline lovelusia

• bywalec
  • * LoVe * FaMiLy * ;*
« Odpowiedź #101 dnia: 26 Listopada 2008, 10:06 »
Betti my też byśmy nie wzięli udziału, gdyby chodziło o jakąś durną konkurencje, nam się udało, bo trzeba było tylko zadzwonić i to wszystko ;) "kto pierwszy, ten lepszy" hihi ;)

;D

Offline domisia82

• bywalec
« Odpowiedź #102 dnia: 26 Listopada 2008, 13:06 »
szczęściara  ;D ;D ;D a ta suknia to jakiś konkretny model, czy możesz sobie wybrac dowolny z kolekcji firmy ?

Offline lovelusia

• bywalec
  • * LoVe * FaMiLy * ;*
« Odpowiedź #103 dnia: 26 Listopada 2008, 13:44 »
domisia82 Nawet nie musi być z kolekcji firmy, mogę sobie ją zaprojektowac sama, bądź przynieść zdjęcie takiej jaka mi się podoba z innej firmy ;)

I nawet dobrze się składa, bo mam już jedną piękną upatrzoną w Internecie więc dam im pole do popisu ;)

Offline domisia82

• bywalec
« Odpowiedź #104 dnia: 26 Listopada 2008, 14:31 »
ojej, no to super. Ale masz szczęscie. Na Twoim miejscu poprosiłabym o uszycie juz teraz, bo nigdy nie wiadomo, jak Ci ją uszyją. Oczywiście nie zakładam, że ja spartaczą, ale wiesz jak to jest, kiedy masz cos otrzymac za darmo. Niektórzy w takich przypadkach moga sie tak nie przykładać do swojej pracy jak to byc powinno. Warto byc ostrożnym. Na wszelki wypadek będziesz miec jeszcze czas żeby czegos poszukać w razie gdyby co. No ale może firma jest porządna i takich ekscesów nie bedzie. Ja to jak zwykle jestem podejrzliwa więc mna się nie przejmuj. ciesz sie wygraną, bo mnie się nigdy nie udało nic wygrać  ;D Jeszcze raz bardzo gratuluje  :)

Offline lovelusia

• bywalec
  • * LoVe * FaMiLy * ;*
« Odpowiedź #105 dnia: 26 Listopada 2008, 14:36 »
Dziękuję :)

A tak wogóle to ja też jestem dość podejrzliwa i z dystansem podchodzę do tej sukni.. :)
Napewno zwrócę się o uszycie jej z duużym wyprzedzeniem, żeby w razie czego był czas na ewentualne poprawki, bądź szycie od nowa ;)
Teraz jest jeszcze troooooche za wcześnie, nawet nie miałabym jej gdzie trzymać...
Poza tym, suknie można zawsze sprzedać, gdyby mi nie odpowiadała, więc na dzień dzisiejszy aż tak bardzo się tym nie martwię, tylko póki co cieszę się, że udało nam się coś wygrać ;) ;D

Offline monijane

• maniak
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #106 dnia: 26 Listopada 2008, 16:12 »
ja myślałam o konkurencji tej popołudniowej, tzn. siłowanie na rękę- jestem pewna, że Łukasz wygrałby dla mnie tą suknię...
Moje Szczęścia :-)
On 2011
Ona 2015
On 2017

Offline aga8207

• bywalec
  • data ślubu: 06.06. 2009 Catamaran :)
« Odpowiedź #107 dnia: 27 Listopada 2008, 13:13 »
Z małym opóźnieniem ale jednak chciałam się wypowiedzieć na temat targów w Sosnowcu. Szczerze mówiąc nie do porównia z targami w spodku. Kilka firm zaledwie. Państwo Boronowscy czyt. starzy oszuści, którzy naciągają ludzi na usługi foto- video, psują wesele robiąc zamieszanie przez cały czas jego trwania a potem biedni ludzie nawet po 2 latach nie mają filmu z wesela...
Byłam na targach w spodku i w styczniu też się jeszcze wybieram ale to niebo i ziemia bez porównania.

