SARNIAK!!!!!
Nie ubliżając Tobie jesteś kompletnym wieśniakiem!!!!!
Jak można takie rzeczy pisać!!! To ja współczuje Twojej żonie że musi dzielić życie z kimś kto takie bzdury gada i obrabia dupę innym osobą.
Skąd niby możesz wiedzieć że Kasia umie grać na czymś więcej niż skrzypcach?

Moim zdaniem obrażając zespół i PANIĄ grającą na skrzypcach nie masz do siebie ani innych szacunku.
Jak dla mnie w trybie natychmiastowym powinieneś wylecieć z tego forum a na miejscu Pani Kasi zgłosiła bym takie oszczerstwa na POLICJĘ.
Powracając do tematu zespołu gdyby był porażką nikt by go nie brał a grają na weselach , zabawach , sylwestrach i innych imprezach

Sam zespół poleciło nam kilka osób!!!
I 14 Czerwca 2014roku zagrali w Zaciszu dla Nas na weselu. (poznałam ich na tyle że nie pozwolę złego słowa powiedzieć a komentarz który przeczytałam na tym forum mnie zszokował).
Na 1 spotkaniu porozmawialiśmy a na 2 spotkaniu spisaliśmy umowę i w 10 min skombinowali szóstą osobę do grania bo marzeniem były skrzypce na szczęście mój obecny mąż się na nie zgodził a zespół załatwił

I najważniejsze skrzypce z Panią Kasią zostały w zespole

Parę dni przed weselem siedzieliśmy z zespołem i opracowywaliśmy plan wesela , z żadnym zespołem z którym rozmawialiśmy nie mieliśmy tak przyjaznego kontaktu co jest bardzo ważne!!!
Zespół zresztą jak kamerzysta sala kościół dostali plan wesele składający się z kilku stron

i w 100% został zrealizowany.
Zaczęło się od wyprowadzenia z domu

u Panny Młodej (Sosnowiec) do gry w kościele przez Kasię wszystkie pieśni które były wypisane zagrała bez cienia pomyłki

A Młodzi , babcie ciocię a przede wszystkim mamy miały łzy w oczach pytając skąd ją wytrzasnęliśmy

Następnie dojechaliśmy na sale gdzie zespół zaczął przygrywać

Idealne dopasowanie z kamerzystą i salą , są po prostu super.
Wiejski zespół , masz na myśli przeboje?

Hmm nie zgodzę się my nalegaliśmy na disco polo jak to się mówi nie ładnie powiem , „klient Nasz Pan” więc zawsze powinni zagrać to co ktoś oczekuje. Spełnili za nadto oczekiwanie bo śpiewali tak że się nie spodziewaliśmy takiego efektu

Chciałbyś nowoczesną to i taką CI zagrają i zaśpiewają.
Super poprowadzili oczepiny i całe wesele wychodzili na parkiet na Marka Naszego wokalistę kobiety niektóre się garnęły do tańca

z nim a on i tak bombowo śpiewał

Agnisie pięknym głosem zaczarowała wszystkich a pozostała ekipa rewelacyjnie grała nawet Andrzej podśpiewywał, Darek i Rafał cudnie grali do taktu

A skrzypce Kasi jak skrzydła unosiły wszystkich w tańcu

Grali od 12 ( od 14 mieliśmy ślub ale przyjechali wcześniej do domu) grali na Sali do 5 RANO potem włączyli piosenki jak się pakowali żeby jeszcze było chwile miło i nie smutno jak sprzęt był pakowany do ich ślicznego auta

O 6 rano żegnaliśmy się kilka razy. I nie mogliśmy się rozstać.
Nie wyobrażam sobie innego zespołu. I wszystkim życzę aby byli tak zadowoleni i mieli taki kontakt.
DLA TWOJEJ WIADOMOŚCI I ZDOLNOŚCI MATEMATYCZNYCH ZESPÓŁ SKŁADA SIĘ Z 6 OSÓB!!! Nie pytam co miałeś z matematyki a tym bardziej z muzyki patrząc na Twój komentarz.
Jeśli jesteś z konkurencji a przeważnie tak konkurencja robi bo widziałam po innych dziedzinach wesela jak szukałam w tamtym roku wielu rzeczy , masz jak w banku że jak się dowiem z jakiego zespołu to bardzo negatywną Wam opinie wystawie za takie oczernianie innych. BO NIGDY NIE PALI SIĘ ZA SOBĄ MOSTÓW!!!!
Co jakiś czas mamy kontakt ze sobą już się nie mogę doczekać albo Andrzejek albo Sylwestra z nimi.
Z całego serca mogę polecać a nawet zaprosić na wspólne oglądanie filmu.
Pozdrawiam Pani Młoda

ZAPOMNIAŁAM!!!! Kwestia wyżywienia.
SARNIAK
6 OSÓB sporo sami zaproponowaliśmy wyżywienie a co ONI NA TO??
Że jak coś kanapki wezmą ze sobą!!!! I nie musimy im wykupywać posiłków.
Więc daremne jest Twoje głupie pisane i koszty , bo każdy z nas jest świadomy na ile sobie może pozwolić.
Jak dla mnie TAKI DZIEŃ jest wart każdych pieniędzy

A na pewno sobie nie wyobrażam żeby zespół był głodny.
Co najważniejsze nic nie pili alkoholowego przez wesele . Dostali na pożegnanie po flaszce i ciasto to się siłowali że nie wezmą!!!!
Od Sali w prezencie dostaliśmy Barmana (ZACISZE DĄBROWA GÓRNICZA ) z alkoholem to zespół brał bezalkoholowe drinki tak samo jak i Nasz kamerzysta.
Tu też mieliśmy 2 kamerzystów i fotografa nie wyobrażam sobie po prostu żeby nie dostali jedzenia i odstawali od gości.
Tak naprawdę przecież są jak przyjaciele , rodzina

z którą tak mocno się człowiek zżyje podczas przygotowań do najpiękniejszego dnia w życiu

Życzę podejścia troszkę bardziej racjonalnego do życia i przemyślenia zanim coś się napiszę.
Z tego co czytam powyżej obrabia PAN dup…wszystkim MOŻE WARTO SPOJŻEĆ NA SIEBIE??
Pozdrawiam Panna Młoda „Zołzunia”