Autor Wątek: Pałac Ptaszynka? Motel Maszewo - restauracja Szymczak? Piaski, Bajka?  (Przeczytany 4093 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Patka79
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2010
Witam wszystkich forumowiczów bardzo serdecznie, 
ślub planujemy na 2010 rok, możliwe że lipiec, ale mamy problem z lokalem, chcemy wyprawić przyjęcie weselne na ok. 25-30 osób.  Kochani podajcie namiary na jakieś lokale, również noclegi, na tak niewielką liczbę gości.  Może być Szczecin i okolice, jak również Świnoujście.
Co myślicie o pałacyku w Rybokartach i motelu w Maszewie, hotelu Piaski w Wolinie i Ośrodku Wczasowym Bajka w Łukęcinie?
śledzę forum już od jakiegoś czasu, powoli odechciewa mi się tej całej imprezy, gdybym miała lokal byłoby lżej. . . ;-) POMÓŻCIE!!!!

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
Odp: Pałac Ptaszynka? Motel Maszewo - restauracja Szymczak? Piaski, Bajka?
« Odpowiedź #1 dnia: 11 Lutego 2009, 15:53 »
pytanie umieszczone chyba w złym miejscu.

czy bylas w tych miejscach?

rybokarty- ogolnie bardzo urokliwe miejsce, wlasciciele bardzo sie napracowali zeby odnowic palacyk, szkoda ze tak duza czesc nie zostala odratowana. podobało mi sie ale mało naclegów jak dla mnie, ale jesli na ok 30 os mysle ok

motel  Maszewie- nie mam pojecia

hotel piaski - moi rodzice byli na sylwestrze, podobno bylo super, miejsce fajne. nie pamietam wnetrza musze popatrzec na foty

bajka w lukecinie - rzecz gustu, mi sie nie podoba, komuna i nic nie odnowili.

poszukaj jeszcze. wiem ze w pustkowiu tez jest jakis fajny lokal, w dziwnówku sedyko, dziwnów nord, w lukecinie jest jeszcze jeden osrodek, sama tam bylam - maja 2 sale. musialaby sprawdzic w domu bo teraz nie pamietam

Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline olenka83
  • bywalec
  • data ślubu: 26.06.2010
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Lutego 2009, 16:38 »
Patka 79 - witaj w gronie !!! Ja tez planuję na 2010, także nie mamy jeszcze sali i także jakos bez tej sali ciężko się za cokolwiek innego zabrać ;/ Ja planuje na czerwiec.
Nie wiem co ci moge polecić bo z tego co ja widziałam mi także nic nie wpada w oko....;/

Offline Patka79
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 2010
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Lutego 2009, 18:09 »
Witam ponownie,

paooolka dzięki serdeczne za odpowiedź, że nie w tym miejscu zauważyłam już po fakcie;-)

problem polega na tym, że nie planuję hucznego weseliska, ok.  30 osób mi wystarczy, ale też chciałabym przeżyć niezapomniane chwile.  Wiem, że trudno wynająć salę na tak małą liczbę osób (takie prawo rynku;-)) może po prostu poszukam jakiegoś lokalu na imprezę, a nocleg osobno, byle nie w akademikach.  Nie chciałabym w ten sposób, raz jeszcze wielkie dzięki
Witaj olenka83,
dzięki za powitanie,
na ile osób planujesz wesele? Masz rację bez tej sali to ciężko zacząć, jak już będzie sala, to można kościół wybrać, zamówić fotografa i całą resztę.  Jestem w szoku, że tak wcześnie trzeba to wszystko zaplanować.
 Tak w ogóle to pochodzę ze Świnoujścia, jak zresztą mój ukochany, więc jeszcze tam się rozglądamy:-)
pozdrawiam serdecznie:-)

Offline olenka83
  • bywalec
  • data ślubu: 26.06.2010
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Lutego 2009, 09:00 »
Patka - rozumiem Cię doskonale... gdybyś znalazła coś ciekawego nad morzem na ok.90osób to podeslij jakieś info, jestem ze Szczecina ale nie wykluczam wesela nad morzem...na poczatku nie chciałam dojeżdzać ale nie wiem czy tak się to nie skończy. Pozdrawiam i w takim razie "przygotowujemy" sie razem!

Offline chilanes

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 25 Sierpnia 2009, 11:35 »
znalazłaś lokalik? W Maszewie salę wynajmują od 40 osób dopiero, także nie sądzę, by byli chętni na mniej, chyba, ze małą salkę, ale czy tam by i tańcować sie dało to nei wiem, bo nie widziałam tej bankietowej. My mamy tą mniejszą na 60 osób.