My użytkujemy (podobnie jak Olaa) Kees Tandem Deluxe k-74 i muszę przyznać, że za te pieniądze (1000zł za NOWY) to wprost rewelacyjny wózek! Naprawdę jakość pierwszorzędna! Bardzo dobrze wykonany, jest zwrotny i fajnie zamortyzowany. Ma ogromny kosz na zakupy, a przednie siedzisko jest całkiem sporych rozmiarów porównując inne tego typu wózki.
Przez długi czas byłam napalona na Graco Quattro Duo Tour, ale niestety przednie siedzisko jest tak małe, że mój wówcza 1,5 roczny synek (na swój wiek drobniutki) mieścił się na styk w letnich ubrankach. W zimowej kurtce jestem pewna, że by się nie zmieścił

A szkoda, bo wizualnie mi się bardzo podobał.
No i niespełniona moja miłość- Jane Twin Two.. cena jednak mnie powaliła, a używki w okolicach Szczecina nie mogłam znaleźć.

Aaaa jeszcze odnośnie siedziska do Mutsy.
Początkowo chcieliśmy je kupić, bo użytkowliśmy Mutsiaka przy Nikosiu. Jednak po obejrzeniu go na żywo zrezygnowałam. Jak na Mutsy jakość wykonania kiepska, brak możłiwość zamontowania dodatkowego kosz na zakupy, no i to ułożenie maluszka z tyłu... sporadycznie ok, ale używanie go na co dzień u nas by odpadlo.