Autor Wątek: ZESPÓŁ NOSTRADO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  (Przeczytany 26008 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline martusskaa777
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24.05.2014
Odp: ZESPÓŁ NOSTRADO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Odpowiedź #30 dnia: 27 Maja 2014, 20:37 »
Zespół muzyczny NOSTRADO - Wszystkim gorąco POLECAMY!!!

PROFESJONALIZM!!! Bogaty repertuar muzyczny!
Wojtek,Ania,Mirek- wspaniali ludzie  Jednym słowem NAJLEPSZY ZESPÓŁ !!!! Bardzo dziękujemy za wspaniałą zabawę, sprawiliście że goście tańcowali do białego rana i jeszcze było im mało  Wesele o jakim nawet nie marzyliśmy, było cudownie!! DZIĘKUJEMY!!! Mamy nadzieje, że się jeszcze spotkamy! Pozdrawiamy Marta i Piotr. 

Offline boczek
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: po
« Odpowiedź #31 dnia: 8 Sierpnia 2014, 17:35 »
Witam! Zespół Nostrado  to jednym słowem TORPEDA MUZYCZNA!!!Pan Wojtek w prowadzeniu wesela nie znajdzie sobie chyba nigdy równego sobie!!nie wspominając o głosie jak dzwon. Pan Mirek zabawny ze świetnym żartem a wokalistka-Pani Ania . . po prostu bajka,kobitka ma taki głos,że naszym gościom szczęki poopadały z wrażenia:)
Co do repertuaru :starocie,nowości -jednym słowem wszystko!!!
Co jest wielkim atutem Zespół nie  gra samego diska z pola:)))ambitne utwory typu Krawczyki i inne:)
Zabawa na dwieście procent. Polecamy wszystkim!!!!!! z tą orkiestrą każde wesele będzie udane!!!

Offline Anutka1
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: Zazazazaz
« Odpowiedź #32 dnia: 11 Sierpnia 2014, 11:07 »
Witam!
W 100 % zgadzam się z poprzednikiem ten zespół to istna rewelacja.
organizacja od wejścia nas- młodych aż do samego zakończenia i pożegnania gości zapięta na ostatni guzik.
Dużo grania,krótkie przerwy,i wielka życzliwość tych ludzi sprawiła,że naszego wielkiego dnia nie zapomnimy do końca życia.
Faktucznie Wojtek to wodzirej pierwsza klasa i głos super Ania - w jej wykonaniu każdy utwór stawał się magiczny i wyjątkowy,Mirek jajcarz i od góralskich piosenek specjalista. Lepiej niż było już być nie mogło. Dziękujemy
Ania z MĘŻEM;)

Offline Anabra1309
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 13.06.2015
ZESPÓŁ NOSTRADO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
« Odpowiedź #33 dnia: 10 Lipca 2015, 20:31 »
Wesele mieliśmy 13 czerwca 2015 roku.  Z całego serca polecamy zespół NOSTRADO :) Dzięki Ani, Mirkowi i Wojtkowi była to niesamowita impreza na której wszyscy rewelacyjnie się bawili, a każdy znalazł coś dla siebie. 

Offline violiza

• uzależniony
« Odpowiedź #34 dnia: 10 Lipca 2015, 20:37 »
ło matko, ale reklam.
jestem forumową skrzypaczką,->
https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=49937.new#new  zagram też na Waszym ślubie ;)
zapraszam do kontaktu :)

Offline alek257
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #35 dnia: 5 Sierpnia 2015, 21:52 »
Jak to mówią reklama dzwignią handlu, he he he ale oni naprawdę są świetni.  Miałem okazję ostatnio z Nostrado być na weselu.  Dawno takiego zespołu nie słyszałem, POLECAM w 100 %.  Siedzę w tej branży i wiem co mówię. . :)

Pozdrowienia dla całej ekipy

Zbyszek ;)

