Autor Wątek: Co dalej z Restauracją Marina..?  (Przeczytany 2142 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline lulilaj

• nowicjusz
  • *
  • Amor est vitae essentie...
  • data ślubu: 2009
Co dalej z Restauracją Marina..?
« dnia: 4 Marca 2009, 11:35 »
Witam,
weszłam ostatnio na forum gazety wyborczej- slub i wesele Szczecin i ku mojemu przerażeniu znalazłam niepokojacy post (hxxp: forum. gazeta. pl/forum/72,2. html?f=26028&w=91440709) "UWAGA!!! MARINA ZMIENIA WŁAŚCICIELA".  Moje obawy potwierdził telefon do kierownika lokalu; Marina nie zmienia właściciela, gdyż lokal ten jest przez niego dzierżawiony a dzierżawa ta ma zostać najprawdopodobniej wypowiedziana :( Jesli tak się wydarzy wszyscy, którzy mają tam porezerwowane terminy będą powiadamiani telefonicznie:-( i nie będą rzekomo pozostawieni na lodzie. .  mają podobno dostać inną salę w centrum miasta (na swój zarezerwowany termin) ale nic więcej (na tematsali ani co to jest i gdzie) niestety nie udało się nam otrzymać odpowiedzi.  Czy coś wiecie na ten temat?!?! Jestem załamana. . Na nic się zdaje rezerwowanie terminu 1,5 roku wczesniej jesli potem są takie zmartwienia- choć zdaję sobie sprawę - nie z winy prowadzącego dotychczas tą restaurację:-((

Offline marionetka
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 30.08.2008
Odp: Co dalej z Restauracją Marina..?
« Odpowiedź #1 dnia: 9 Marca 2009, 13:22 »
Niestety ale ja tez slyszalam taką wiadomosc od znajomej ktora miala wyprawiac tam w maju komunie dla syna.Także sprawdzcie wczesniej zeby zaoszczedzic sobie nerwów.

Offline anusiah
  • Chuck Norris
Odp: Co dalej z Restauracją Marina..?
« Odpowiedź #2 dnia: 11 Marca 2009, 17:59 »
Ja miałam mieć wesele w Marinie ...  :-\

Natychmiast zaczeliśmy się dowiadywać co i jak, pytaliśmy Panią - i rzeczywiście były ogromne problemy, miała być sala zastępcza- ale co i jak nie wiadomo ... Zero konkretów

Dla mnie sytuacja jest na tyle niejasna, że wycofuję się z Mariny... Podobno właściciele się dogadali i wesela odbędą się w tym roku normalnie - ale nie chcę ryzykować...za dużo nerwów kosztowało mnie to wszystko... Ta zaliczka nie jest tego warta...
Niestety Marinę będę wspominać jako jeden wielki stres przedślubny
 :-[ Nie polecam