Autor Wątek: Film- czy warto??  (Przeczytany 16457 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
Odp: Film- czy warto??
« Odpowiedź #120 dnia: 27 Października 2009, 14:01 »
Czuję się jak skarcony uczniak :D, ale już się poprawiam ;). Wracając do wątku zawsze twierdziłem, że warto mieć film z ceremoni zaślubin jak i z wesela, twierdzę tak nadal i póki co sądzę, że moje zdanie pod tym wzgledem się nie zmieni ;D.

Offline BiA190909
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #121 dnia: 10 Listopada 2009, 21:45 »
My zrezygnowaliśmy z filmu, a zamiast tego zamówiliśmy piękne albumy.  Nie żałujemy tej decyzji.

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #122 dnia: 10 Listopada 2009, 21:55 »
i zacny koncept.. z perskpektywy czasu teżbym zainwestowała z albumy nie biorąc filmu.. chociaż.. jest na nim  mój teśc.. który już  nie poprosi mnie do tańca
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline KRZYSZTOF

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #123 dnia: 10 Listopada 2009, 22:30 »
No widzisz ,,monia'',żeby tak wszyscy myśleli. Ale Polak zawsze mądry po szkodzie.
Ja tak sie tylko zastanawiam, co jest tego powodem,że coraz częściej widzi się posty o tym,że rezygnujemy z filmu lub rezygnujemy z profesjonalnego nagrania?  Albo naoglądaliście się gniotów i tu w takim przypadku ja też jestem w stanie przynać rację, bo wydać pieniądze na byle co to lepiej nie wydawać i nie mieć wstydu pokazać to potem. Ja widzę,że raczej młode pary są coraz bardziej wymagajace i wiedzą czego chcą i czego oczekują po kamerzyście, i są w stanie zapłacić nawet duże pieniądze za coś konkretnego. Już tyle było powiedziane na tym forum i innych forach, i jakoś to nie przemawia co do niektórych.
TRZYMASZ FASON- TO TRZYMAJ GO DO KOŃCA

Offline BiA190909
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #124 dnia: 10 Listopada 2009, 23:51 »
Masz rację.  Nie widziałam jeszcze dobrego filmu z wesela - dlatego zrezygnowałam. . .

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #125 dnia: 10 Listopada 2009, 23:52 »
wiesz krzysiu.. kiedy szykowałam sie do ślubu nie było osoby która doradzi.. teraz z czasem  widzę plusy i minusy i... stety czy niestety  większość przemawia za zdjęciami..

mam 2 albumy z 800 zdjęciami z przygoptowań, kościoła i wesela.. ogląda się je jak film.. ,mają swój urok.. filmu nie oglądałam już  lata zaś zdjęcia oglądamy  wspólnie co jakiś czas  ;D
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline BiA190909
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #126 dnia: 11 Listopada 2009, 00:54 »
Jak pokazywałam zdjęcia w pracy, to znajomi właśnie powiedzieli, że ogląda się je "jak film" :-)

Offline marta83

• bywalec
  • Nareszcie...
  • data ślubu: *  09.05.2009   *
« Odpowiedź #127 dnia: 28 Listopada 2009, 19:51 »
Czuję się jak skarcony uczniak :D, ale już się poprawiam ;). Wracając do wątku zawsze twierdziłem, że warto mieć film z ceremoni zaślubin jak i z wesela, twierdzę tak nadal i póki co sądzę, że moje zdanie pod tym wzgledem się nie zmieni ;D.

Jak czesto ogladasz film ze swojego wesela (slubu)? To pyatnie nasunelo mi sie po wypowiedzi moni...