Offline Sara2008
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #36 dnia: 12 Sierpnia 2015, 21:12 »
25 lipca odbyło się Nasze wesele, na które zaangażowaliśmy zespół Nostrado.  Zespół jest mega profesionalny w tym co robi.  Naszej imprezie towarzyszyła niesamowita oprawa muzyczna, repertuar pełen nowości. Od pierwszego dźwięku Ania, Wojtek i Mirek tak bardzo rozbawili naszych gości że przez całą noc parkiet był pełen!!! Nawet teraz po upływie tygodnia od naszego ślubu Nasi przyjaciele dzwonią do nas i mówią że mają ,,zwapnienie kostek” od nadmiaru tańca. Długo szukaliśmy odpowiedniego zespołu, aż w końcu natrafilśmy w internecie na Nostrado.  Wszystko załatwiliśmy telefonicznie gdyż mieszkamy za granicą a umowę z zespołem sporządziliśmy tydzień przed weselem.  Piszemy o tym aby powiedzieć wszystkim tym, którzy zastanawiają się nad wyborem zespołu, że pan Wojtek jest bardzo uczciwym, sympatycznym i dobrym człowiekiem, który dotrzymuje słowa- warto mu zaufać. Wszyscy goście chwalili ekipę Nostrado i podpytywali skąd ich wytrzasneliśmy.  Są rewelacyjni!!! Polecamy wszystkim zespół Nostrado- wokale, wodzirejostwo i prowadzenie na najwyższym poziomie!!!! Dziękujemy z całego serca zespołowi Nostrado.  Do zobaczenia!

Offline KarolKaraluch
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: Gość
« Odpowiedź #37 dnia: 5 Października 2015, 09:21 »
Witam wszystkich czytających długo się zabierałem żeby napisać pare słów głównie dlatego,że proces logowania się na tym portalu nie należy do szybkich i przyjemnych;)
Ale chciałbym polecić ten zespół dosłownie każdemu kto planuje swoje wesele!!!Po pierwsze co też wynika z opinii innych użytkowników tego portalu Zespół podchodzi do wykonywanej pracy bardzo profesjonalnie miałem okazje być na wielu weselach i wiem jak rózne kapele podchodzą typu odśpiewć,odwalić i skończyć tutaj jest zupełnie inaczej od samego początku do samego końca prowadzenie przez Wojtka wesela jest na najwyższym poziomie,organizacja nietuzinkowych zabaw,oganizowanie gości,kawały mówione przez Mirka to jest to!!!!Możliwości wokalne hmm...wokalistka jak śpiewa to ciary po plecach przechodzą ,dziewczątko ma kawał dobrego głosu tak jak i Wojtek ,który w zasadzie większość śpiewa lepiej niż orginały.Bardzo wysoki poziom prowadzenia i wykonania!!!znałem tylko jeden zespół,który mógłby im dorównać ale to inne rejony dlatego też żadna  konkurencja.Sama przyjemność być na weselu na którym gra ta trójca.Polecam i pozdrawiam.

Offline Kachula
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: Za
« Odpowiedź #38 dnia: 8 Października 2015, 14:08 »
Nie da się słowami opisać-to trzeba zobaczyć na żywo!!! Energia,pozytywne nastawienie.Wojtek jest w prowadzeniu niesamowity,Mirek też woklalistka jest *cenzura* śpiewać lepiej się chyba już nie da!!!!!!!Wojtek faktycznie ma głos jak mało kto!!Mirek śmieszny i pozytywny człowieczek!!!! Jeden drugiego uzupełnia w 100 % to już nasze drugie wesele z tymi grajkami mamy nadzieje,źe nie ostatnie bo zabawa z nimi jest zawsze niezapomniana.Czy ktoś wie gdzie Nostrado gra na Sylwka w tym roku z góry dzięki za info.

Offline Lukib
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #39 dnia: 7 Maja 2016, 10:23 »
Witam,
Mamy zamowiony zespol Nostrado na wesele, ktore odbedzie sie niedlugo...

Po przeczytaniu komentarzy na tym forum zdecydowanie sie zaniepokoilem - takie same jak na pozostalych stronach..  Innych nie ma ;)
Jedyne prawdziwe komentarze zdaje sie to te odnosnie gramatyki Wojtka i tego, ze za duzo gada.

Jest tu ktos kto byl na weselu gdzie gralo Nostrado?

