Wszystkim odradzam ten zespół. To jakas tragedia byłam na weselu na którym grali teraz w czerwcu. Wokalista bardzo nie uprzejmy, zespół robił bardzo długie przerwy i w dodatku puszczali w tym czasie dosłownie muzykę pogrzebową. Gdy podeszłam do zespołu i poprosiłam o troche szybsze piosenki w trakcie przerwy to pan mnie wyśmiał i powiedział, że go obrażam i on bedzie grał jak chce. A zależało mi żeby goście dobrze się bawili bo byłam świadkową na tym ślubie,więc czułam się w pełni odpowiedzialna za dobrą zabawę gości. Panna młoda mówiła,że jak podpisywali umowę to był całkiem inny skład zespołu, że nawet jakiś murzyn miał być, zapowiadało się super a tu koleś przyszedł z jakimiś ukraińcami, kobietą i 2 facetami. Ona nawet czysto po polsku nie u miała śpiewać. Nawet na płycie z wesela widać, że facetowi nie zależy, zaczyna śpiewać piosenkę potem już leci tylko sama melodia tak jakby on nie znał słów, zero profesjonalizmu, chociaż facet wmawiał mi że on wie co robi bo od 2o lat śpiewa. Powiem szczerze,że był nawet moment,ze bylismy gotowi wyrzucić zespół na zbity pysk bo ten główny wokalista( załozyciel zespołu) obraził siostrę pana młodego, był bardzo nieuprzejmy, poza tym miałam wrażenie że był po wpływem alkoholu. Za 3200zl powinno być idealnie,a facet olał sprawę na całego, nawet kamerzysta powiedział,że koleżanka miała jakiegoś pech bo jeszcze czegos takiego nie widział, on po prostu nie miał z czego nagrać płyty, bo bardzo rzadko był cały parkiet ludzi. Jesli chcecie się jeszcze czegoś dowiedzieć to proszę o konkatkt na priv. Powiem szczerze,że bardzo mnie boli ta sytuacja z zespołem, bo panna młoda jest moją przyjaciółką i widziałam jak jej było przykro,że przez takiego cwaniaka jej wesele było klapą. . .