Autor Wątek: Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych Panien Młodych  (Przeczytany 5833 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych Panien Młodych
« Odpowiedź #30 dnia: 21 Września 2005, 12:26 »
Cytat: "Marta"
Oj, będzie co oglądać.

i to jest właśnie to, co forumowicze lubią najbardziej  :wink:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline PumoRi

• maniak
« Odpowiedź #31 dnia: 22 Września 2005, 08:48 »
na zdjęcia niestety trochę musimy poczekać, bo nasi fotografowie mają masę zleceń, a bardzo przykładają się do swojej pracy. Ale obiecuję, że zdjęcia na pewno zamieszczę  :D jak coś, to nawet takie zrobione przez gości!
Nasz ślub był cudowny, każda Panna Młoda tak mówi i każda ma rację  :D My jeszcze nie nacieszyliśmy się Naszym Dniem i sobą (cały czas ktoś do nas dzwoni, przychodzi i opowiada jak to on widział, nigdy nie nasłuchałam się tylu komplementów    :oops:  ), a dziś mój mężuś ma imieniny, więc przedłużamy nasze świętowanie, potem jedziemy na mikro podróż poślubną na koncert Stinga (tańczyliśmy nasz pierwszy taniec do jego piosenki  :D ), ale obiecuję jak tylko znajdę chwilkę napiszę jak wyglądał ten nasz Jedyny Dzień   :lol:
ściskam Was wszystkie bardzo mocno i dziękuję za wszystkie życzenia   :Daje_kwiatka:

[ Dodano: Czw Wrz 22, 2005 8:09 am ]
a co tam, wstawie do albumu jedno foto, słabe technicznie, ale przynajmniej zobaczycie moją suknię - miłość od pierwszego wejrzenia  :wink:
to tak na zaostrzenie apetytu  :wink:

Offline demka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25 grudnia 2005
« Odpowiedź #32 dnia: 22 Września 2005, 12:24 »
Cytat: "PumoRi"
a dziś mój mężuś ma imieniny

w takim razie wszystkiego najlepszego dla Twojej połówki :D

[ Dodano: Czw Wrz 22, 2005 12:25 pm ]
PumoRi sukienka bardzo ładna i muszę powiedzieć, że bardzo ładnie w niej wyglądałaś :D Faktycznie zaostrzyłaś mi apetyt na zdjęcia i na relację :D Niebo w tle jest tak romantyczne :serce:
Nasza Oliwcia:

Nasza Lenka:

Offline Pyrdulka

• entuzjasta
« Odpowiedź #33 dnia: 23 Września 2005, 11:03 »
PumoRi!Fiu,fiu,fiu!Już mi dech zapiera!Aż boję się pomyśleć co będzie dalej!Chyba sobie usiądę!

Offline Agnieszka32

• phpBB Moderator
  • uzależniony
« Odpowiedź #34 dnia: 28 Września 2005, 08:27 »
Nie było mnie kilka dni, więc przesyłam Wam, dziewczyny, najserdeczniejsze życzenia dopiero teraz. Duuuuuuuużo miłości i szczęścia :serce:  :)