----

Dodatkowo - osoby, ktore polecaja zespol sa w znajomych Wojtka na fb i do tej pory maja kontakt...
« Ostatnia zmiana: 7 Maja 2016, 10:27 wysłana przez Lukib »

Offline kris1458
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #40 dnia: 19 Maja 2016, 15:49 »
Asia i Krzysiek
Nasze wesele odbyło się 30.04.2016/01.05.2016 mieliśmy okazję bawić się z wspaniałymi ludźmi. Wojtek, Ania i Mirek to sympatyczni ludzie którzy zarażają swoja pozytywna energią gości, w ich wykonaniu utwory są lepsze od oryginałów i porywają do tańca, posiadają zabawy na wysokim poziomie - jednym słowem nie ma zespołu lepszego od nich, potwierdzamy to my i nasi goście :). Jeżeli macie jakikolwiek dylemat z wyborem zespołu na wesele to z cała stanowczością wybierajcie zespół NOSTRADO !!!!!!!

Offline Lukib
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #41 dnia: 19 Maja 2016, 15:52 »
No... O tym wlasnie mowa... ;)

Offline Lilianna89
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: Za nami udane wesele:)
« Odpowiedź #42 dnia: 20 Maja 2016, 13:00 »
Hey Nostrado grało na weselu mojego brata i Sama mam zarezerwowany termin w sierpniu tego roku i zero wątpliwości! trochę nie rozumiem  Twojego wpisu lokub bo jak nie jesteś pewny to droga wolna a chociaż nie będziesz blokował terminu parą ,które by chętnie wskoczyły na Twój termin zresztą powiem Ci tak Nostrado co widać na terminarzu gra co tydzień wystarczy zadzwonić do Wojtka i przyjechać aby zobaczyć ich na żywo:) trochę się wkurzyłam bo sama zaprosiłam Wojtka na facebooku z prostej przyczyny bo podpisując umowe potraktował mnie jak przyjaciela nie jak klienta od którego należy zabrać zaliczke i kopnąć w tyłek na odchodne .Wszystko  nam wytłumaczył od a do z mało tego dwa tygodnie przed weselem spotykamy się znowu żeby omówić szczegóły wesela.U brata mojego też wszystko było na najwyższym poziomie -tych ludzi nie da się po prostu nie lubić więc dlaczego nie dzielic się pozytywnymi emocjami na forach-chyba po to one są!!!Zresztą taka jest prawda ,Że grają bardzo dobrze,mają świetne głosy i tyle na ten temat-także bez obaw jesteście w najlepszych rękach:)Po naszym weselu opisze wszystko ze szczegółami;)

Offline Lukib
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #43 dnia: 13 Lipca 2016, 06:21 »
No... Jestesmy juz po weselu.
Jestesmy bardzo zadowoleni z zespolu, goscie rowniez chwalili ;D
Maja fajne glosy, przez wiekszosc wesela parkiet byl pelen gosci. Zespol schodzil o 6 zegnany brawami :)
Polecam!

Lukasz

PS.  Jakby ktos mial watpliwosci smialo pisac na lukib69@gmail.com
PS2.  Albo od razu kontaktowac sie z Wojtkiem, On jest wygadany a mi czasem schodzi zanim zabiore sie za odpisywanie ;)

Offline Landynka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: Lipiec
« Odpowiedź #44 dnia: 20 Września 2017, 14:51 »
Nasze wesele odbyło się w Sierpniu tego roku. :-* :-* :-*
Z czystym sumieniem możemy w 300% polecić zespół Nostrado
-Wojtek jest najlepszym konferansjerem jakiego widziałam w życiu od naszego wejścia na salę po sam koniec imprezy prowadził wszystko na najwyższym poziomie do tego super śpiewa!!
-Ania przemiła uśmiechnięta osoba czuliśmy się jakbyśmy ja znali od zawsze gdy byłam zestresowana uscisneła moją dłoń i poczułam jakbym dostała napędu kosmicznego kłaniamy się przed Tobą Aniu za Twój cudowny głos, który zachwycał w każdej piosence .
-Mirek też niczego sobie bardzo ładnie grał na organach i bawił naszych gości
- sprzęt i oświetlenie zespołu był na światowym poziomie nasi goście aż byli zdziwieni bo nie widzieli nigdy takiego arsenału;) dziękujemy Wam kochani z całego serca.
 Jeśli na tym forum jest ktoś kto zastanawia się jeszcze nad wyborem zespołu to chyba jest już przekonany po tych wszystkich opiniach ,że to właśnie Nostrado.