Offline werci

• Zawsze razem...
  • forumowicz
  • data ślubu: 29 sierpień 2009
« Odpowiedź #108 dnia: 28 Listopada 2008, 18:38 »
trochę mnie tu nie było i nawet nie wiedziałam o tych targach  >:( ale chyba nie wiele straciłam?? Kiedy są w Katowicach? ::)
<a href="http://www.swadba.pl" border="0">[img width= height= alt=swadba.pl]http://www.swadba.pl/suwaczki/000131010a31323531343936383030.jpg[/img][/url]

Offline Betti

• uzależniony
  • data ślubu: 2010
« Odpowiedź #109 dnia: 28 Listopada 2008, 22:04 »
Te w Spodku 4 stycznia

Offline lovelusia

• bywalec
  • * LoVe * FaMiLy * ;*
« Odpowiedź #110 dnia: 29 Listopada 2008, 21:44 »
Są jeszcze w Qubusie w Katowicach 14 grudnia :)

Offline werci

• Zawsze razem...
  • forumowicz
  • data ślubu: 29 sierpień 2009
« Odpowiedź #111 dnia: 30 Listopada 2008, 20:18 »
Dzięki dziewczyny  ;D
<a href="http://www.swadba.pl" border="0">[img width= height= alt=swadba.pl]http://www.swadba.pl/suwaczki/000131010a31323531343936383030.jpg[/img][/url]

Offline lovelusia

• bywalec
  • * LoVe * FaMiLy * ;*
« Odpowiedź #112 dnia: 8 Grudnia 2008, 18:58 »
Wybiera się ktoś z Was na Targi do Qubusa 14 grudnia - niedziela?
:)
My zamierzamy się wybrać tylko nie wiem o której godzinie uda nam się urwać z zajęć szkolnych ;)

Offline katia1920
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.08.2009 Piekary Śląskie
« Odpowiedź #113 dnia: 17 Grudnia 2008, 14:03 »
targi ślubne w katowickim Spodku 04. 01. 2009   :D

Offline lovelusia

• bywalec
  • * LoVe * FaMiLy * ;*
« Odpowiedź #114 dnia: 17 Grudnia 2008, 14:11 »
katia1920 dodam tylko, że bilety wstępu o cenie 12 zł :)

Offline graziella
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: i już po
« Odpowiedź #115 dnia: 3 Stycznia 2009, 15:14 »
Hej dziewczyny!!! Która z Was wybiera się na Targi do Spodka!?.  Ja niestety jutro nie mogę, więc proszę o relację-co tam było ciekawego.

Offline lovelusia

• bywalec
  • * LoVe * FaMiLy * ;*
« Odpowiedź #116 dnia: 3 Stycznia 2009, 15:32 »
My się wybieramy, więc dam znać co i jak :)
Pozdrawiam  :-*

Offline aga8207

• bywalec
  • data ślubu: 06.06. 2009 Catamaran :)
« Odpowiedź #117 dnia: 3 Stycznia 2009, 21:11 »
My również się wybieramy. Byliśmy w zeszłym roku i uważam że warto :)

