Autor Wątek: Sosnowiec - Restauracja Kamionki - co sadzicie  (Przeczytany 8741 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline aeternus13
  • nowicjusz
  • *
Sosnowiec - Restauracja Kamionki - co sadzicie
« dnia: 3 Marca 2009, 00:51 »
jak w temacie, czy ktoś miał tam wesele, jakies sugestie?????????????

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Odp: Sosnowiec - Restauracja Kamionki - co sadzicie
« Odpowiedź #1 dnia: 3 Marca 2009, 13:06 »
Musisz poszukac , bo temat tej sali był już poruszany  ;)

Offline aeternus13
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 3 Marca 2009, 16:02 »
Cytat: Justys851 link=topic=14264. msg844192#msg844192 date=1236081965
Musisz poszukac , bo temat tej sali był już poruszany  ;)

wczoraj szukałam ale niestety opcja wyszukiwania na forum jest tymczasowo niedostępna :( ile dałam rady to poczytałam - dlatego napisałam ten temat - jesli gdzieś coś na tym forum czytałas o tej restauracji to podaj linka :) z góry dziekuje.

Offline agniecha111
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.08.09
« Odpowiedź #3 dnia: 3 Marca 2009, 18:42 »

Offline aeternus13
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 4 Marca 2009, 14:44 »
Dzięki:)

Offline paulunia21
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2011-07-23
« Odpowiedź #5 dnia: 8 Marca 2009, 08:27 »
Ogladałam ta restaurację tydzien temu , i musze przyznac, ze juz jak tam dojezdzałam nie spodobalo mi sie ze jest przysamej ulicy :/ gdy weszłam pomyslalam super lokal, ale okazało sie ze to tylko ta restauracja jest fajna a sala na przyjęcia weselne nie :/ i 3 minus to to ze podczas wesela przychdza obcy obok bezsens totalny

Offline Stokropka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: Lato 2011
« Odpowiedź #6 dnia: 20 Lipca 2010, 22:26 »
Hejj, dawno już nikt nie pisał  o Restauracji Kamionki w sosnowcu, ja tam byłam na weselu koleżanki i było naprawdę fajnie.  Jedzenie super, obsługa bardzo miła i profesjonalna, sala ładna i duża.  Więc sama się zastanawiam nad ślubem w kamionkach tym bardziej ze mają przystępne ceny na rok 2011. 

Offline Kendo
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 16 Sierpnia 2010, 07:48 »
Lokal zaliczony. Mocno przereklamowana sala. Dla mnie to ludowy folklor podmiejski jeżeli chodzi o wystrój. Generalnie znośnie, ale nie ma powodów do zachwytów.
W zagłębiu jest wiele więcej lepszych sal, np: Różana Dolina, Old Central czy Renard. Nawet Kolorowa i Empire w Sosnowcu chyba lepiej wyglądają.  
Jedzenie dobre, ale w innych knajpkach jakoś więcej dają, chyba że ceny poszły w górę i teraz wszyscy tną porcje.
Ogólnie impreza była lekka kapa, bo miejsca nie jest brak, ale jako goście się nie bawią to wygląda to wszystko drętwo, wtedy jedzenia wydaje się mało i generalnie wszystko kapa.

W sumie jak na Zagórze bardzo fajna knajpka, porównując chociażby do ASa na Środuli, gdzie też widziałem imprezy ....

Offline malwa85
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 27.08.2011
« Odpowiedź #8 dnia: 18 Sierpnia 2010, 19:41 »
Ogólnie sala ładna, ceny znośne - 3 rodzaje menu 180, 200, 220zł.  Na zewnątrz ładnie, ale jest jeden minus który już był wspominany.  Lokal podczas przyjęcia jest otwarty i obcy ludzie są za ścianą.

Offline marta_b21

• zapaleniec
  • "...Bo bez Ciebie życie traci sens jakikolwiek..."
  • data ślubu: 24.07.2010
« Odpowiedź #9 dnia: 18 Sierpnia 2010, 23:07 »
dziewczyny miałam tam wesele i goście weselni z klientami w ogóle nie mają ze sobą styczności :) a wygląd sali to rzecz gustu:) my tam byliśmy zadowoleni ;D ;D

Offline Kendo
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: 2 Września 2010, 09:26 »
a wygląd sali to rzecz gustu:)
Może i rzecz gustu, ale porównując inne lokale a ten, to ceny jak wszędzie a wystrój raczej jak knajpy lokalnej. Mogli by trochę to doszlifować skoro kasując takie pieniądze za imprezy.
W sumie jak się powiesi te wszystkie balony i ozdoby to prawie każda sala wygląda dobrze. No a jak jeszcze popije się dobrze to mało się na to zwraca uwagę.
Generalnie na kiepskiej imprezie byłem i leciałem wzrokiem po ścianach i detalach, a jako że przy designie ( dizajnie ) pracuję to zboczeniem zawodowym jest przypatrywanie się szczegółom i ogółowi.

Offline obserwator
  • maniak
  • data ślubu: trochę czasu minęło
« Odpowiedź #11 dnia: 2 Września 2010, 16:14 »
Przekomarzamy się na temat wystroju sal, a prawda jest taka, że jak zespół czy też DJ zrobi klapę  to żadna piękna sala nie pomoże. Byłem niedawno na weselu w remizie, sala jak za czasów PRL-u, za to zespół super. Myślicie, że ktoś patrzał na salę? ktoś grymasił? Nie, wszyscy się bawili do ostatnich sił. Było tak jak powinno być na weselu. Kamionki, a sala o której piszę to taka różnica jak pomiędzy mercedesem, a"maluchem".