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
« Odpowiedź #128 dnia: 28 Listopada 2009, 20:19 »
Przed ślubem byliśmy uparci i oboje nie chcieliśmy kamery.Zdanie zmieniliśmy dwa miesiące przed ceremonią zadzwoniłam do studia w Szczecinie i akurat mieli wolny termin.
Nie oglądałam jeszcze filmu ale wierzę że było warto.
Często ciocie i wujkowie z mojej rodziny, którzy mieli wesela 20-30 lat temu mówią, że chcieliby mieć film z własnego wesela i chyba też dlatego się zdecydowaliśmy ;)
Pozdrawiam i życzę trafnych wyborów ;D

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #129 dnia: 30 Listopada 2009, 09:39 »
marta83 nie jestem jakimś maniakiem ogladającym non stop film ze swojego wesela. Dotyczy to również zdjęć. Czasami podczas spotkań rodzinnych oglądamy, ale też nie za często. Są wieczory kiedy z żoną przy lampce dobrego wina siądziemy i pooglądamy trochę zdjęć i obejrzymy film, ale szczedrze mówiąc  bardzo rzadko to robimy. Może kiedyś jak będziemy dziadkami....? :D

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #130 dnia: 30 Listopada 2009, 09:44 »
No właśnie ja tak myślę, że tego filmu nie będzie się oglądać zaraz po weselu, ale tak na 20 rocznicę?   :)

Offline KRZYSZTOF

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #131 dnia: 30 Listopada 2009, 10:07 »
No właśnie ja tak myślę, że tego filmu nie będzie się oglądać zaraz po weselu, ale tak na 20 rocznicę?   :)
Z tym to raczej bywa inaczej.To dlaczego klienci gonią z wydaniem filmu?
TRZYMASZ FASON- TO TRZYMAJ GO DO KOŃCA

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #132 dnia: 30 Listopada 2009, 11:05 »
Dlatego, że są bardzo ciekawi efektu i chcą zobaczyć jak najszybciej jak wyszło. Chyba nie sądzisz, że odbiorą film i wrzucą na półkę. Jasne, że obejrzą. Ba, nawet będą ryczeć, w końcu to bardzo dużo emocji.

Ale obejrzą sami, zmuszą rodzinę, znajomych i tyle ;)

Najfajniejsza pamiątka to taki film, ale obejrzany po latach... :)

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
« Odpowiedź #133 dnia: 30 Listopada 2009, 11:14 »
Też uważam, że ciekawi są efektu i tego jak spisał się kamerzysta....zresztą, często rodznia dopytuje się młodych kiedy będzie bo by chcieli obejrzeć itp. itd....  ::)

Offline Agnieszkad

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #134 dnia: 28 Czerwca 2012, 09:04 »
A ja myślę, że jednak warto. . .  kurczę, móc po latach zobaczyć dziadka, którego już nie m , na profesjonalnie wykonanym filmie z własnego wesela - bezcenne!

A ja tak dziś oglądam kapitalną produkcję filmową (to coś w trochę innym stylu niż standardowe video z wesela)  zrobioną stosunkowo niedawno przez Studio Ślubne ale pewnej osoby już od tego czasu w naszej rodzinie zabrakło.  Macie pojęcia jak się ją ogląda tańczącą i śmiejącą się, a nie na "suchej" otografii?
Kurde, nie no, filmy są nie od przecenienia.
« Ostatnia zmiana: 28 Czerwca 2012, 20:04 wysłana przez asia »
Między ciszą a ciszą. . .  la la la :)

Offline obserwator
  • maniak
« Odpowiedź #135 dnia: 28 Czerwca 2012, 09:22 »

Kurde, nie no, filmy są nie od przecenienia.

Masz 100% racji, a nawet więcej  :)

Offline kjp83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.09.2008
« Odpowiedź #136 dnia: 2 Lipca 2012, 10:34 »
Macie pojęcia jak się ją ogląda tańczącą i śmiejącą się, a nie na "suchej" otografii?
Mój dziadek odszedł 2 miesiące po naszym ślubie... nasz film i mój taniec z Nim- BEZCENNE!

♡ Szymon & Leon ♡