Autor Wątek: wesele w Czeladzi  (Przeczytany 2982 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline madzik7
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2010
wesele w Czeladzi
« dnia: 22 Lutego 2009, 12:57 »
Witam
proszę  o opinię, gdzie można zrobić fajne wesele na ok.  70 osób w Czeladzi.  Słyszałam o Anmarku , tylko, że tam są terminy dopiero na koniec października w przyszłym roku.  A może ktoś słyszał o Domino albo Californi?

Z góry dziękuję za informacje!!!

Offline graziella
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: i już po
Odp: wesele w Czeladzi
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Lutego 2009, 13:03 »
Witam Cię Madzik!!! W Californii byłam dwa lata temu u kolegi na ślubie i było fajnie, jedzenie w porządku, młodzi dodatkowo mieli zamówiony wiejski stół (smalec, chleb i ogórki miały największe powodzenie, sala do tańczenia średnia-były i pewnie są filary pośrodku, mają jeszcze zdaje się salę na dole ale tam nie byłam.Pozdrawiam i powodzenia.

Offline tyska83
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 28.08.2010
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Lutego 2009, 18:36 »
Hejka ja mam wesele w OSP w Czeladzi:) Sala ładna, bez obsługi. Kucharki trzeba mieć swoje!! Mnie to akurat bardzo odpowiada:)
pozdarwiam

Offline MagdaMM

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 28 sierpień 2010
« Odpowiedź #3 dnia: 22 Lutego 2009, 20:35 »
ja byłam na sali Domino.. ogólnie sala bardzo ładna, w nowoczesnym stylu ze nie trzeba nawet jej dekorowac.. jest to sala nowa, bylo na niej dopiero pare wesel..wesele dobre na max 70 osob.. my mamy miec 100 i dlatego zrezygnowalismy.. co do oferty to z tego co pamietam byla średnia.. bylam w miejscach gdzie byla lepsza.. jednynie co mi sie nie podobalo to,to ze miejsce do tanczenia jest w takiej jakby wnęce;/ ale mimo wszystko uwazam ze sala bardzo ładna!! na temat jedzenia nic nie wiem, bo nigdy tam niczego nie jadlam...    co do Anmarka, to owszem slyszalam same pochlebne opinie, tylko szkoda ze takie terminy mają odległe;/;/  pozdrawiam

Offline ineeze

• entuzjasta
  • Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest....
  • data ślubu: 2o.o6.2oo9[
« Odpowiedź #4 dnia: 23 Lutego 2009, 10:15 »
Dokładnie, Anmark świetnie organizuje wesela. Sala jest ładna, jedzenie pyszne i mila obsługa. Wiem, że kiepsko z terminami, ale poleciłabym tą salę na wesele.

Offline agnieszka_zar
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04.09.2010
« Odpowiedź #5 dnia: 23 Lutego 2009, 13:48 »
Hej, jw anmarku mam zarezerwowaną salę na 4 września 2010.  Termin ten rezerwowałam we wrześniu 2008.  Sala jest naprawdę piękna. . . .

Offline MagdaMM

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 28 sierpień 2010
« Odpowiedź #6 dnia: 23 Lutego 2009, 14:31 »
Hej, jw anmarku mam zarezerwowaną salę na 4 września 2010.  Termin ten rezerwowałam we wrześniu 2008.  Sala jest naprawdę piękna. . . .
[/quota

a my sie znamy:)

Offline Katrinka
  • My:)
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.08.2007
« Odpowiedź #7 dnia: 23 Lutego 2009, 18:48 »
Ja nie bede oryginalna ale tez polecam Anmark !

Offline dziuniac23
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #8 dnia: 23 Lutego 2009, 21:11 »
Witam ja będę mieć wesele w OSP - sala łada, przestronna (akurat na 70-90 osób).  Fakt obsługi nie ma, ale jest tam pani, która świadczy usługi kucharskie.  Moja znajoma korzystała z jej usług i była bardzo zadowolona.  Znam też osobę, która była tam na weselu jako gość i stwierdziła, że posiłki były bardzo dobre (obsługa też). 

Offline tola99

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: 23 Lutego 2009, 23:03 »
a mógłby sie wypowiedziec ktos kto byl na weselu w Domino na sali bankietowej? wiem ze juz bylo pare postów na ten temat ale moze cos nowego powiecie ;)

Offline Honey

• bywalec
« Odpowiedź #10 dnia: 11 Marca 2009, 23:59 »
anmark zdecydowanie ja na 27 czerwca 2009 rezerwowałam 5 listopada 2007 ;>