Offline lovelusia

• bywalec
  • * LoVe * FaMiLy * ;*
« Odpowiedź #118 dnia: 5 Stycznia 2009, 09:52 »
Obiecałam, graziella , że napiszę jak było, więc już stukam.
Ogólnie mi się podobało, było naprawdę bardzo dużo firm , szczególnie fotografów, dekoratorów, oraz salonów sukien ślubnych. Naprawdę duży wybór. Mam baaaardzo dużo makulatury, wczoraj z narzeczonym robiliśmy selekcję, kilka ofert poszło już do kosza, a zaraz zabieram się za mailowanie i telefonowanie do fotografów, bo szukamy i szukamy i nic nie znajdujemy :( :( .
Było kilka zespołów muzycznych, DJ - ów, stoisk z zaproszeniami, zawieszkami i innymi fajnymi rzeczami ;) tyle że przy nich ciągle był tłok :!: choćbym nawet chciałą coś pooglądać, to chyba musiałabym się do nich dopychać ;) więc tylko rzuciłam okiem... a chyba mieli ciekawe oferty bo dużo ludzi składało u nich zamówienia (wiadomo, jakiś rabat też dawali, jeżeli coś zamówi się na targach).
Był podobno jakiś konkurs SMS, ale chyba przyszliśmy za późno pod scenę (12:05 ), bo nie wiedzieliśmy kiedy i jak ci ludzie mieli oddawać smsy, skoro program zaczynał się o 12, i wiem, że nie tylko z nas były takie sierotki, bo dużo osób komentowało na słowa Ibisza o tym konkursie smsowym : "Ok, Tylko jak mamy wziąć udział w tym konkursie"
Następne konkursy na scenie : wzięli 3 pary z widowni, mieli odpowiadać na pytania, jeżeli odpowiedzieli zgodnie, dostawali punkt. Później 2 pary miały taką samą ilość punktów i tradycyjna dogrywka targów ślubnych - musieli jak najdłużej krzyczeć imię swojej narzeczonej ;) Nagrody były bardzo fajne, jedna para wygrała fotografa za 1500 zł (fotokowalski o ile dobrze pamiętam), druga buty ślubne, trzecia przyznam szczerze, że nie wiem co. Każda para, z tych które brały udział w tym konkursie dostałą także kurs tańca na płytce :)
Następnie jeszcze jeden konkurs - Salon sukien ślubnych (bodajże Karina ) razem z ulotkami rozdawali losy, które należało wypisać i wrzucić do dużego szklanego kielicha :) Ludzie chyba pogłupieli na punkcie tego konkursu, rozumiem, suknia o wartości do 2500 zł do wygrania, ale bez przesady ehh... Ludzie podchodzili w tą i spowrotem, zbierali jak najwięcej tych losów i wypisywali...  :-\ wiadomo, każdy chciałby wygrać, ale szanse napewno były nierówne. Ciekawe rozwiązanie znaleźli organizatorzy Targów Ślubnych w Qubusie, dając każdemu razem z biletem wstępu los, na suknię ślubną. Każdy dostał 1, szanse były równe... ( no chyba ,że kupił 5 biletów  ::)  ;D ;D ). Tutaj też powinno być to w taki sposób zorganizowane...
Poza tym, nie powstrzymam się od napisania o innym bulwersującym zachowaniu ludzi , którzy pokazali swój beznadziejny poziom - przy stoiskach z fontannami czekoladowymi, każdy, kto chciał spróbować, ustawiał się w kolejce i czekał aż dotrze do fontanny. Coniektórzy zachowywali się tak, jakby czekolady w życiu na oczy nie widzieli ( tak, ta była rozpuszczona i fajnie spływała..  :P  ;D ;D ) Jak już dotarli do niej, maczali w niej wszystko co tylko było na stoliku :!: Każdy chciał spróbować, ale chyba raczej chodziło o degustację  a nie zapełnienie głodnego żołądka.... Nie patrząc na nic ani na nikogo, wyciągali przekąskę spod lejącej się czekolady, chlapiąc nią na około, nie tylko ludzi ale i stoisko..  :-\ były serwetki, można było poczekać chwilę, aż czekolada nie będzie kapać i dopiero, ale jak widać dla niektórych było to zbyt skomplikowane i wręcz nie do wykoniania.. :!:

Zapomniałam jeszcze wspomnieć o pokazach - były dość ciekawe - bynajmniej niektóre... :) Tancerka, która zaprezentowała taniec brzucha też w porządku...
Ogólnie targi bardzo dobrze zorganizowane, naprawdę warto było zapłacić te 12 zł i pójść :)

Rozpisałam się... jak mi się jeszcze coś szczególnego przypomni, napiszę ;)
Pozdrawiam.  :)

Offline amika

• Chuck Norris
  • data ślubu: 12 kwiecień 2009
« Odpowiedź #119 dnia: 5 Stycznia 2009, 09:58 »
dzięki za relacyjkę lovelusia.Niestety my nie pojechalismy na targi gdyż byłam wczoraj w pracy  :(
Tylko ja to bardziej z ciekawosci chciałam jechać ,moze cos by sie trafiło fajnego ;)