Autor Wątek: opinie o zespole REGENT  (Przeczytany 2419 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Kasia*

• Chuck Norris
opinie o zespole REGENT
« dnia: 13 Października 2005, 18:20 »
ja w prawdzie korzystac z ich uslug nie bedę(no bo nie ten rejon) , ale interesuje mnie Wasze zdanie-jesli slyszeliscie cos o nich lub ich samych.
Juz tłumaczę dlaczego. kilka tyg temu bylam na wesleu u mojej kolezanki.Przygrywał własnie ten zespół. Grali nie zle, ludzie sie bawili jak trzeba, jednak na drugi dzien slyszalam różne opinie typu:za duzo grali szybkich utworów, zly angielski, za duzo gadania miedzy piosenkami itp, ale byly tez tacy krorzy chwalili zespol-wiadomo takiej setce osob sie nie dogodzi. dlatego chialbym poznac wasze opinie. Mi osobiscie sie podobalo, jednak ma kilka swoich "ale"...
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
opinie o zespole REGENT
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Października 2005, 08:44 »
klaudia...

zawsze trafią się malkontenci...

u mnie usłyszałam od pewnego małżeństwa "tylko 2 grajków???" uważali,ze jak wesele to musi być orkiestra min. 3-4 osoby....

odnośnie orkiestry - trzeba wcześniej ustalić czy mają grać więcej standardów pod ciocie, czasem jakiegoś walczyka dla dziadków i 30% czegoś nowocześniejszego dla młodzieży... jak długie mają być toasty??? jakie przerwy pomiędzy utworami itp.. jak będa niedomówienia to potem będzie ' a za dlugie przerwy, a zamało grania, a za dużo gadania, a zamało muzyki dla nas" itp

odnośnie jakości - to już kwesti gustu.. jedbym nie przeszkadza jak cośtam wokalosta "mieli językiem" niby po angielsku a innym to ch..nie razi... trzeba przesłuchać kilka zespołów zeby być w pełni usadysfakcjonowanym...  :roll:
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline Kasia*

• Chuck Norris
opinie o zespole REGENT
« Odpowiedź #2 dnia: 17 Października 2005, 21:51 »
dzieki,
Chodzi mi o tylko o to zeby zebrac kilka opini od Was, czyli tych co na weselicha chadzają lub tych co sie za zespolem rozgladaja. Bo rozchodzi sie głównie o to czy moge polecic koleżnce ten zespół-slubowac bedzie chyba w październiku i jest kompeltnie ziolona w tych sparawch wiec radzi sie mnie a ja Was. Wiec jak by ktos słyszał cos o Nich albo bawił sie na ichimprezach to bardzo prosze o opinie (na priv-zeby potem nie bylo) a ja przekaże zainteresowanej:)
pozdrawiam
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień